Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pasirodo maniskiai jau suvesti i ta sistema. Db reiks issiaiskint ar mokyklos atsakingoji prasys kodu(kuriuos sugeneruot as turiu, jei teisingai supratau) ar popieriniu lapu. 

Atsakyti

Vilniuj aš pažymas popierines gavau. 

Kai negaliu apsispręst, ko labiau noriu, ar megzt, ar skaityt, tai irgi darau abu iškart. Žinoma, dažniausiai tik lygiu mezgimu tas būna, bet kai aš jį mėgstu ... :) Bet šiuo metu skaitymas pralaimi. Guli knyga prie lovos, jau ir grąžint reikia, o nepajudu. Nes vakare užsimezgu. Dabar stabtelėjau, nes reikia turbūt išskalbti, kad paaiškėtų tikrasis ilgis. Tada ir bus aišku, ar reiks dar pamegzt, ar ardyt jau, ar užbaiginėt tiesiog. Visgi tas mano šilkas (jeigu tai jis) neprognozuojamas. Aišku, šalia esantis linas gal prilaikys, bet noriu pažiūrėt vistiek kaip elgiasi.

Šiandien į Vilnių važiuosim, o taip nenoriu. Tiksliau, nusiprausti tai noriu ir wi-fi :), na, dar filmų parsisiųst, bet daugiau nieko ten nepasigendu. Dar truputį sūnaus ir katino :). Bet jie vengia dėmesio, tai...

na, ir siūlų reikia pasiimt, apsispręst, ką toliau noriu varyt.

Atsakyti

Mes irgi popierines pažymas gavom dar gegužę. 

Restar, o tai didysis taip vienas su katinu ir gyvena? Nedirba šiemet?

Atsakyti

Mūsų pažyma irgi popierinė. Ne taip viskas greitai toj biurokratijoj :B 

Aš darbo dienom skaitau, o savaitgaliais mezgu :)​ 

Atsakyti

Jo, didysis vienas su katinu. Priešinasi važiavimui į sodą. Tai jam gerai namie, mums gerai be jo. O ką daryt... Tipo, nori dirbt, bet ar ieško, nežinau. Nemoka turbūt. Aš nesu rasiu. Parduotuvė šiemet taupo..  Gerai būtų, kad dirbtų, o tai dieną miega, naktį prie kompo, košmaras, ne gyvenimas. Nežinau, ką daryt, tai nedarau nieko, kenčiu ir maitinu. 

Atsakyti

Ir mes popierine pazyma gavom birzelio pradzio nuejom siuntimo tyrimam tai daktare sako padarom ir pazyma kartu nereiks specialiai eit

Atsakyti

Pas mus irgi popierinės, irgi  birželio pradžioj darytos.

Atsakyti

Kur visos dingusios :hmm: 

Atsakyti

štilis visiškas ir visapusiškas.

tiek gatvėse, tiek internete

Atsakyti

Laba, išėjau pietaut, pradėjo lyt pavalgius, grįžau šlapia.. Nors skėtį mašinoj turiu. 

Šiandien nusimato romantiškas vakaras ant Žaliųjų nuo 20h. Iki to laiko gal prasigiedrins. 

Atsakyti

Mes tai VIlniuj šiąnakt nakvojom, ryte pažadino beprotiškas žolės pjovimas, ko sode nebūna :). Vyras laksto po visą miestą pirkalioja viską - tai žioliapjovę naują, tai gelžgalių visokių, virvių ir pan.

Aš skalbiu, džiovinu ir bandau dirbt. Dar reiks prasisiurbt, valgyt pasidaryt, pasipirkt ir vėl išvažiuot. Summer išskalbiau, o kaip tyčia atvėso, nedžiūsta, reiks skubiai naują mezginį prasimanyt.

Atsakyti

Mes tai VIlniuj šiąnakt nakvojom, ryte pažadino beprotiškas žolės pjovimas, ko sode nebūna :). Vyras laksto po visą miestą pirkalioja viską - tai žioliapjovę naują, tai gelžgalių visokių, virvių ir pan.

Aš skalbiu, džiovinu ir bandau dirbt. Dar reiks prasisiurbt, valgyt pasidaryt, pasipirkt ir vėl išvažiuot. Summer išskalbiau, o kaip tyčia atvėso, nedžiūsta, reiks skubiai naują mezginį prasimanyt.

Atsakyti