Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, turbūt būsiu praleidus, gal kokių foto turi to kombinezono?

Kokio storumo siūlo taviškis buvo?

Galvoju, ar toks šiltas, ar plonesnis praktiškiai būtų :hmm:

Atsakyti

Mano megztas prieš 20 metų is kažkokio vilnonio siūlo iš anytos archyvų. Siūlas toks kažkur kojininio storio maždaug, bet megztas koriuku, tai toks purus, dvigubas. Nufotkinau, bet telefino nuotrauka per didelė, o kompo tingiu jungt. Tas siūtas čia https://www.flickr.c...eposted-public/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 liepos 2018 - 20:47

labas rytas :)

mezgu ir abejonės kankina kažkaip tai kad per didelis (nu ir turi būt oversaizas pagal užmanymą, tai neardau) tai kam man reikia dar vienos suknios tai gal kažko kito imtis, tai per lėtai mezgasi, tai per skystai tai per kietai

iki atostogų megztinio labiau reikia...nu žodžiu...apsivilkau šilkinę savo bliuską tai abejonių primažėjo šiek tiek

Atsakyti

qqte tavo šilkinė xs dydžio  :hmm:  ir taip ir kitaip matuoju, atrodo s reikia, m labai jau plati  :hmm: 

Labas rytas

Atsakyti

ingriga aha xs :)

Atsakyti

Labas rytas,

Mano atostogos nusibraukė vakar iš ryto tik atėjus į darbą per pora valandų.... toks jovalas virė....teliko tik maišyt.... :oh: :D

Su mezgimu nieko bendro.... tik skaitau ir miegu... :happy: 

Atsakyti

Labadiena, sekta  :4u:  Truputuką buvau pametus SM - kažko nustojo laiškus man rašyti   :hmm: Bet kadangi jau vėl rašo, tai po mėnesio pertraukos užsukau  :B

Abiturientų kiek  :blink: Man paprasčiau, mano kūdikiui suknios nors nereikia  :rolleyes: Išleistuvės poryt. Egzaminų rezultatai - sakyčiau, liūdesys, išskyrus šimtuką iš anglų. Pernai su tokiu konkursiniu, kokį turi, būtų įstojęs, o kaip bus šiemet, dar neaišku  :unsure:

Nemezgu. Dainų šventės nesekiau. Uogienės vyšnių išviriau 15 litrų. Gėlės žydi, pomidorai noksta. 

Sugedo skalbyklė  :oh:  Vyras teigia nustatęs gedimą ir suremontuosiąs, nu ale bet... Suskaičiavau, mano skalbyklei 15 metų, jau net morališkai pasenusi, beveik norėtųsi, kad nsusitaisytų (hm, finansine prasme tai visai nelogiškas norėjimasis, be abejo). Dėl viso pikto gūglinu naujas skalbykles ir ta proga

KGB: kokias skalbykles rekomenduotumėt? (Miele puiku, bet neįkąsim, ko nors labiau žemiškesnio, prašyčiau  :B ). Nes pati nebesuprantu, ko norėčiau / reikia, maniškė senukė Hoover buvo labai elementariomis programomis, be visokių ten lengvų lyginimų, inverterinių variklių ir net nežinau kiek gręžimo apsukų  :hmm:

Atsakyti

labas rytas,

Šilinge, pas mane AEG-Electrolux, 7 kg kažkokio tylaus veikimo, bet iš meistro supratau, kad tai nėra pliusas, nes sugedus tam viekimo principui, pigiau pasikeisti visą skalbyklę, nei remontuoti :D  bet su šiuoilaikiniais prietaisiais beveik visais taip pat. visokios krūtos technologijos sunkiai remontuojamos. tfu tfu tfu, kol kas jau beveik 7 metai :blink:  veikia be problemų. tuo metu kai pirkau, toks patikimas konsultantas šią firmą reklamavo kaip patikimą ir nebrangią palyginus, t.y. kaina atitinka kokybę. gal AEG vien tik ir šiek tiek geresnė. bet prieš tai turėta BEKO irgi buvo, ką ten buvo - ji vis dar tebeveikia pas uošvius- visai gera, o jau kiek :blink: 18 metų

tai va, sakyčiau, atkreipti dėmesį į talpą, kai nemažai šeimos, geriau didesnė, programa kad vilnos skalbimo būtų :D ir man labiau patinka ne elektroninės, jeigu dar tokių yra. mano pvz, programos išrenkamos ratuku, nors ekraniukas yra.

