Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aš tai rami, radau ką megzt, visai smagiai einasi, daug galvot nereik, vaizdas džiugina.

tik vat savijauta tai visai nedžiugina. tiesiog pasiguodžiu, nenoriu jokių diskusijų ar užuojautų :B  nes diagnozės dar neturiu, laukiu papildomų tyrimų, dėl to ir gydymo jokio nėra.

Ristinos bliuskė parodyta man asmeniškai biškį bobiška :rolleyes:

Verandai pritariu :clap_1:

siūlų neperku, nors ir vilioja paskutiniu metu visokie margumynai. bet žinau gi, kad kamuoliuke daug gražiau atrodo nei mezginy, o be to ir sumegzčiau negreit

Atsakyti

Olaiva galvoj praktiškai, galiu papasakot

1. kapišoninis su kišene kengurine iš cotton merino švelniai žalsvo

2. suknelė iš medvilnės su viskoze nuo viršaus megzta (pilkai žalia) su rankovėm summerio tipo kažkas tokio :)

3. kardiganas pailgintom reglano linijom (tipo heyward) iš levandinio cotton merino-šitas abjonių kad siūlo neužteks kelia, kažkodėl nusipirkau tik 10, neplanavau tokio va kardigano

4.skersai megzta bliuzele kimono tipo rankovėm su gelyčiu kaiuraraščio juosta per nugarą, nu kaip Ristina megzdavo pernai berods, iš balto šilko :)

katuk tai kąą mezgi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 12 liepos 2018 - 10:04

qqte, balsuoju už suknelę

mezgu visiškai paprastą bliuskę, blogų akių raštu, su gerų akių intarpais nedideliais, fotkė namie kompe, darbe nerandu. iš kandžių spalvos medvilnės plius viskozės vienas siūlas

Atsakyti

aha draugei pasipasakojau ta irgi uz suknelę, labiausiai gal jos ir norisi (aš gi nei vienos suknelės neturiu, ne ne :D ) o reikalas tai didžiausias kapišoniniam iki atostogų, bet mažiausia aš jį megzt noriu, vaikio dar kapišono nedamūčinau

Atsakyti

balta šilkinė neblogai skamba :)

Atsakyti

visi šitie planai bus, iki rudens manau spėsiu, tik dar prie jų medvilninį mokyklinį megztelį reiks prijungt :)

Atsakyti

Aš vakar Summer megztelėjau. Bijau, kad gausis maišas, kuris tįs nuo svorio gerokai... Bus matyt, kai numegziu tik, aišku. Daugiau mezgiminių minčių neturiu, visos kažkur išgaravo. Kol parašiau sakinį, prisiminiau, kad vakar April į eilę pastačiau :). Ale reikėtų užsirašysi, nes kol numegsiu, tai pamiršiu... Qqute tai visus planus įgyvendins ir dar  5 neplanuotus :).

Parsinešiau namo šiandien iš paštomato dvigubą čirvinių keptuvę Cloer, pagatava tuoj maišyt tešlą, bet nebespėsiu, tuoj į darbo susitikimą reikės lėkti.

Atsakyti

Sveikos,

mano šilkas dėžėje irgi dėžėje guli. Iš balto planuoju dukterėčiai bliuskutę, bet nesugalvoju modelio, tai gal net kitiems metams liks :hmm: qqte tai rimtai nervina su savo tempais :oh:

Atsakyti

Megzt noriu, bet sia savaite ezerai valdo.sugebejau isskalbt pabaigta megztini bet antra diena nesugebu pasimatuot kas gavosi.

Atsakyti

kacumota o ko negali megzt prie ezeru?

Atsakyti

Priedas  siulai.jpg   221,28KB   1 Parsiųsta kartų

:)

Atsakyti

pavyzdukai gražiausi :D

Atsakyti