bet tai kainą sukelia dar ir pačių babinų kiekis po kiek gr ten suvyniota ant kiekvienos?
po 50 gr nu pas siulogala be babinu bet brangiau išeina
pavyzdukai jooo, mano skonio spalvu
po 50 gr
nu pas siulogala be babinu bet brangiau išeina
nu bet vistiek, kiek medžių reik nukapot tom babinom
nu man irgi bišk nesuprantamas reikalas čia gal iš perdirbto kokio popieriaus, gi japonai
bet gražu...bet megzt man nuo jų nepatogu, vistiek persivyniot reikia
qqte graži dėžutė iš balto ilgomis rankovėmis planuoji, kad net 300g
Ingriga aga ilgom ir iš dvigubo
Labos
Qqt, aš balsuoju už suknelę Siuntinėlis
. Sakyk tą šiliką iš viengubo mezgan laaaabai skystas gaunas? Tu savo aną kur turi iš viengubo ar dvigubo mezgei? Kažin Lace savo žydrą iš kelių gijų mezgė
Lace mezgė iš dvigubo, aš irgi iš viengubo nemėginau bet manau kiauraraščiu tarkim turėtų būt gražu
Olaiva mezgė mašina iš viengubo paskui kažką dar virbalais tvarkė tai jinai geriau tau pasakys
Aš tai vilnas mezgu laiminga Kažkaip nebesinori vasarinių siūlų. Nusimezgiau bliuzelę iš medvilnės su viskoze, tai kiekviena skylutė matosi
Dar sugalvojau nupsų padaryt, tai tie irgi kažkokie kreivi šleivi. Visgi mezgimui labiau vilnos visokios tinka
Tingiu.matyt ne mirtinai noriu.o ir Beliuna nusivezus prie ezero turi ganyt ir linksmint kaip maza vaika.
Liniuka, pritariu.Dabar lyg ir lina pasiruosus, bet tai mano greiciai.....ir Kaledos ateis.
received_1946637422053572.jpeg 180,28KB
0 Parsiųsta kartų
Girdėjau, kad baltiems šunims negalima nieko su vištiena, nes kailis gelsta. Kacumota, a teisybė?