Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš pirmą kartą dainų šventėje kaip žiūrovė sudalyvavau kokių 12-13 m. Tai metais teta,  gyvenusi Trakuose, buvo pasiėmusi pasisvečiuoti savaitei. O jie su vyru abu buvo muzikos mokytojai, dėdė gal net su kokiu kolektyvu dalyvavo. Tai tada nuvedė mane į visus koncertus, tada būdavo trys - ansamblių vakaras, šokių  diena ir dainų diena. Tai tas ansamblių vakaras man tada  paliko neišdildomą įspūdį.

Paskui 15 metų teko sudalyvaut su akordeonų orkestru moksleivių dainų šventėje, tada grojom Vingio parke per dainų dieną. Tai irgi teko patirt tą gyvenimo mokykloje, repeticijų bet kokiu oru patirtį. Buvo smagu.

O paskui vaikai pradėjo dalyvauti, tai vis tenka pasižiūrėti. Aišku lietus labai viską sugadina, bet jei nelyja, tai tikrai smagu žiūrėti, būdama vietoje labiau pajunti tą dvasią, nei per tv.

Atsakyti

labas rytas :)

šiandien pasigedau visų trijų rūbų kuriuos planavau šią vasarą megzti sau :)

nu juokinga, bet neturiu ką apsirengti tokiu oru :) reikia dviejų suknelių ir naujo kardigano :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 04 liepos 2018 - 08:12

Labas rytas

Atsakyti

qqte, nu tikrai biškį :D

ačiū visom už baliončikus. šiandien jau kažkaip ramiau, nors savijauta fizinė net prastesnė nei vakar. kaltinu blogą orą kol kas, o ne ligas :D

dainų šventėj esu dalyvavus vietinės reikšmės - Marijampolės rajone vykdavo prie Orijos ežero. įspūdis tikrai neblogas, nes ta atlikėjų masė ir žiūrisi ir klausosi tiesiog įspūdingai. Vilniuj studijų laikais esu stebėjusi, o dabar kažkaip turbūt pasenau :D  nebetraukia tokie masiniai renginiai

net biškį norisi pamegzti :rolleyes:  tik kad nesuprantu, kas suryja laiką. atrodo niekuo tokiu ypatingu ar kažkuo kitu nei anksčiau neužsiimu, bet vat neištaikau...

Atsakyti

Na, dėl dvasios, tikrai negaliu ginčytis, bet koks koncertas, gyvai pamatytas niekaip neprilygsta pamatymui per TV.

8_medium.jpg

celeste_500_x_667_medium2.jpg

pinned-cropped_medium2.jpg

O_Keeffe__Knitting_Outisde_The_Box_by_Br

morning_mist_final_5_medium2.jpg

512015-0011_medium2.jpg

IMG_9051_medium2.JPG

IMG_6836_medium2.jpg

GumDropWorstedMustard1_medium2.jpg

Atsakyti

va šitas kažko šiandien labia gražus

IMG_6836_medium2.jpg

įdomu siūlas tas pereinantis koks?

Atsakyti

va šitas kažko šiandien labai gražus

įdomu siūlas tas pereinantis koks?

https://www.ravelry....twisted-fifties

https://www.ravelry....edee/eschenlaub

Atsakyti

nu... gražūs.... dvim euriukų už šimtgramį....

Atsakyti

Ką, tau gaila gėlytėms :lol:

Atsakyti

Laaaaabas :dry2:

aš jau sooooti dainų švente :lol:

Jėėėzaumarjairvisišventi :oh: namo parsiradom po 2val. Čia tai kąą dsbar. Bet dvi valandas leukėm autobuso, kuris pasiklydo Vilniuje :lol: maža smulkmena - su tautiakais rankose ir lietuje  :lol:  :oh: 

Tai dėjau kryžių ilgam :B

Tos gėlytės/lapukai grooožis :wub:

Mezgėjas susitikt buvo :gossip: :clap_1: :super:

Atsakyti

Ristina, tai, kaip supratau, vaikui šventė - leisi nebelankyti ta proga už visas kančias? :)

Tai aš ir sakau - praeiti ir pasigrožėti tai nuostabu, bet trintis valandų valandas su reikalu ir be reikalo, repeticijų milijonai, lietus - reikia šventų žmonių čia. Už tai didelė pagarba ir mažiems, ir jauniems, ir seniems, ir jų palydovams...

Atsakyti

Ristina, tai, kaip supratau, vaikui šventė - leisi nebelankyti ta proga už visas kančias? :)

Įtariu ne jis vienas gaus leidimą rinktis kitą užsiėmimą :D

Bet ir natūraliai jau jam baigta su dainavimais. Nes pradeda "lūžinėti" balsas, tad reik patausot.

Atsakyti