Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nu labas

pasivažinėjau iš pat ryto pas medikus. ne tuo skydliaukės klausimu, kitu. bet vat įdomiausia, kad simptomai yra, o ligos nėra :D  kaži ko čia taip įdomiai :hmm:

kaštonai pas mane jau kaip ir nužydėjo senokai :D  jau ir pamiršau. bet man kažkokio suvokimo jokio tai nebuvo. gal šiek tiek, nes vistik supranti, kad jaunystė jau kaip ir baigės, mergaite jau nieks nebepavadina....

per savo kaštonus turėjau nemažai stresiuko, kaip tik ant tų dienų numirė mano Opeliukas netikėtai, tai jubiliejui gavau iš vyro mašiną. ne itin sėkmingą. ale bet gavau.  bet vat egzistenciniai klausimai neiškilo. ir dabar dar nekyla. nu tai visai dar matyt širdy ne ruduo :D

nukoviau vakar paltuką :rolleyes: patenkinta iki negalėjimo. nu tai ko čia egzistencinisu klausimus nagrinėt, kai gyvenimas visai neblogas :D

Atsakyti

Dar pora metelių ir būsiu džiovinta slyva  :unsure: 

Atsakyti

Ristina, bilobilio šiandien pamiršai išgert?  :D​ 

Atsakyti

Noriu siūlų nertam paltukui, parekomenduokite, ne kosminia kainą, kokius gražius alyvų, pelenų rožės ar pan.

Gal nuvažiuok į Midarą, jie visokių storų medvilnių turi. Kažkodėl tą žalią paltuką įsivaizduoju būtent iš medvilnės. Pvz. dvigubos Begonijos.

Atsakyti

pasivažinėjau iš pat ryto pas medikus. ne tuo skydliaukės klausimu, kitu. bet vat įdomiausia, kad simptomai yra, o ligos nėra :D  kaži ko čia taip įdomiai :hmm:

Reiškias simptomai ne tos ligos :huh2: 

Dar pora metelių ir būsiu džiovinta slyva  :unsure:

Tai gal pirmiau kokia vyšnia pabūk :4u:

Atsakyti

Kad aš jau vyšnia pagal pasą  :oh: 

Atsakyti

Ristina, bilobilio šiandien pamiršai išgert?  :D​ 

Aha :huh2:

Bet man kaštonai tikrai tolokai :D

Atsakyti

Sveikos  :) . Nustebinot, žinokit. Visada maniau, kad egzistenciniai klausimai kaštonų sulaukus kankina tik knygų herojes. Aš pati tada gavojau, kad va, mano gyvenimas prasideda  :yahoo: 

Atsakyti

Reiškias simptomai ne tos ligos :huh2: 

nu kad žinok čia ne tie simptomai, kur visom ligom tinka. vaizdiniai taip sakant.

bet gydytoja vistiek prielaidą padarė, kad nuo autoimuninės gali būti

Atsakyti

Sveikos  :) . Nustebinot, žinokit. Visada maniau, kad egzistenciniai klausimai kaštonų sulaukus kankina tik knygų herojes. Aš pati tada gavojau, kad va, mano gyvenimas prasideda  :yahoo:

nu manęs ir tokios mintys nekankino :D 

ta prasme, tos mintys visokios ateina karts nuo karto, bet su kažkokiu konkrečiu laikotarpiu tai visai nesusiję

Atsakyti

Kad aš jau vyšnia pagal pasą  :oh:

Bet vyšnios periodas gali tęstis kiek nori ilgai :rolleyes: paskui gali pereit į braškės, tada į avietės, tada ...

Džiovinta slyva ko gero būtų paskutinis etapas, bet dar tikrai tau reiks palaukt iki jo :D

Man džiovinta slyva, tai būtų tokia senučiukė, kuri jau nebesikeičia :rolleyes: prisimenu savo močiutės vyriausiąją seserį - ji mano atsiminimuose visada tokia pat. Ir kai aš darželinukė kišau rankas į jos nėrinių krepšelį, ir kai pradinukė gavau dovanų raštuotas kojines, ir kai buvau jau studentė ir mačiau ją paskutinį kartą - visą laiką tokia pat miela žila senučiukė :wub:

Atsakyti

Laba diena, 

Ristina, gražus man labai tavo tas viskozinos reikalas ;)

Na manęs kaštonai irgi nekankino :D

Yra dėl ko labiau rūpintis :D Širdy dar vis tiek kažkoks neatitikimas su pasu :D

+5kg va dabar kankina :D Bet tai štai, vėl yr dėl ko stengtis :D

Saulė šviečia ir gerai. 

Dar noriu pasitart, ar dresscodui cocktail suknelė su nertu viršum ir kliošine apačia iki kelių tinka? Juodos spalvos su blizgesiu šiek tiek?

Kaip iš kaimo, tai nelabai supratimo turiu :D Pažiūrėjau pagal paveiksliukus, lyg turėtų tikt. Šiuo metu nieko naujo įsigyt nepasiruošus

Atsakyti