Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tereza, nu tikrai tavo visi mezginiai/nėriniai kaip nulieti!  :wub:  :wub:  Ir visada labai stilingai pateikti  :wub: aš žiūrėjau tavo fotoreportažą ir toks klausimas ne į mezginių temą :D kokiu aparatu fotografuoji kelionėse? Ir kiek objektyvų naudoji/nenaudoji? Kokie mėgstamiausi?  :ax:​  Nes keliauji įspūdingai daug, foto nerealios  :wub: gal turi kažkokį numylėtą, patogų, nuostabų ir pan. daigtą arba rekomendacijų renkantis?  :hmm:

Ačiū  :4u: 

Fotografuoju Canon Eos 5D MarkIII. Objektyvas paskutinėj (dabar dėliojamas reportažas) ir priešpaskutinėj (Brazilija ir Bolivija) kelionėse buvo naudotas vienas vienintelis - Tamron 28-300. Nesu aš labai patenkinta jo aštrumu ir šviesumu, bet kelionėms tai universaliausias variantas - lengvas, kompaktiškas ir mm diapazonas platus. Dar turiu labai mylimus Sigma 24-70 ir plačiakampį Tokina 16-28. Labai rimtai galvoju apie Canon 70-200 f2.8 + converteris x 2 įsigijimą. Bet tuomet tektų cielus tris vežtis, kad apimt nuo 16mm iki 200mm. Ai, nežinau. Nešiką jiems dar reikės kartu vežtis. :D 

Ankstesnėj kelionėj Meksika, Gvatemala ir Kuba fotografuota su Sigma. 

Peru kitas fotikas buvo.

Atsakyti

Limit, romantiškas vakaras dviese? man rodos, kad kaip tik apie 20 val vėl žada palyt. bet dar klausimas, kokioj teritorijoj :D

d

ar biškį galvojau apie Olaivos raštų paieškas. kad buvo kažkada tokie laikai, kai saugojausi, visokias ten nuorodas, albumus turėjau. bet faktiškai vistiek spontaniškai mezgu :D  ir nuorodų bei albumų dabar jau neturiu arba saugausi tik paveiksliukus

oj, buvo momentas, kai kažkokiais kodais netgi saugodavausi :hmm:

Atsakyti

Ne, katuk, vakaras visiems, kas tik nori ;)

https://www.facebook...antikos vakaras

Kadangi pirmą kartą toks, tai visai įdomu būt paklausyt nueit. O ir prie namų gi netoli :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 19 liepos 2018 - 13:38

Limit,ryt į degantį žmogų nueik ;) Kaune buvau susitikime su juo,tai laaabai įdomiai papasakojo,foto daug prirodė . Žmonių fantazijai ribų nėra :D

Atsakyti

Olaiva, gal kokią nuorodą turi kas kur kada?

Lyg mačiau, bet nerandu dabar :hmm:

Atsakyti

restar o tu koki nors aprasa turi to summerio. mezgu antpetine blisuka  dabar , nedaug liko, ir kazkaip abejones man del rankoviu  kyla.  kolkas nesimatavau

Atsakyti

Lusasita - pasižiūrėk messengerį :)

Atsakyti

Sėdėjau sėdėjau dieną, o naktį suvokiau, kad ryt vyrui 45 .... Lėkiau į parduotuvę miltų iki 22 val nusiprikt :). Niujorko slyvų pyragas kepa. tada prisiminiau, kad agrastai nevirti. Tada pamačiau obuolius, kuriuos bus gaila išmesti, tai obuolienei supjausčiau. Tada pagalvojau, kad gal duonos sode pritrūksim. Tai vienu metu 4 darbu ėmiau daryt. Užsikaitinau namus. O bliuska nedžiūsta, nors tu ką. Ir per tuos virimus/kepimus naujo mezginio nepradėjau. Bet prisisiunčiau dieną filmų, bus sode žiūrėjimo ir mezgimo  :clap:​ .

Atsakyti

Labas rytas suraitytas,

Pa-ga-liau penktadienis...  :vacation1:

Vakar pagaliau paėmiau į rankas virbalus, praktiškai per prievartą, o bet tačiau tik pradėjus supratau, kaip gera, koks kaifas, nuo paties proceso, nors ir nėra didelio kablio, bet laisvom rankom irgi nėra gyvenimo :D

XT011769_medium2.jpg

20180716-IMG_1745-2_medium2.jpg,

1b-2_medium2.jpg

22744DDF-AE09-4116-960A-F1B043550AF6_med

8832F179-A358-4B60-BCCA-1E56B5FF0EA5_med

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 20 liepos 2018 - 08:44

Šarange, pritariu kiekviena žodžiui. t.y. beveik kiekvienam, nes vakar kaip tik ir neteko pamegzti

Atsakyti

4vauMp9F0xI_medium2.jpg

5-2_medium2.jpg

IMG_4110_medium2.JPG

_DSC3559_medium2.jpg

Butterfly_Tee_medium2.JPG

Reed-19_medium2.jpg

SummerSquare-by-Hinterm-Stein-d_medium2.

Retro-Pullover-3_medium2.jpg

3G8A8242_2_medium2.jpg

Woolfolk_Luft_II_Kaare-3941_lores_medium

Atsakyti

Savaitgaliaujat?oras geras pats tas ant pievutes megztelt. man tik babina nepatogu ant zemes det tai tetis sukonstravo besisukanti babinos laikikli 😀

Priedas  FB_IMG_1532243478109.jpg   135,5KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti