Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Girdėjau, kad baltiems šunims negalima nieko su vištiena, nes kailis gelsta. Kacumota, a teisybė?

Liniuka, turbūt vištiena dažyta :D

Atsakyti

Mano grozis persiko spalvos. Ir cia kaime issimurkdzius vandeni ir issivoliojus dulkese.

O kad baltiem labai reik maista ziuret tas tiesa. Vistiena aplamai ne pats geriausias pasirinkimas del to kaip auginama.Ir dar nelygu ka vistienos duosi.krutinele blogai, nes per daug baltymu mazai judanciam suniui gali alergini kasymasi sukelt,asarojima. Bet as ne specas.as tik apie savo augintine galiu kalbet.Ir siaip silpnu nervu esu-niekam neleidziu duot zmoniu maisto, bet pati neislaikau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 12 liepos 2018 - 19:36

Liniuka o pasirodyt nupsus?

Man patys geriausi vasariniai siulai dabar coton merinas 😀

Atsakyti

Priedas  IMG_20180712_211254.jpg   258,5KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos.

Užlenkta rankovė ar ne? Dar icordinsiu, tai prie apdailos nebuvimo prašom nesikabinėt.  :rolleyes:​ 

37019452_2022324737780216_16435123444011

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 12 liepos 2018 - 20:48

Prie šito įvaizdžio gal užlenkta geriau :hmm: 

Liniuka-spalva tai liuks, o lapas tai kažkoks palinkęs :D  rankovės mano akiai gerai nugulė

Atsakyti

Man tai nelenkta gražiau žiūrisi...

Atsakyti

Man irgi nelenkta.Ar apdailos tikrai reikia?as nedariau

Liniuka super Ir basutes labai fainos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 12 liepos 2018 - 22:08

labas rytas :) pradėjau vakar suknelę, bet pasimezgus mėginuką supratau kad netiks pagal summeri ją megzt, siūlas grubokas o ten daug trumpintų eilių, ir ne vilna gi nepaslėpsi. matysis ir nebus graziai

bus suknele-heywardas :)

Tereza daba dideliam ekrane apžiūrėjau tavo bliuzelę, gal su užlenktom rankovėm vistik geriau, nemačiau vakar kad ten įsiuvus krutinei formavai, su įsiuvais gal tokia labiau pagal figura tada atrodo geriau, užlenktos rankoves ir padaro labiau pagal figura mano akim

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 liepos 2018 - 07:27

Terezza,man grazu ir atlenkta,ir ne ;) o atlenkus nesilaiko? kada nori atlenki,kada nori nuleistais peciais nesioji ;)

ar jau turi antrą kotoną? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 13 liepos 2018 - 07:39

Aciu pasisakiusioms. Truputeli ilginu, nes dabar klubu linija vizualiai pasikelia ir virsus sustumtas atrodo.

Atlenktos rankoves nesilaiko. Reikia prikabinti. Bet, norint, ir nuardyt ta prikabinima nesunku.

Katona pasrsivesiu rugpjucio 10-a.

Atsakyti

Labas rytas,

Terezza, man gražu ir tokios ir tokios :super:

Liniuka, labai gerai atrodo :super:

Atsakyti