Lietus blogai, bet kai būna karštis - irgi ne kas. Man atrodo prieš 6 metus buvo žiauriai karšta dainų šventės dienomis, tai vidury dienos net negalėjo repeticijų daryt, nes ten kaip puode kalnų parke. Buvo atvežtos vandens cisternos, tai visi pilstėsi, kad kaip nors ištvertų. Kažkaip ten repeticijos tada savaitgalį išpuolė, tai vyras kiekvieną pertrauką veždavo vaikus namo, kad apsipiltų vandeniu duše ir atsigaivintų.
toks oras,kad kilo mintis paltą merino toliau megzt.kol ta mintis nepabėgo,tai mezgu Luknė Ferdinandą skaito,apsikabinusi Torą,o Nojus manęs klausinėja gėlių pavadinimų,tai enciklopediją vartau ir jam rodau.Jis Paslaptingą sodą skaito.Laaabai stora,bet Nieko rimto su laaabai gražiom iliustracijom išleido ♡
ryt gal jau striukių nereiks?
Mes "Paslaptingą sodą" seno leidimo turim, gundžiausi tą su iliustracijomis pirkti, bet praktiškumas nugalėjo. Viena iš tų retų, kurią priverčiau savo paną iki galo perskaityti.
Stovykloje sakė, kad saulėta ir šilta. bet, kaip suprantu, vaikams blogo oro nelabai būna .
Mes "Paslaptingą sodą" seno leidimo turim, gundžiausi tą su iliustracijomis pirkti, bet praktiškumas nugalėjo. Viena iš tų retų, kurią priverčiau savo paną iki galo perskaityti.
Stovykloje sakė, kad saulėta ir šilta. bet, kaip suprantu, vaikams blogo oro nelabai būna
.
maniškis dar mano laikų Alisos 1 dalį skaitė iš pageltusių psl,tai pagailėjau ir antrą knygą iš bibl paėmiau.o Paslaptingas sodas buvo laaabai knygyne atpigintas,gal už 5€ nupirkau.juk ir Luknei reiks.kad ir ne berniukiška knyga,bet gelbsti iliustracijos
kažkaip keista- iš ryto vos nesušaliau, dbar jau kaitina , kad maudimkės kieme reikia .....
Gal kas norisi prisijungti prie George užsakymo iš Asda.com? Užsakinėčiau mokyklai polo marškinėlių, gal dar šio to. Siuntimas į Lt beveik 12 eur, dar kažkokie mokesčiai. Gal kas esate užsisakinėję ir kokiu kitu būdu - per anglišką adresą siuntęsi, pigiau?
Gal kas norisi prisijungti prie George užsakymo iš Asda.com? Užsakinėčiau mokyklai polo marškinėlių, gal dar šio to. Siuntimas į Lt beveik 12 eur, dar kažkokie mokesčiai. Gal kas esate užsisakinėję ir kokiu kitu būdu - per anglišką adresą siuntęsi, pigiau?
Jie pakeitė savo "politiką" Pigiau pirkti per tarpininkę, t.y. naudotis paslauga kas nuperka UK, ir persiunčia mums.
Ta prasme, verta ieškoti tarpininkių (niekada taip nesu pirkusi) ar per kompanijas, kaip ši https://eshopwedrop.lt(irgi nesu pirkusi ) . Ar tu kompaniją ir vadini tarpininke?
Šiandien man šitas gražus, bet tos persuktos akys mane nužudytų
Yoked_Pullover.jpg 363,45KB
0 Parsiųsta kartų
Ta prasme, verta ieškoti tarpininkių (niekada taip nesu pirkusi) ar per kompanijas, kaip ši https://eshopwedrop.lt(irgi nesu pirkusi
) . Ar tu kompaniją ir vadini tarpininke?
Yra atskira paslauga, kai žmogus gyvenantis UK (arba turintis Uk banko kortelę), nuperka tas prekes.
Nes adreso nuomos adresu (eshopwedrop) - ne pigiau
Man reikia kelių daiktų, galėčiau jungtis. Bet reik išsiaiškint geriausią variantą.
Va kokie vaizdai pasimato,kai 5 žingsnius nuo namų paeini žole iki kaklo.Vis takeliais,keliais.o čia-grooooožis lauko ♡
2018-07-04 23.08.46.jpg 82,04KB
0 Parsiųsta kartų
Labas rytas,
Šiandien pabudau 4:30, pasivarčiau ir nusprendžiau paskaityt, o dabar mirštu....
Nežinau ką reiks megzt per atostogas, ypač, kai oras mezgiminis nusimato Kiba jau rudeniui ruoštis ir kokio merino imtis ...