Limit, skalbyklę-džiovyklę 2 in 1 jau nebesirinkčiau, maniškė yra tokia kaip tik.
Katuk, man irgi labiau patinka rankenėlės - vyras taip išauklėjo
Ai, maniškis planuoja IT studijuoti. Informacines sistemas, ne programavimą.
Sveikos,
gražuolės dukrelės, šaunuolės mamos, įspūdingos šventės, didelis pokytis. Kerpenos išvis visi vaikai jau dideli, o mama žydinti, švytinti. Patiko man perskaityti, kad tu laiminga.
Mes tai su vyru ir 3 vaikais sode. Vyras išėjo atostogų, o aš su savo kompu ir tel iš bet kur galiu dirbti. Nors jau kyla poreikis turėti geresnį nešiojamą internetą, o ne tik per telefoną. Paraviu, pasidžiaugiu vaikų džiaugsmu, kurie ištisai maudosi ir slyvas ryja laimingi, padirbu, pavalgau. paprasta laimė;
Skalbyklė mūsų pirkta su pirmu vaiku atgyveno gal tik 8 metus. Dabar kitą turim jau nuo dvynukų gimimo beveik. Ir džiovyklę tiek pat metų ir indaplovę, tai baisu, jeigu visos panašiu metu pareis. Visos Siemens, pirkom iš kažkokio žmogelio, kuris ne per parduotuves pardavinėja. Patenkinta. Kerpena, o negali būti, kad tiesiog daug drabužių pridedi ir dėl to neišskalauja? Arba antrą sykį skalavimą užstatyt reikia. Aš naudoju kokias 4 programas turbūt, man svarbu, kad 8 kg tilptų.
Su skalbimu, tai man bėda su tamsias rūbais. Jau kažkiek metų man kai kurie juodi, tamsiai mėlyni ir kiti pakankamai tamsūs rūbai lieka pabaltavę iškalbus. Ir specialiai juodiems skalbimo priemones pirkau, ir skystą skalbiklį bandžiau - tas pats. Vienintelė išeitis perskalauti rankomis. Tai ir galvoju, gal naujesnės mašinos kažkaip kitaip skalbia ir milteliai pasikeitė todėl, nes iš pradžių taip nebuvo, kai tik įsigijom
Aš šitą problemą išsprendžiau miltelius berdama ne į stalčiuką, o tiesiai į būgną.Meistras kažkada taip patarė. Nes dalis miltelių pasilieka kažkur pakeliui tarp stalčiuko ir būgno, o skalavimo vanduo tuo pačiu maršrutu teka, todėl miltelių likučius nuneša į skalavimo vandenį.
Laba,
Va, kaip tik galiu parekomenduot
Vienas klientas ilgai atsakingai rinkosi, va tokią:
https://www.lg.com/l...les/lg-F4J6TG0W
Jam ir dydis buvo aktualus, gal didesnių yra ir geresniais parametrais.
Mano skalbyklė sena Zanussi, amžiaus tokio kaip didysis vaikas
Tas didysis vaikas iškart po mokslų dirbt pradėjo. Prieš savaitę prisijungė pusseserė. Visokius pagalbinius darbus atlieka, vakar lauke švarinėjosi ir apalpo ta mergaitė
Pradžioj net nepasisakė, kad bloga, gal nedrąsu buvo. Tik paskui susižinojau, kad mėnesinės jai. Ir jau ne pirmas kartas taip
Išsigandau, dar vaikas svetimas. Vakare nuo skausmo tabletę daviau. Pamenu, tik vieną draugę turėjau kuri tom dienom raitydavosi, net eit niekur negalėdavo, bet ne iki alpimo
Šilinge, į kokią sritį vaikas tavo linksta?
Sveiko gyvos, jei dar neištirpę
Mes prieš 4m. buvom išsirinkę tokią LG, bet gerai, kad laiku apsižiūrėjom, kad ji pas mus pro vonios duris netilps įnešt tai teko keist pasirinkimą. Turim Electroliux su džiovykle viename ir kol kas esu labai patenkinta
Tiesa, pro duris tilpo vos vos
Apie alpimus. Jei tik dėl skausmo (taip gali būti), tai reik pašnekėt su mergaite, kad nėr čia ko kentėt iki alpimo. Jauti, kad skauda ir geri vaistus tas kelias dienas. Ir būni sąmoninga. O ne kažkur kažkaip atsigauni po kokiu krūmu ar stalu su prakirsta galva. Tik va vasaros metu alpimą dažniau provokuoja skysčių netekimas. Menstruacijų metu gana staiga netenkama nemažai tūrio ir bliūkšta kraujagyslės, todėl krenta spaudimas ir didėja pulsas (gi reikia tą sumažėjusį kraujo tūrį varinėt greičiau, kad deguonies visur pristatytų tiek pat). O dar vasaros karščiai, neturėjimas kada ar iš ko patogiai atsigert papildomai išgarina vandens, vadinasi dar labiau mažėja bendras kraujo tūris.