Atsakyti

Laba,

Va, kaip tik galiu parekomenduot :D

Vienas klientas ilgai atsakingai rinkosi, va tokią:

https://www.lg.com/l...les/lg-F4J6TG0W

Jam ir dydis buvo aktualus, gal didesnių yra ir geresniais parametrais.

Mano skalbyklė sena Zanussi, amžiaus tokio kaip didysis vaikas :D

Tas didysis vaikas iškart po mokslų dirbt pradėjo. Prieš savaitę prisijungė pusseserė. Visokius pagalbinius darbus atlieka, vakar lauke švarinėjosi ir apalpo ta mergaitė :unsure: Pradžioj net nepasisakė, kad bloga, gal nedrąsu buvo.  Tik paskui susižinojau, kad mėnesinės jai. Ir jau ne pirmas kartas taip :unsure: Išsigandau, dar vaikas svetimas. Vakare nuo skausmo tabletę daviau. Pamenu,  tik vieną draugę turėjau kuri tom dienom raitydavosi, net eit niekur negalėdavo, bet ne iki alpimo :unsure:

Šilinge, į kokią sritį vaikas tavo linksta?

Atsakyti

mano viena padružkė alpdavo, studijų laikais netgi.

Atsakyti

Mano skalbimo mašina whorpool, irgi 18 metų, su dukra bendraamžės, nes jai gimus, kaip tik nusipirkom.

Tai jau tokia pagirgždanti, bet vis dar skalbia.  Prieš kelis metus po tetos mirties gavom jos mašiną, dar visai neseniai pirktą, bet kažkokios negirdėtos man firmos. Pasistatę galvojom, kur saviškę dėt, tai aš kaip žinodama sakau, dar tegu pastovi, dar kažin ar ta ilgai veiks. Taip ir nutiko, po kelių mėn. ta ir sugedo, tai susigrąžinom iš koridoriaus saviškę. Vis vyras žadėjo vyras pakviest meistrą, kad abi apžiūrėtų. Gal ten tai tetos nieko rimto nėr. O mūsiškei gal kokią ten gumas viduj reikia pakeist, kažkur tada buvau skaičius, kad reikia kažką ten prie būgno pakeist. Bet  tai taip ir kviečia kelis metus. Jau dabar net pamiršau kokia ten problema tai tetos mašinai.

Katuk, tu gal savo meistro kontaktą kokį gali duot, jei dar turi?

Kai pirkom šaldytuvą, tai apžiūrėjau truputį ir skalbimo mašinas ir supratau, kad nežinočiau, kokią rinktis.

Kad ir tie whirpulai, kai mes pirkom buvo vienos geriausių mašinų, o kai vėliau padėjom mamai išsirinkt, tai prisimenu sakė, kad pradėjo jas gamint Lenkijoje ir labai suprastėjo kokybė.

Su skalbimu, tai man bėda su tamsias rūbais. Jau kažkiek metų  man kai kurie juodi, tamsiai mėlyni ir kiti pakankamai tamsūs rūbai lieka pabaltavę iškalbus. Ir specialiai juodiems skalbimo priemones pirkau, ir skystą skalbiklį bandžiau - tas pats. Vienintelė išeitis perskalauti rankomis. Tai ir galvoju, gal naujesnės mašinos kažkaip kitaip skalbia ir milteliai pasikeitė todėl, nes iš pradžių taip nebuvo, kai tik įsigijom

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 liepos 2018 - 11:13

Mano skalbiankė irgi senoka, prasčiau plauna, kartais skalavimą antrą kartą paleidžiu  :oh:  reiktu pasikeisti, bet kol veikia  :irnesakyk: 

Pradėjau šilką, dvigubu, bet jis man labai Samarkandą primena  :hmm: 

Atsakyti