Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Pažiūrėkit koks renginys. :super:

http://mezgimozona.l...t.html#comments

Atsakyti

labas dienas,

na taigi, etapas baigtas. tikiuosi, urvinių jau nebelabiai yra pas mus. ar reik pademonstruot grožius ir čia?

Kerpenos kūriniai nuostabūs! suknė puikiai pavyko, dukra pasikūdino ar dydis pasitvarkė, nes nematau, kad kas nors ten maža būtų. ir viskas taip iki smulkmenų apgalvota, papuošalai ir pati mergina. maniškės tai kaip be galvos, viena rankinę pirko likus porai valandų iki renginio, kita išlėkė be auskarų, bet viskas buvo gražu ir miela. neskaitant nuovargio, bet jis tai mano nuolatinis palydovas paskutiniu metu.

qqtės kengūrinis irgi gerulis, ot moteris turi parako, viens du ir gatava. aišku, ta balta kišenė muša iš vėžių, tikiuosi nenusidažys skalbiant.

apie mezgimą einant. o šitą - kame :hmm:  prasmė? šiaip , kad įdomiau būtų? nu nes kažin ar tą galima pritaikyt, pvz, kad ir einant į darbą. aš mieliau ant sofkėstą darau....

Atsakyti

Labos

katuk nedažo, skalbiau jau. bet į mašiną kišt nedrįsau, rankom skalbiant spalvos siūlas neleido man

mezgimo vaikštant prasmė nesėdėjime turbūt :D nu tipo kad sveikiau ar ką :D nes man kartais tai būna toks jausmas kad užpakalis susiplos besėdint, o megzt taip norisi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 liepos 2018 - 09:22

Man irgi buvo toks netikėtas dalykas tas mezgimas einant, kai ryte perskaičiau, kad net rungtyniauja. Net apie prasmę labai nesusimąsčiau.

Nors pati savo vyriausiam krikšto kostiumėlį mezgiau su vaiku nešioklyje trepsėdama po kambarį. Na ne visai ėjimas, bet kartais gyvenimas priverčia. Aišku niekas nevertė būtinai tą kostiumėlį megzti, bet buvau jau pradėjus, norėjau ir suspėti tai progai, o vaikas neramus tuo metu buvo. 

katuk, ta nėrinio vieta , kur per siaura buvo, pagal pradinį planą ant klubų būtų buvus, o dabar ant liemens atsidūrė. :)

o tavo dukros gražuolės, labai gerai atrodė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 liepos 2018 - 09:33

nu gal ir gera prasmė tada :D 

qqte, tai ką mezgi?

Atsakyti

Nu suknelę turbūt :) tik va dėl apdailos neapsisprendžiul, rankoves atskyriau reik mieruot, norisi vieną kitą razinką įdėt bet bijau kad nesigautu kaip visada minimalizmas

Atsakyti

qqte kai taip nežiūrėdama mezga, tai galėtų laisvai vaikščiodama megzt. Ir tam konkurse gerą vietą užimti :)

Atsakyti

bijau tik kad eidama i aki nepataikyčiau :D man judant sudetingiau nei tiesiog neziurint :D

Atsakyti

Laba diena,

Pagaliau atgavau SM dideliam ekrane džiaugsmą :D

Labai patiko visos išleistuvininkės :wub:

Kadangi pati nesiuvu, tai katuko darbas man kažkas toookio :blink: tos visos draperijos ir medžiagos kritimai, labai puikiai

O Kerpena, tai juvelyrė nėriniuose :wub: Labai graži šeimyna :wub:  FB apžiūrėjau. Tai šitoji dukra labiausia tavo :D 

Šiemet tiek pažįstamų dvyliktokų. Ir visi tokiais gerais balais išlaikė egzaminus :bigsmile: Daugelis į užsienius traukia..

Su mezgimu vis dar neturiu nieko bendra :D

Kažkaip labai tikėjomės, kad sesė mano mergaitės susilauks, jau tiek visokių grožių minty buvo megzt, bet gimė Benediktas, tai mano Rusnė net supyko :D o aš va dabar mąstau, ką čia jam numezgus be apklotėlio ir kojinių :D

Tas mezgimas einant visai įdomus būtų pabandyt, tik jaučiu, kad smegenys susisuktų greičiau nei pataikyčiau, kur akį išmegzt :D

Atsakyti

Limit, smagu tave pamatyt. :) Prisimeni, kad tau esu skolinga tašiuką?

O megzt berniukui galima beveik viską ką ir mergaitei, tik  gal spalvas kitas. Na, tik suknyčių nelabai. O šiaip - megztukai, kombinezonai, kepurės, kelnės, kojinės, batukai...

Atsakyti

Kerpena, prisimenu, bet vis neturiu laiko iki to reikalo prieit :)

Gal tikrai, reiks kokį kombinezoną suorganizuot rudeniui. Su kapišonu :)

Saviškiams rankos nekilo megzt tokius daiktus, Rusnė dėvėtą turėjo, tai galėsiu pasidarbuot dabar.

Atsakyti

Aš čia jau pasakojau, kad turejau numezgus vieną, maždaug nuo mėnesio ar pusantro iki 5-6 vaikui. Numezgiau savo antram. Tai visi maniškiai  nešiojo ir dar draugių vaikai, kol šiemet atgyveno. O kur rodžiaus, kad pasiuvau draugei iš seno megztinio, tai draugė nieko  neparašė ilgai, galvojau netiko. Bet savaitgalį sutikau, tai taip džiaugėsi. Jie būna dabar sodyboj, tai sakė tiesiog prilipo. Taip kad gali būti  geras daiktas tas kombinezonas, gali megzti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 liepos 2018 - 15:45