Išeitis: visą dieną gurkšnoti skysčius mažais kiekiais pastoviai arba kas valandą išgerti 0,5-1 stiklinės skysčių. Dar geriau, jei tai būtų ne grynas vanduo, o nors kažkiek su elektrolitais, t.y. mineralinis vanduo, gaivus kompotas iš kokių džiovintų vaisių, vanduo su citrinų ar kitų vaisių sultimis (tik ne keliais griežinėliais, bet pvz litras vandens ir 0,5-1 citrinos sultys), per pertraukėles sugraužt agurką ar obuolį, arbūzą, melioną ar pan. sultingą vaisių/daržovę. Toks skystis geriau laikosi kraujagyslėse, nes grynas vanduo neįtikėtinai greitai verčiamas sysiuku arba prakaitu, kurie aišku irgi labai reikaling termoreguliacijai, bet - visur turi būti balansas
Jei spaudimas žemas visada, o tokių dienų metu dar nukrenta, tai siūlyčiau nepamiršti ir druskos (pasūdyti maistą, pavalgyti čipsų, keptų bulvių su druska ir šaltibarščiais ar dar ko sūraus). Ji patekusi į kraujotaką paskui save pritraukia ir vandenį, ir laiko jį kraujagyslėse, didina tūrį. Todėl jaučiam troškulį, nes traukia vandenį į kraujagysles iš visur.
Dar vienas patarimas, kaip elgtis pajutus silpnumą: jei yra galimybė, atsigulti ir užversti kojas aukštyn, kad kraujas iš kojų venų plūsteltų smegenų link. Nebūti ilgai stovimoje ar taip vadinamose apverstose (kai galva žemiau dubens - visokie pasilenkimai) padėtyse, jei jos neišvengiamos, išeidinėti iš jų ne staiga šokti ir bėgti, o pamažu, su trumpais stabtelėjimais, kad spėtų adaptuotis veninė sistema.
Nuu tai vaa kode mane pastarosiom dienom ant suriu nesamoniu traukia 😆
Alpt nesiruosiu bet visa kaip trinktelta vaikstau, atrodo nemiegojus nakti ir spaudimas zemiau plintuso
Bent pasiteisinima turesiu kodel ant nakties cipsu prikapojau 😆 otai MB juokinga labai kad nesilaikau savo rezimo
Labas rytas,
Gal čia toks oras topinis taip veikia. Nes aš irgi vos gyva vaikštau, svaigsta galva. Galvojau gal čia miego trūkumas ir emocijų perteklius po savaitgalio, bet vakar jau nuėjau anksti miegot, o šiandien vos atsikėliau ir vis tiek tokia apsvaigus vaikštau.
labas rytas
aš šiandien jau gerai nu tik ištinus visa nuo tų nesamonių (čipsai, dešra, kukurūzų traškučiai
)
bet mes vakar taip smagiai su dviračiais per lietų pasivažinėjom kad atsigavau net
aišku šiandien vėl karšta bet nedebesuota gal kartais nebelis jau ir nebetrauks prie žemės
laba,
Terezza, gerai atrodo o papasakok, matau, darei įsiuvus krūtinei. ar o dėka pečių linija nusileido, ar kažkaip kitaip susidėliojo? nors ne, neturėtų pečiai nusileisti, nes nugara tai be įsiuvų, ar su?
džinsų spalva šiuo metu mano labai ieškoma bet matyt ir dėl vasaros ir dėl kitų mano reikalavimų
modeliui, niekaip negaliu surasti. jau atrodo radau, nusipirkau, blyn, parsivežus apsižiūrėjau, kad ne tą dydį
ir sugebėk tu man taip. matuojantis lyg ir nieko buvo, bet namie jau mažoki susirodė. grąžinau, o didesnių nebuvo