Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gariūnai. labai neblogos odinės apie 60 eurukų. tik kad nepamenu tikslios vietos, bet pastate, Ii aukšte, neužkabory, jeigu stovėti veidu į laukinius gariūnus :D  tai būtų kairėj pusėj kažkuriam praėjime.

dar yra variantas užsakinėti, lietuviai pasiuva. tashetashe, kartu, toks visoks (pas šitus mano kolegės yr prisisiuvę) http://kartustudio.com/ https://www.toksvisoks.lt/bags

Atsakyti

tashe tashe tai biškutį brangu man, o tuos kitus einu pažiūrėsiu

dar užrodė man merginos FB kupre tai irgi tokių nieko, nu bet kišenių trūksta

Atsakyti

Su kuprinėm ar rankinėm visada taip - nebūna to ko reikia. Kažkada dar seniai apžiūrinėjau rankines kažkurioje iš "bags..." (ten dvi panašiais pavadinimais yra) parduotuvėje ir sakau pasvajosiu, jei kaina nebūtų svarbu, kokią išsirinkčiau rankinę. Tai kad apžiūrėjau tas brangias, kur iš  odos, ir pamačiau, kad daugumos net už dyka neimčiau - jokių reikalingų kišenių, kai kurios net visai be užtrauktuko ar kokio kitokio  užsegimo :blink:

Geriausiai tai kai pati pasisiuvu, tai  daugumą poreikių patenkinu, bet siūtos tai tik vasaros karščiams prie lininių rūbų man nešiojasi, nes ir tos rankinės lininės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 24 liepos 2018 - 15:07

dar šita tokia masinės gamybos, bet pasirinkimas ne itin didelis https://sominta.lt/r...s-moterims.html

aš tik galvoju, kad užsakant gal galima kažkiek pageidavimų pareikšti. nors tos odinės dažniausiai vistiek vieno skyriaus....

ai, bet iš patirties žinau, kad perki atsiet pusei gyvenimo odinę rankinę, kuri nusibosta po dviejų metų, bet išmest negali, naujos pirkt sąžinė neileidžia, nes gi visai nesunešiota atrodo....

Atsakyti

nu va bišk dėl to atsibodimo bijau :) nors kartais man daiiktai prikimba ir keist gaila :) pvz piniginę jau nežinau kiek laiko turiu ir visai keist nenoriu, nors panašu kad jau artėja galas, pradėjo centai byrėt :) išsitampė to skyrelio oda

Atsakyti

Man tai jei atitinka poreikius, neatsibosta greitai, visos geros rankinės greičiau suplyšo, nei atsibodo. :)

Atsakyti

Labos :4u: 

Kaaaaatuk su tavo diena!!!!!!! Visu noru ir svajoniu issipildymo iki kito gimtadienio!!!!!!!

As irgi is tokiu esu kuriai jei jau daigtas lipo, tai devesiu iki paskutines siules :D 

Atsakyti
labas iš ryto, aš rankinę Moters pasaulio parodoj pirkau,lietuvišką iš Sirenos". tai kokybė kaip čia pasakius...furnitūra prasta sudėta,užtrauktukas sugedo po pusmečio,ties siūlėm rankenos nuiro ir iškrito. čekio nedavė parodoj,tad jokių grąžinimų negalėjo būti. nešiau kaime pas siuvėją,prisiuvo rankenas.turbūt odas naudoja tas kinietiškas,nes minkštos ir labai greitai nusitrina... šį kartą kaina neatitiko kokybės...ir tai,kad rinkis prekę lietuvišką... bet nešioju ją toliau,tokią paremontuotą :D mezgu...nedaug beliko pyniuoti ir megztukas bus gatavas :wub: Priedas  2018-07-25 09.15.15.jpg   629,41KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

mezgu...nedaug beliko pyniuoti ir megztukas bus gatavas :wub: attachicon.gif2018-07-25 09.15.15.jpg

Praktiškai tokios pat spalvos megztuką vakar pradėjau. Oversaizinis bus, tai virbaluosiu ilgai.

Atsakyti

ir aš ir aš panašią spalvą mezgu :) nu pradėjau gi nešiojamą mezginį :)

laabs

Atsakyti

O aš vakar kašmyra vyniojau iš babinos, dar truputį nebaigiau. Reikia sugalvoti iki atostogų ką megzti. Nors dar turiu nebaigtą mezginį, bet ne tiek daug ten likę, reikia apsirūpinti

Atsakyti

dar kartelį dėkui už sveikinimus :4u:

Šiandien sveikintume Gadget, jeigu apsilankytų. Aū, solenizante, kur tu!

qqte, o tai suknelė jau baigta?????

Olaiva, o nebandei kreiptis į tas Sirenas. pvz kolegė iš tos tashėstashės turi, ilgai gana nešiojo, kelis metus, užtrauktukas paplyšo, tai sutvarkė ir užtrauktuką ir odą atnaujino, nereikėjo jokių čekių, nes nugi savo produktą atpažįsta :D

Atsakyti