Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, kuo tu grojai? Akordeonu, ar kažką maišau? 

Atsakyti

Taip, akordeonu.

O apie kaimo žmones nuomonę turėjau susidarius iš savo tėvų  ir artimųjų. Dabar suprantu, kad visokių žmonių visur būna.

Bet pirmiausiai tai apie klystantį muzikantą pasakytų, kad tokia gėda eit koncertuot nemokant. Tiesiog mintyse girdėdavau pašiepiantį tėvo juoką. O antra, tai žinojau, kad didžioji dalis mūsų kūrinių greičiausiai  jiems  ir šiaip nesuprantami ir nepatinka. Jiems duok skambų melodingą kūrinį.

Man su tais koncertais ir muzikos mokykla buvo toks nutikimas.

Tais metais, man atrodo, grojau  A. Chačaturiano Rožinių mergaičių šokį  iš kažkokio baleto, gal Gajane. Na, toks kūrinys, kur tikrai nėra labai  melodingas ir tikrai ne kiekvieno ausiai malonus.  Buvo koncertas tėvams ir į jį buvo atėjus mano mama. Mano tėvai, nors jau ir gyveno mieste, bet buvo paprasti iš kaimo kilę žmonės, be jokių didesnių išsilavinimų, baigę po 4 klases.  Tai po to koncerto man mama ir sako - na, negi negali išmokt ko nors gražesnio, o tai bjauru klausyt. Mokaisi mokaisi toje muzikos mokykloje ir nieko gero neišmoksti.

Aš buvau tyli, gera, paklusni mergaitė, ypač muzikos mokykloj. Mano mokytoja irgi buvo švelni, gera, kantri mokytoja, niekada nebuvau mačius jos supykusios. Ir po to koncerto, kitą kartą atėjus į muzikos mokyklą, aš mokytojai taip ir pasakiau - aš suprantu, kad yra programa, reikalavimai, kokius kūrinius mes turime išmokti ir aš grosiu viską, ką reikės, bet koncertuose aš daugiau negrosiu, jei man neduosit gražaus kūrinio. Prisimenu, kaip persimainė mokytojos veidas. Matyt mano pareiškimas jai buvo kaip perkūnas iš giedro dangaus. Pirmą kartą mačiau ją supykusią. Aš irgi išsigandau, nes man tokia jos reakcija irgi buvo labai netikėta. Neprisimenu dabar, ką ji man tiksliai tada sakė, bet po to duodama kokį kūrinį, kurį jau matyt numatydavo koncertams, kai jau pradėdavau grot, vis paklausdavo, ar man tiks, ar gražus. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 05 liepos 2018 - 20:43

Tokia tyla, matyt visos švenčiat arba mezgat. :)

Aš ir tą, ir tą dariau šiandien. Vingio parkas.

Priedas  IMG_20180706_175719.jpg   353,66KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mes neseniai pargrįžom iš miesto į kaimą :) žiūriu Australiją nioliktą kartą ir mezgu :)

Atsakyti

Labas

dirbu  :( 

Kerpena graži spalva :wub:

Atsakyti

Laabas.mezguu..prie juros :) 

Atsakyti

Kerpena, liuks! :)

Aš neriu ir skaičiuoju,kiek trūkstamų siūlų užsakyt :) šventė drakiui bus :D ir dar sugalvot reik ko prigamint patogaus ir skanaus dviem gurmanam rytojaus išvykai į Trakus :)

Atsakyti
Siulu kol kas nenoriu.baisoka kiek prislepes tas gyvulys ,jau net ne zveris...
Abelo,o kas ryt Trakuose? Siaip?
Atsakyti

Mano prislėpęs irgi belenkiek, bet va,neriamai suknelei neužtenka, kol kas tik tunika :)

Trakuose ryt triatlonas. Vyras dalyvauja mėgėjų grupėj ;)

Atsakyti

Tiesa, tamstos paveiksliukas NEREALUS!  :wub:  :victory2:​ 

Atsakyti

Priedas  2018-07-07 18.40.38.jpg   162,15KB   0 Parsiųsta kartų

aš irgi mezgu,ir net su mezgimo kabliu vienam hamake :D

Atsakyti

Olaiva, kaip visada įspūdingai pyniuoja. :super:

Iš pradžių pagalvojau, kad kepurė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 liepos 2018 - 18:03