Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

Pargrįžom po kelionės. Nuvažiuoti šiek tiek daugiau nei 5000 km. Visgi, skraidyt geriau. :)

Vejuosi jus, tai iš karto pakomentuosiu. Kerpena, jei skalbimo mašina blogai skalauja, reikia filtrą ir vamzdžius iki kanalizacijos išsivalyti. Pas mane buvo, kad pradėjo blogai skalaut, tada pradėjo likt būgne neišbėgęs vanduo. Kai paskambinom išsikviest meistrą, jis patarė išsivalyt vamzdžius ir tik tada jam skambinti. Vyras išrinko ir išplovė visus vamzdžius (kiek ten visokios masės radom) ir mašina vėl puikiai skalauja.

Atsakyti

Jurgitak - išvadą teisingą pasidarei :). Bet gal vis tiek kiek papasakok, parodyk, nes mano noras į Kroatiją niekur nedingo.

Atsakyti

Sveikos,

Abelo, dideliausi sveikinimai tau. :4u:

Lydausi nuo karščio. Jau namai prikaito, net naktį neatvėsta, nors visur langai atidaryti.

Atsakyti

sveikos gyvos,

nešalta :) šlapias mėtinis pakaruoklis ir vakarykštės picos vaizdai :) buvo smagu  :wub: 

DSC_6926_medium2.JPG

DSC_6979_medium2.JPG

DSC_7023_medium2.JPG

DSC_7028_medium2.JPG

DSC_7033_medium2.JPG

37905788_2074946039190483_71552952560517

37835730_2074945742523846_69331046019859

37874431_2074945675857186_70438570553371

37992729_2074946165857137_69654701655636

Atsakyti

Katuk, VU biologijos studijos yra visai neblogos ir įdomios. Daug laboratorinių, vasarą praktikos stovyklos prie ežerų ir miškuose. Mano dukra šiemet bakalaurą baigė ir toliau į magistrantūrą įstojo. Labai patenkinta.

Atsakyti

Restar, dvejopos tos mintys po kelionės. Pravažiavom visa Kroatijos pakrantę nuo Rijekos iki Dubrovniko. Ilgesnį laiką gyvenom Bosnijos pasienyje. Buvo pora vietų kur buvo labai gražu. Dalis pakrantės -didelė Palanga. :) Skanus ir pigus vynas pas bobules. :) Fantastiškos džiovintos figos turgelyje. Kaip ir visur reikia rinktis mažiau turistų lankomus miestelius ir kaimus. Nuotraukas susikelsiu vakare iš fotiko į kompą, tada bus vaizdų.

Atsakyti

Olaiva, picos pečiuje naudojot nors kiek molio plytų suklijavimui, ar jos tiesiog sudėtos? Labai fainai atrodo.

Atsakyti

tik sudėtos ;) nes žiemai išardom

Atsakyti

Pas mane irgi skalbiankė prasčiau skalaut pradėjo. Kaip filtrą išvalyt žinau, o kaip vamzdžius? Su chemija ar išsiardo kažkaip :hmm: 

Jetus kaip karšta :karsta:  O aš dar dvi dienas kaitinau namus su agurkais, šparaginėm ir paprikom. Bet žiemai atsargų jau turiu :essen: Liko savaitė ir atostogos :vacation1:​ 

Atsakyti

Liniuka, plastikinius vamzdžius ardėm ir plovėm, o gumines šlangas specialiu šepečiu valėm - šepetys ant lankstaus metalinio, gal 2-3 metrų ilgio, virbo. Pačioje mašinoje nereikia vamzdžių ardyt. Čia apie tuos, kur jau mašinos išorėj ir toliau.

Atsakyti

Man labai gražūs Olaivos vingiai ir spalva. O picos nepavydžiu, nes tuoj vėl kepsim panašioje krosnyje :).

Jurgitak, pora gražių vietų nelabai įkvepiančiai nuskambėjo. Aš galvojau, kad visa ta šalis labai graži. Gal jūs tiesiog pačiu turistinių sezonu buvote. Bet dabar dėl mokslo metų prailginimo birželį nelabai pavyks kur keliauti... 

Atsakyti

Tik dabar pamačiau, kas ten per krosnis. Geras. Visą laiką įsivaizdavau kažkokią labai prabangią, iš akmenų sumūrytą, kažką panašaus į  židinį, net nežinau, kodėl . O tai pica kur kepa - ant viršaus, ar kai malkos sudega, toje "orkaitėje"?

Gražus mėtinis :wub:  O mažina mezgei nugarą ir rankoves, ar ir priekio neraštuotas dalis?

Ir siūlų vaizdas širdį pakirbino. :) Drakius guolyje sujudėjo.

Įsivaizuojat, esu viena namie. Tik šiąnakt, bet jau nežinau, kada taip buvo. Du vaikai kelionėje, vyras su vienu sūnum ir šunim, pas bendradarbį talkoje sodyboje. O dukrą ką tik į gimtadienį nuvežiau.

Net nežinau ko čia griebtis tokia proga. Matyt teks miegot eit, gal dar kiek pamegsiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 liepos 2018 - 20:12