Gerai turėt tokį tėtį
Aš vėl siuvau savaitgalį, bet šįkart be mūzos. Dukrai tautinių marškinius. Nespėjau dainų šventei, tai turėjau kelionei, į kurią su kolektyvu rytoj išvažiuoja. Tai taip prisiversdama tą dariau, bet šiaip taip įveikiau.
Labos, vasara nuostabi. Mieste įsivaizduoju, kad kepina, bet gamtoj fantastika. Ir mūsų trobos pirmas aukštas visada vėsus. Baiginėju Summer, laukiu, kol savadarbiai avietiniai ledai sušals. Kerpenos šaldytuvas išgyvena atgimimą, labai juo džiaugiamės .
Vyrai bando konstruoti panašią krosnį į Olaivos, bandysim dičkį su picom ir nešiojamu internetu į sodą prisivilioti .
Labos
Terezz koookios fainos Susidraugaus, paskui bus neišskiramos
kartu zbitkus galės krėsti ir namus aukštyn kojom verst
Bėje ar yr kam palikt kai į keliones išvažiuoji
, kitus lengvai prisileidžia?
Qqšk, ką ten irkluoji? Suknelę? A nesigundai Čaiką pagal tetą Olgą megzt? Aš tarp jos ir Heivardo mėtaus . Būtų kompanija kažkurį irkluočiau kartu
.
O aš dar vieną kačmyrėlį draugės kitai dukrai nuirklavau, foto buitinė nes mano manekenė išvažiavus į stovyklą tobulint anglų kalbą. Gal vėliau kokią kitą padarysim jei nebus taaaaip karšta.
Šiandien taip gerai prasimynėm net mezgt nėr kada
.
Labos
Terezz koookios fainos
Susidraugaus, paskui bus neišskiramos
kartu zbitkus galės krėsti ir namus aukštyn kojom verst
Bėje ar yr kam palikt kai į keliones išvažiuoji
, kitus lengvai prisileidžia?
Sūnus atvažiuos prižiūrėt. Bestija tai labai nepatikli iš pradžių būna, bet sūnų pažįsta jau. O Harpijai dar dzin, bile niurko. O kas, tai jokio skirtumo.
Pavyyko
Geroji Sol-sol ❤️. Labai paprastas, bet labai dailus ir atimti aš, ypač dėl to kašmyro jausmo megztukas.
Baigiau. Sušlapinau atnaras ir padžioviau. Nes visa bliuskė jau buvo skalbta ir ilgai džiūvo.
Pusmaišis siūlų prieš akis, bet nežinau, ką megzti prie filmo... Būčiau tą kardiganą, kur į Fb įdėjau, bet neatsimenu, kiek moheros pirkau. Jei 6, tai rizikuočiau, bet randu tik 5 ir nežinau, ar tik tiek pirkau, ar 1 pametė drakius... Neapsisprendžiu tarp April ir Cullen. Vasarai 2 naujos bliuskė yra, turbūt pakaks.
Liniuka, jooooooo is dvigubo, rogutinio .Man paciai jis irgi labai prie sirdies, patiko kad lengvai mezges, nereikejo daug galvot, ir dar fainai kad matydavau kiek per diena numezgu, nes pagal pynuciu susukimus matydavau, o kai lygiai visa laika tai atrodo kas vietoj ir vietoj
.