Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, tragiškai skamba šitokie uogų kiekiai per kartą :blink:  Stiprybės :4u: 

Pas mus uogienių niekas beveik nevalgo, tai dar kokių 4 metų senumo turiu :B  Nors šiandien kaip tik su M. buvom pas gastroenterologę, apie mitybą ko galima ir ko ne pasakojo, tai uogienės vieni iš nedaugelio saldumynų, leistinų prie padidėjusio rūgštingumo.

Šiandien vakare turėčiau baigtuką turėt ir vėl įžengt į amžinų dvejonių stadiją. Nors dar ekspromtu papirkau medžiagos kelnėms. Tai gal imsiuos siuvimo.

Katuk, nu gaola, kad mergičkoms nepasisekė :4u:  Tiek pastangų įdėta. Gal dar pasistumdys.

Atsakyti

Na, Liniuka, mane dėl uogienių geriau nuteikei :). Žinau, kad su sveika mityba ne itin dera, bet... Nesiruošiu visų gyvenimo džiaugsmų atsisakyti. Nors aš ne tiek ir daug valgau. Bet prie kokio balto sūrio... mmm. Aviečių uogienė man žiemą darbe į arbatą labai tinka. Vyšnios vaikų su lietiniais itin mėgstamos. O juodi serbentai į trupininį Gustavo pyragą :). Ir dar šaldyti man jie patinka. Ir faktas, kad kitais metais nieko gero nebus, tai bus ramu- nereikės virti. Braškių šaldymui savo nebuvo, per piką Madeiroje buvom, tai nespėjom. O kai ne viena dirbu, tai nieko labai baisaus. Gal net vyras daugiausia ir stovės prie puodų :). Pilsto ir uždarinėja TIK jis. Vyšnių (ne savų) tai ir daugiau esam turėję per kartą, bet visų rūšių vienų metu - pirmąsyk. Vyšnios 2 senos, jau norėjau jas pjauti lauk, bet va į trečius metus maloniai nustebino.

Tiesa, aviečių miškinių, jeigu kas labai norit - kviečiu į svečius sode, parodysiu netoli esančią nerealią vietą kirtime, kur kibirų kibirus galėsit prisirinkti. Tik kantrybės reikės :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 liepos 2018 - 15:51

Priedas  2018-07-09 20.15.44.jpg   100,86KB   0 Parsiųsta kartų"Šedevras"

Atsakyti

katuk,  dailiai tau išėjo. Net neįsivaizduoju, kaip tu ten tas drapiruotes padarei. Ir dukra daili. :)

Man gal kiek krūtinę norėtųsi kilstelst, tarsi petnešas patrumpint bet gal čia neįmanoma, ne liemenukas gi.

O kita dukra ką rengsis? Kada išleistuvės?

Maniškė tai sakė tik per išleistuves leis fotkint. Kaip tik dabar matuojamės paskutinius pataisymus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 liepos 2018 - 20:11

katuk !!!!!!!!!!   

krūva tų nugriuvusių žiurkių....   Nu super abu kūriniai- ir dukra, ir suknia.... :clap:  :clap:  :clap:​ 

gaila, kad per plauką pritrūko iki svajonių išsipildymo, bet gal dar pasiseks... :4u:

Viena žadėjo imunologiją  studijuot...o kita?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 09 liepos 2018 - 21:00

Restar, labai skanios avietės. Maniškiai ko tai šiemet labai nevalgo uogų, tai aš mėgaujuosi jau kelintą kartą su pienu.

Atsakyti

Tiesa, aviečių miškinių, jeigu kas labai norit - kviečiu į svečius sode, parodysiu netoli esančią nerealią vietą kirtime, kur kibirų kibirus galėsit prisirinkti. Tik kantrybės reikės :).

Mane apėmė nenumaldomas noras šokt lėktuvan ir atskrist  :D​ 

Atsakyti

Kerpena, dėl kilstelėjimo, gali būt, kad kaltas fotografas iš viršaus fotkinęs :D šiaip mano akimis ten vietoj o ir jausmas sakė yra labai patogus. Petnešėles darėm tik dėl geresnio jausmo, nes praktiškai nieks nejuda niekur. dar kelias klostes reiks pastatyt į vietą :rolleyes:  Kita rengsis nuomotą-penktadienį parvešiu-graži ir ta. Dviejų būčiau neįveikus net ir su atostogom, nors minčių buvo. Įtariu kad Kerpenos bus išvis ot kutiuras. Studijos-apeliaciją padavė, kuriai pritrūko 1 balo-ta ruošėsi biologijos mokslus studijuot. Nepasisekė imunologei- bet iš tikro keista aš mamka, nes nemanau kad tai gyvenimo pabaiga. Nebuvo tai viso gyvenimo svajonė, o išeičių variantų tikrai ne vienas ir ne du. Ir kaip mano dukra sakė-nesikišk, susitvarkysiu. Tai vat ir nesikišu. Aplink tiek visokių pavyzdžių... ir dirba visai ne tą, ką baigė, arba išvis nedirba, ir baigę vėl stoja, nes ne ten sgudijavo, ir pameta tik pradėję, nes nepatinka žodžiu, viskas bus gerai, o gal net geriau :D​ 

A jo-išleistuvės šeštadienį

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 09 liepos 2018 - 21:32

Gražu... abu kūriniai :wub: :super:

Aš uogose paskendusi :D juoduose serbentuose. Šiaip, kaip ir nereikėjo. Bet visai be uogienės spintelėje - ne gyvenimas :rolleyes:  bent jau mano bernams.

Atsakyti

Mūsiškei irgi šeštadienį.

Keli kampukai.

P1180740_medium2.JPG

P1180741_medium2.JPG

P1180753_medium2.JPG

P1180752_medium2.JPG

Atsakyti

Kerpena,žEUrEI gražus raštelis ir kampukai ♡

kiek rašiau ir dingo...tai reziume : šiandien visą žolę su malonumu nupjoviau,vyras grįžo ir nustebo :D va ką reiškia debesuotas gaivus oras.ir dar labai apsidžiaugiau,kad mano darbo sutartis metams pratęsta.galėsiu toliau mėgautis mamyste ir dirbt naktim :D ir mIAgzt :)

kepu bulbes.su kefyru bus :)

Atsakyti

Pas mus buvo virtos bulvės su šaltibarčiais.

O uogienių vis mama privirdavo. Nes auga ir serbentai, ir vyšnios, ir avietės pas juos. Kai buvo mažesni vaikai, tai suvalgydavom nemažai, bet paskutiniu metu, praktiškai nieko nebevalgo. Mama jau grasinosi, kad nebevirs. Tai sakau, aš gi tavęs neprašau virti. Ką aš padarysiu, kad vaikai atsivalgė.

Atsakyti