Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

KAtuk, sveikinimai tau nuoširdžiausi :4u: :4u: :4u:

Būk sveika, pilna idėjų. Ir entuziazmo viskam įgyvendinti :4u:

Man sportai namie baigėsi su išėjimu į darbą. Didysis turi sienelę kambary, bet kambarys neliečiama zona :D

Šiuo metu skruzdžių auginimu užsiėmęs, tai tikiuos nepavirs visas kambarys, o ir namas, į didžiulį skruzdėlyną... :oh:

Atsakyti

Apie skanius tortus. Dukros gimtadieniu, kuris prieš savaitę buvo, vyras buvo parnešęs irgi labai skanų tortą. Bent jau mano skoniui buvo tiesiog tobulas. Pirko Panoramoj, ten dabar kažkoks ale turgelis yra, kurio dar nemačiau, ant dėžės buvo užrašyta Mon Ami kepyklėlė, pavadinimo nežinau, bet su maskarpone ir šilauogėm.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 24 liepos 2018 - 12:27

Mon Ami skanūs kepiniai. ir bandelės ir duona, tai įtariu ir tortai taip pat.

aš darbe sulaužiau tradiciją tortinę :D  chebra gavo ne tortą, o pyragų Piestro.

Atsakyti

Rezervavau staliuką Verandoj rytoj 17.30.

Atsakyti

Ak. TIkrai neparvažiuosiu tokiu metu. Mes paprastai iš sodo tik naktį grįžtam. 

Katuk, aš teliko amžių skaičiuoju pagal dičkį - pirkom, kai jam buvo 4,5, tai telikui dabar 13 :). Senas, mažas, bet man pinigų tokiam ne itin reikalingam dalykui gaila. Tai kol veikia, tai ir stovi. 

Man tortą reikės kepti. Tiksliau, kažkaip net į galvą nešauna pirkti tortų, kai pati galiu iškepti. Tai kartais mūčijuosi, nors ir tingiu... 

Atsakyti

ai, su tuo "galiu".... galėt gal ir galiu, bet rezultatas tai nevisada tinkamas reprezentacijai :D  aš apie tortus. tai tokiu atveju ir nervų mažiau, ir rūpesčio, ir nuotaika geresnė, ir vaizdas bei skonis.

apie daiktus ir jų poreikį.

tikrai turim begalę daiktų, kurių mums ne itin reikia. pvz. naujausio modelio išmanaus telefono. juk savo pagrindinę funkciją atlieka ir paprastesnis.

arba kaip mezgėjos. nu man puikiai mezgasi ir su kinietiškais virbalais, o vat kažkam reikia paturbintų.

telikas nėr iš tų ypatingai trokštamų daiktų. ir net gal jo nepirksim dabar. tiesiog tokia idėja šovė. arba gal net pateisinimas, kodėl reikėtų :D  nes vien dėl spoksojimo ir man gaila pinigų

kitas dalykas, serialus prie mezginio galima ir prabangiai spoksoti dideliam, patogiam ekrane. o kas susiję su mezigmu, taigi ne toks jau ir nereikalingas dalykas, ar ne :D

Atsakyti

katuk,sveikinu ;)  :4u:  :birthday2:​ 

Atsakyti

pas mus yra didelis telikas alia bet tačiau serialiai prie mezgimo man smagiau spoksosi plansetėj :) o tas didelis daigtas arba isjungtas arba rodo multikus, retais atvejais futbolą :D

Atsakyti

iš reikalingų (arba nelabai) dalykų

suplyšo man vakar kuprinės užtrauktukas

MB sako klausyk gal verta vieną kartą nusipirkt žmonišką odinę, gal sako atlaikys daugiau nei sezoną ir dar sutaupysi pinigus

nu argi aš ginčysiuosi

sutikau aišku

bet tai apėjau šiandien visą panoramą, ničnieko ničniekelio ko norėčiau nerandu kad atitiktų man visus reikalavimus

arba per didelė, ar per maža,ar petnešos negerai pritvirtintos, pavojus kad neatlaikys viso viduj tampomo turto, arba kokios labai reikalingos kišenės trūksta..ne odinių tai pilna kaip tyčia

gal jūs žinot kur ieškot (kad 200  eurų nekainuotų)

Atsakyti

Katuk, tai aš jokiu būdu ne apie tavo, tik apie savo daržą svarsčiau.  Kaip surasti tą balansą tarp "galiu pasidaryti pati" ir "ar verta?", tarp pirkti naują daiktą ir juo tikrai džiaugtis, ar kankinti seną, nes nu atlieka šiaip ne taip funkciją. Pvz., tapau naujesnių telefonų fane. Nors gal tik pora metų išvis išmani esu. Telefono man tik skambinimui reikėjo. Dabar be galo džiaugiuosi, kai fainai gali nufotkinti, kai telpa telefone kokios reikalingos programėlės ir pan. Ir pati neatsiaakyčiau naujo teleiko, nes vis pavydžiu, kaip kaimynė bet kada gali atsisukti norimą nematytą laidą per Gala. Na, bet nėra ir apsieinu. Va, svarsčiau, svarsčiau ir vsgi spontaniškai nuspirkau antrą čirvinių blynų keptuvę. Seną į sodą atsivežiau, naują dviblynę namie turiu. Ir džiaugiuosi, nes greičiau eina alkanas burnas užkišti :)

Pavydžiu Qqutei, žinančiai, ko tiksliai nori. Aš dažniausiai taip konkrečiai nieko nežinau.  Sužinau, tik kai nusiperku :). Pirkau Gariūnuose kuprinę (bet rimtą, nes kokią dailią), pasirodė tvirta, gera kaina, talpi. Kai panešiojau, tada supratau, kad man dar svarbu, kad būtų švelnūs pečių diržai, o maniškiai - šiurkštūs.  Viena kišenėlis tik iš vienos pusės užtrauktuku atsidaro, o ne iš abiejų, ir to trūksta. Ir be reikalo nuolaidą spalvai padariau -ėmiau, kokia buvo likus. O vis seilę pavarvinu į kaimynės gražią jūrbanginę. Kartais daiktai visgi suteikia džiaugsmo ir ilgam, ypač, jeigu juos tikrai naudoji gana dažnai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 24 liepos 2018 - 14:29

Restar nu žinojimas ko nori iš niekur neatsiranda, kartais iš ne visai geros patirties tik

pvz labai gerai žinau kad man netinka rankinės su vienu skyrium, nes nieko jose nerandu :)

dar žinau kad kieta netinka kur formą gerai laiko, nes turėjau tokią, nepatogu

dėl diržų tvirtinimo irgi žinau nes yra nuplyšę jie man...

spalvai tai...iš tikro norėčiau kokios gražios ryškios garstyčinės, arba švelnios mėtinės bet nei tokios anei kitokios nerasiu manau

o iš to tikslaus žinojimo baigsis tuo kad taip ir nerasiu

va tu irgi tiksliai jau žinai kad turi su švelniais diržais būti

Atsakyti

Apie kuprines, aš saviškę atrodo panoramoje pirkau, melyyna  :D Ne viskas joje patinka, o labiausiai tai kad pasidaro viena ilga rankena  :oh: 

Atsakyti