Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

bet tai kainą sukelia dar ir pačių babinų kiekis :D po kiek gr ten suvyniota ant kiekvienos?

Atsakyti

po 50 gr :) nu pas siulogala be babinu bet brangiau išeina :)

Atsakyti

pavyzdukai jooo, mano skonio spalvu :)

Atsakyti

po 50 gr :) nu pas siulogala be babinu bet brangiau išeina :)

nu bet vistiek, kiek medžių reik nukapot tom babinom

Atsakyti

nu man irgi bišk nesuprantamas reikalas :) čia gal iš perdirbto kokio popieriaus, gi japonai :) bet gražu...bet megzt man nuo jų nepatogu, vistiek persivyniot reikia :sutinku:

Atsakyti

qqte graži dėžutė :D  iš balto ilgomis rankovėmis planuoji, kad net 300g :hmm:

Atsakyti

Ingriga aga ilgom ir iš dvigubo

Atsakyti

Labos :4u:

Qqt, aš balsuoju už suknelę :D  Siuntinėlis :wub: :wub:. Sakyk tą šiliką iš viengubo mezgan laaaabai skystas gaunas? Tu savo aną kur turi iš viengubo ar dvigubo  mezgei? Kažin Lace savo žydrą iš kelių gijų mezgė :ax:

Atsakyti

Lace mezgė iš dvigubo, aš irgi :) iš viengubo nemėginau bet manau kiauraraščiu tarkim turėtų būt gražu

Olaiva mezgė mašina iš viengubo paskui kažką dar virbalais tvarkė tai jinai geriau tau pasakys

Atsakyti

Aš tai vilnas mezgu laiminga :)  Kažkaip nebesinori vasarinių siūlų. Nusimezgiau bliuzelę iš medvilnės su viskoze, tai kiekviena skylutė matosi :B​  Dar sugalvojau nupsų padaryt, tai tie irgi kažkokie kreivi šleivi. Visgi mezgimui labiau vilnos visokios tinka :) 

Atsakyti

Tingiu.matyt ne mirtinai noriu.o ir Beliuna nusivezus prie ezero turi ganyt ir linksmint kaip maza vaika.

Liniuka, pritariu.Dabar lyg ir lina pasiruosus, bet tai mano greiciai.....ir Kaledos ateis.

Priedas  received_1946637422053572.jpeg   180,28KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 12 liepos 2018 - 17:18

Girdėjau, kad baltiems šunims negalima nieko su vištiena, nes kailis gelsta. Kacumota, a teisybė?

Atsakyti