Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Va, vakar detektyvą Jo Nesbo ir paėmė, nepamenu pavadinimo. Su dančiu kankinausi, tai net nepradėjau dar.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 18 liepos 2018 - 13:10

Aš dabar Jo Nesbo Gelbetoją skaitau. Prieš tai skaičiau Troškulį.

Iš principo be detektyvų nieko kito ir neskaitau.

Atsakyti

aš parsivežiau iš giminiečių krūvą detektyvų rusų klb :D  be grąžinimo, nes sakė, neturi kur dėt. jie to-kišeninio leidimo.

ale bet kažkodėl skaitymui laiko nu visai nerandu :B žinau, kad jei pradėčiau skaityt, tai nemegzčiau. todėl šiuo metu renkuosi tą variantą su mezgimu.

ir apskritai nu :B  pasiilgau tų trimečių atostogų.

Atsakyti

aš vakar norėjau skaityt ir nelabai norėjau megzt tai nu...skaičiau megzdama :D

Atsakyti

aš vakar norėjau skaityt ir nelabai norėjau megzt tai nu...skaičiau megzdama :D

Čia turbūt tik tu taip sugebi . :hihihi:

Bandžiau, bet man vis tiek išeina tik pakaitom - truputį pamezgu, truputį paskaitau. O paskui tik susinervinu, kad taip mažai numezgiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 liepos 2018 - 14:55

manau ne tik, esmė tik kad nereiktų žiūrėt į mezginį, pas mane dabar paprastas lygus rastas ratu varau, nėr ką žiūrėt tai pats tas į knygą

Atsakyti

gadgetui puikiai išeina skaityt ir megzt,kažkada demonstravo :D

kur ji dingusi? jau pasigedau jos :rolleyes: 

Atsakyti

gal kas nertų staltiesių lobyną kokį turit užsisaugojusi,kaip nuorodą? knisu vienos staltiesės,nerta paprastais tais pilnai arba tuščiais stulpeliais,padalkose namukai,akyse ji man stovi,bet rašto įskaityt iš tiek negaliu :D

Atsakyti

Laba

Vaikai sutvarkyti ramu. Bet nesuprantu kam skirtos tos pazymos, jei pildo elektroniniu budu. Bet isduoda vistiek. Sau? Ar i ugdymo istaigas nest....

Dabar skaitau sita.

https://m.knygos.lt/product/755622

Turiu ir antra dali. Dar laukia du detektyvai.

Atsakyti

gal tik Vilniuj elektroninės pažymos,mum Kaune tai viskas rankytėm ant popieriaus,nieko į kompą nevedė

Atsakyti

Jonavoj irgi kompe. O atprintino A4 lapus. Tiek dantu tiek seimos. Pernai buvo ta normali pazyma. O siemet veda i kompa, bet ir atprintina. Tai vat idomu ar ta pazyma man. Ar i istaigas. 

Atsakyti

manau,kad tau.nes tik Šimašius garsiai pranešė apie naujovę Vilniuje,bet ir ta naujovė gal tik praktiškai kitąmet įsivažiuos,dabar jau daug kas popierines pažymas susirinkę...

Atsakyti