Restar,su kokiu aparačiuku vyšnių kauliukus imi?
Labas rytas
Katuko kūriniai Kerpenos kampukai
Labos
Kokių grožių temoj Katuk labai labai gražūs abu kūriniai kaip ir Ristina sakė, žaviuos tavo sugebėjimu siūt, man ten taip viskas sudėtingai atrodo. Kūrinės formavimas, klostės, nunešit visą Pramogų banką :Dbėje ar visi keturi šventę einat?
Kerpen, kooookie kampai kampukai Kaip norisi visą vaizdą pamatyt
. Čia abi su dukra modeliavot? Bėje, gal žinai kuo galėčiau patept veltinio šlepetes, nesusigaudau kokį ten tą lateksą ar ką reik pirkt
. Žiūriu kad mano veltų tapukų padai visai susdevėjo, manau sugebčiau pati namų sąlygom jas atnaujint, tik neįsivaizduoju ką reik pirkt
Soli sol, būna pirkt skysto latekso, juo ir tepa šlepečių padus. Tik kad vienoms šlepetėms nežinau ar apsimoka pirkt.
https://www.wool.lt/...kmenys/lateksas
O ta suknelė patyrė daug nusivylimų ir transformacijų. Pradinis dukros noras buvo tokia tiesi nerta suknelė iki pusės šlaunų ir po to toks diržas su permatomu sijonu iki žemės. . Pradėjau nerti. Kai nunėrus pora kamuoliukų išskalbiau, pamačiau, kad pasitraukė ir ko gero bus siauroka. Dukra sakė - ne, nerk vis tiek, aš dar gal pasikūdinsiu. Bet dar kiek panėrus, užstrigau, jau mačiau, kad tikrai bus siaura. Būčiau ardžius ir pernėrus, bet nežinojau, kaip skirtingai pasielgs išskalbtas ir neskalbtas siūlas, dar čia klausinėjau. Pastovėjo tas nėrinys numestas ir dukra paskui sako, žinai, gal tu nunerk tik viršų ir tegu būna su rankovėm, o apačioje medžiaga. Turėjo ji tokią siūtą suknelę, su parauktu sijonu, tai pagal ją norėjo. O aš įkalbėjau, kad sijonas būtų ne parauktas, o šiaip platėjantis. O nėrinio nuardyti reikėjo tik iš neskalbtos dalie, ta išskalbtas visa liko, tai susitraukimas visur buvo vienodas. Žodžiu po daug visokių vingių gavosi tas, kad gavosi. Bendras vaizdas gal ne toks geras, kaip kampukai. Bet užsakovė užskaito, vyras irgi, tai jau kaip bus, taip.
Va radau, kokia pradinė idėja buvo. Tik būtų šituo gėlyčių raštu nerta buvus ir platesniais pečiais arba su mini rankovytėm kokiom nors.
suknele.jpg 80,59KB
0 Parsiųsta kartų
labs
mezgu ardau, ardau ir vel mezgu kiek vargo su paprastu kapišonu
Sveikos, vyras preliminariai paskaičiavo, kad apie 36 litrus uogienių išėjo. Neišdegė man prie puodų nepastovėti - visgi buvo daug... Vyras pirmą puodą išsivirė ir uždarinėjo, tada dar stiklainių plautų pritrūkom...
Olaiva - aparatas paprastas - 2 rankytės . Kai vaikams užsiminiau, kad eisim kauliukų išiminėt, tai vienas staiga užsimanė žaisti krepšinio, kitas šiaip į lauką eiti, teko pagąsdinti, kad kas nedirbs - griežtai negaus vyšnių uogienės. Paaiškėjo, kad visi ją dievina
. Tai iš viso 10 rankų ir sudorojom tas vyšnias. Nerealus jausmas buvo, nes seniai ko nors taip darniai nedirbom. Ir vaizdelis neblogas - bernai tik su triusikais, panos dar su maikutėm. Ale ir tuos vis tiek reikėjo iškart plauti ir visiems po dušu lįsti
.
Terezza - pasiilgai lietuviškų miškų?
Katuk - sunku patikėti, kad va taip nieko nebaigus siuvime ir moki siūti . NUO -STA-BU! ir filosofija tavo teisinga. Aš viską suprantu ir pritariu, tik mano protas vis tiek nenugali momentinių emocijų dažniausiai, užsiveliu jose, kad ir ką teisingai begalvočiau...
