Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Abelo, širdingai tau ačiū, kad nepatingėjai taip išsamiai aprašyt visko, nuostabus tu žmogus :wub: Net ramiau paliko ir mergaitės mamai viską persiunčiau.

Terezza, ripsinukė kokia puiki tavo :bigsmile: Taip gerai viskas išsiformavę, guli kaip nulieta. Visas bendras vaizdas liuks :super: 

Vakar papuoliau tik į lietaus likučius. Taip įdomiai dar pasižiūrėjau, aplink beveik visi be skėčių ir net neskubėjo :D Matyt, lietus, kaip atgaiva.

Esu dabar dantų tvarkymo epopėjoj :bijau2:Tiek skausmo, tiek finansine prasme baisu. Taip netikėati išlūžo vienas krūminis ir prasidėjo..

Atsakyti

Limit, kur tvarkai dantį/is?

man reikia, bet vis atidėlioju, randu svarbesnių reikalų :D  nes faktiškai tai jaučiu, kad plomba viena jau nebe visai vietoj, bet dar laikosi, tai vat ir stumiu matyt kol iškris. irgi bijau, bet labiau gal finansiniu klausimu, nes skausmo ten jaunebe labai būtų. gerai jeigu kanalų nereiks tvarkyt, bet tie stomatologai taigi mausto mus kaip tik moka, pasakys kad reik ir nesuprasi, ir nepatikrinsi - reik ar ne......

be to, ir neturiu kažkokio patikrino stomatologo, ik išiol vis pavykdavo susisukti užsienyje bebūnant :D

man dar Liniukos pasisvilinimas kažkaip linksmai nuskambėjo :D nors šiaip tai gerai, kad ryžaisi

Atsakyti

katuk, šiaip dantis Liejyklos g. tvarkausi, pas antros eilės pusseserę. Kainos ir šiaip ten normalios, jei ką, galiu duot tel nr. O šiam kartui, tai ten pat, tik kitas kabinetas - protezuotojo :oh: Dantys ne iš stipriųjų ir jau matyt, atitinkamą ribą priėjau  :unsure: Gaila, bet tai ką dabar jau...

Atsakyti

Man irgi kur tą šaknį ištraukė matyt reikės kažką daryt. Net bijau pagalvot. Kol ta šaknis buvo, tai  nelabai jautės, kad be danties, užtat ir netraukiau, nors gydytoja jau kelis kartus siūlė.

Atsakyti

ai neduok kol kas :D  esu dariusi higieną kažkur perkūnkiemy, tai visai normalus įspūdis buvo, ten ir gandysiu, jau kai pribręs.

Liejyklos g. su parkavimu būt bėdos :rolleyes:

Atsakyti

Terezza, ripsinukė kokia puiki tavo :bigsmile: Taip gerai viskas išsiformavę, guli kaip nulieta. Visas bendras vaizdas liuks :super: 

Dėkui. Iš tikro tai gormavau tiek pečius, tiek krūtinę. Panašu, kad bus pavykę tai padaryti.  :D​ 

Atsakyti

Parkuoju visada prie KAM, ten būna vietų, bet, matyt, priklauso, kokiu laiku važiuoji.

Bet šiaip tai taip, neypač patogu. Dabar galvoju, kodėl nesitvrkiau, kai Š. mieste dirbau, ten gi aplink kas keli žingsniai kabinetai.

Mūsų vyriausias įsigijo naujų naminių gyvūnėlių, pradėjo auginti skruzdėles :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 18 liepos 2018 - 10:36

Mes su qqte vaikštom pas nebrangininkę ir visai sąžiningą dantistę. Goštauto 12.

Reikia ir man susiruošt kelias skylutes susitvarkyt. O liūdniausia, kad karūnuoti dantys jau keli nulūžo... Matyt po tom karūnėlėm jie ten pagenda ir išgriūna. Vieną dabar tokį turiu ir nesugalvoju, ką daryt. Tokia nedidelė liekana, kad jei vėl jį karūnuos vis tiek ilgai nelaikys. Implantui gaila pinigų. O dantis pats paskutinis, jo nesimato...

Atsakyti

Labas rytas,

Abelo, širdingai tau ačiū, kad nepatingėjai taip išsamiai aprašyt visko, nuostabus tu žmogus :wub: Net ramiau paliko ir mergaitės mamai viską persiunčiau.

Prašom  :mirksiukas: 

Visiems dantims po  :4u: 

Tereza, nu tikrai tavo visi mezginiai/nėriniai kaip nulieti!  :wub:  :wub:  Ir visada labai stilingai pateikti  :wub: aš žiūrėjau tavo fotoreportažą ir toks klausimas ne į mezginių temą :D kokiu aparatu fotografuoji kelionėse? Ir kiek objektyvų naudoji/nenaudoji? Kokie mėgstamiausi?  :ax:​  Nes keliauji įspūdingai daug, foto nerealios  :wub: gal turi kažkokį numylėtą, patogų, nuostabų ir pan. daigtą arba rekomendacijų renkantis?  :hmm: 

Atsakyti

Labas dienas,

Šiandien tikri tropikai... atsidarėm visas duris ir langus, tai per triukšmą net savo minčių negirdžiu... :D

Su mezgimu vis dar nieko...  Vis dar skaitau, miegu ir dviračiuoju. Su energija ir nuotaika irgi ne kažką, bet manau dėl tvankumos ir įtampos...Noriu vėl atostogų ir normalių... :huh2: 

Terezza, faina bliuskė  :4u:  ir spalva graži.

Atsakyti

Aš irgi dabar skaitytoja.

Rusnė mano pasiuntinė :D Eina kas savaitę į biblioteką ir savo nuožiūra knygas man ima :D

Tai jau praeitą savaitę, paprašiau, kad paprašytų bibliotekininkės, kad ką parekomenduotų, o tai tik meilės romanus su gražiais viršeliais gaudavau :D

Atsakyti
Limit, tai tu paruošk jai sąrašiuką :D Aš tai dabar detektyvų prisiėmus...
Atsakyti