Va, vakar detektyvą Jo Nesbo ir paėmė, nepamenu pavadinimo. Su dančiu kankinausi, tai net nepradėjau dar.
Aš dabar Jo Nesbo Gelbetoją skaitau. Prieš tai skaičiau Troškulį.
Iš principo be detektyvų nieko kito ir neskaitau.
aš parsivežiau iš giminiečių krūvą detektyvų rusų klb be grąžinimo, nes sakė, neturi kur dėt. jie to-kišeninio leidimo.
ale bet kažkodėl skaitymui laiko nu visai nerandu žinau, kad jei pradėčiau skaityt, tai nemegzčiau. todėl šiuo metu renkuosi tą variantą su mezgimu.
ir apskritai nu pasiilgau tų trimečių atostogų.
aš vakar norėjau skaityt ir nelabai norėjau megzt tai nu...skaičiau megzdama
aš vakar norėjau skaityt ir nelabai norėjau megzt tai nu...skaičiau megzdama
Čia turbūt tik tu taip sugebi .
Bandžiau, bet man vis tiek išeina tik pakaitom - truputį pamezgu, truputį paskaitau. O paskui tik susinervinu, kad taip mažai numezgiau.
manau ne tik, esmė tik kad nereiktų žiūrėt į mezginį, pas mane dabar paprastas lygus rastas ratu varau, nėr ką žiūrėt tai pats tas į knygą
gadgetui puikiai išeina skaityt ir megzt,kažkada demonstravo
kur ji dingusi? jau pasigedau jos
gal kas nertų staltiesių lobyną kokį turit užsisaugojusi,kaip nuorodą? knisu vienos staltiesės,nerta paprastais tais pilnai arba tuščiais stulpeliais,padalkose namukai,akyse ji man stovi,bet rašto įskaityt iš tiek negaliu
Laba
Vaikai sutvarkyti ramu. Bet nesuprantu kam skirtos tos pazymos, jei pildo elektroniniu budu. Bet isduoda vistiek. Sau? Ar i ugdymo istaigas nest....
Dabar skaitau sita.
https://m.knygos.lt/product/755622
Turiu ir antra dali. Dar laukia du detektyvai.
gal tik Vilniuj elektroninės pažymos,mum Kaune tai viskas rankytėm ant popieriaus,nieko į kompą nevedė
Jonavoj irgi kompe. O atprintino A4 lapus. Tiek dantu tiek seimos. Pernai buvo ta normali pazyma. O siemet veda i kompa, bet ir atprintina. Tai vat idomu ar ta pazyma man. Ar i istaigas.
manau,kad tau.nes tik Šimašius garsiai pranešė apie naujovę Vilniuje,bet ir ta naujovė gal tik praktiškai kitąmet įsivažiuos,dabar jau daug kas popierines pažymas susirinkę...