Girdėjau, kad baltiems šunims negalima nieko su vištiena, nes kailis gelsta. Kacumota, a teisybė?
Liniuka, turbūt vištiena dažyta
Mano grozis persiko spalvos. Ir cia kaime issimurkdzius vandeni ir issivoliojus dulkese.
O kad baltiem labai reik maista ziuret tas tiesa. Vistiena aplamai ne pats geriausias pasirinkimas del to kaip auginama.Ir dar nelygu ka vistienos duosi.krutinele blogai, nes per daug baltymu mazai judanciam suniui gali alergini kasymasi sukelt,asarojima. Bet as ne specas.as tik apie savo augintine galiu kalbet.Ir siaip silpnu nervu esu-niekam neleidziu duot zmoniu maisto, bet pati neislaikau
IMG_20180712_211254.jpg 258,5KB
0 Parsiųsta kartų
labas rytas pradėjau vakar suknelę, bet pasimezgus mėginuką supratau kad netiks pagal summeri ją megzt, siūlas grubokas o ten daug trumpintų eilių, ir ne vilna gi nepaslėpsi. matysis ir nebus graziai
bus suknele-heywardas
Tereza daba dideliam ekrane apžiūrėjau tavo bliuzelę, gal su užlenktom rankovėm vistik geriau, nemačiau vakar kad ten įsiuvus krutinei formavai, su įsiuvais gal tokia labiau pagal figura tada atrodo geriau, užlenktos rankoves ir padaro labiau pagal figura mano akim