Ir dabar va - situacija: dičkis turėjo dovanų gautus 50 eur. Užsisakė kažkokį š..., turi šiandien atvežti. Bet pinigų neberanda. Gal išleido kur, gal nukišo, tikrai nei mačiau jų, nei ėmiau ir niekas daugiau iš šeimos irgi. Bet taigi pyksta, nervuojasi. Labai gerai suprantu ir užjaučiu. Nes ir man yra dingę pinigų ne kartą namuose... (ir įtariamasis tik vienas...) Galvoju protingai, kad bus puiki pamoka - ir kur pasidėti, ir kaip svetimų neimti. Ale va pabundu naktį ir negaliu užmigti - tai kur tie pinigai, tai vaiko gaila, tai ką daryt, kai prekę atveš, o jis miegos - sumokėt, sakyt, kad čia toks negyvena???? Nu, žodžiu, vieni nervai. O tas kad bent aptartų situaciją iš vakaro - gal pasiskolinti norėtų ir atiduotų kada ar pan. Kaip jūs elgtumėtės? nes vos tik pagalvoju, tai užverda nervai dėl visos tos situacijos....
tikros siuvėjos tai tyli apie mano suknę nu nes iš tikro tai buvo sunkoka, daug kur nežinojau, kai patlikti, tai dariau bele kaip. bet dukra labia motyvavo, sakydama, kad jai reikia tik vienam kartui, dėl to bus gerai. o dar kai džiaugėsi kiekvieną kart besimatuodama... beje, čia ta pati, kuriai niekaip nepataikau megztinių numegzt
dabar jau kai ką kitaip daryčiau toj suknėj, ar bent jau taip galvoju, kad daryčiau
Restar, jeigu daikto vaikiui tikrai reikia, aš sumokėčiau ir tada jau ieškočiau, kur ten jie dingo, ar kaip atsiskaityt. nu nes kurjeriui tai giliai dzin jūsų šiemyniniai reikalai. iš kitos pusės, mes negalim žinot, kaip jūsų šeimoj visokie tokie nutikimai sprendžiami. dar ką esu pastebėjusi, kad kai kuriuos dalykus vaikai išauga ar priauga, tame tarpe ir atsakomybės jausmą.
o gal galima grąžinti tą daiktą kaip netinkantį?
Kerpenos šedevras tai jo..... toloka man iki tokio kruopštumo
Katuk, bet svarbiausia, kad dukra patenkinta.Mano irgi labai labai ne šedevras, tik kad darbo daug įdėta, bet tai nebūtinai darbo kiekis proporcigas rezultato tobulumui O viduje tavo suknios - kažkoks pamušalas, korsetas, liemenukas? Ant ko tos drapiruotės laikosi?
Jam "tikrai reikia" - kažkoks priedukas žaidimams. Aš tai nemanau, kad reikia, bet jo pinigai - jo reikalas. Pinigų nėra - nėra ir daikto. Msūų šeomoje sprendžiama taip, kad aš vis supykstu ir vis pasigailiu. Nes gi savas vaikas, o aš minkšta. Bet manau, kad to ir tikimasi, ir tuo naudojamasi. Tai kaip ir noriu likti principinga.Ir neprisiimti atsakomybės ir išlaidų, kur nesu niekur dėta. Bet vaiko tai gaila...
Katuk, bet svarbiausia, kad dukra patenkinta.Mano irgi labai labai ne šedevras, tik kad darbo daug įdėta, bet tai nebūtinai darbo kiekis proporcigas rezultato tobulumui
O viduje tavo suknios - kažkoks pamušalas, korsetas, liemenukas? Ant ko tos drapiruotės laikosi?
elementariai kažkokia medžiaga., turinti šiek tiek elastano. derinom vietoj pagal spalvą ir kritimą.
šiam darbui mirtinai reikėjo manekeno nu nes tas drapiruotes kabinti ant stalo tai visai netinkama
Restar,su kokiu aparačiuku vyšnių kauliukus imi?
Dvi rankytes ir svarkes viela
Kantrybes uzteko 8 0.5l stiklainiams. Kiti per sulciaspaude ir i drebucius.
Katut ziauriai gerai!!!!!
Tik apacia palygink. Lyg nori banguotis. Su garu. Jei medziaga bijo karscio pabandyk per skuduriuka ant kokios atraizeles.
O as sau darba organizuoju. 😂 atsibodo telefonas ir jutube. Bet matau sviesa tunelio gale!!!
Kerpenos kampuciai intriguoja. Idomu viso vaizdo sulaukt