Labas rytas,
Baigėsi laisvadieniai ir lietadieniai, baigėsi ir meilė mezgimui
Gyvenu atostogų nuotaikom ir žiauriai tingiu dirbt Reikia atostoginio mezginio, kad iškart su kabliu trišakiu
Koks visai fainas
nu ką alio....
man tas tavo megztelis biškį kvadratinis atrodo, tai nebent kaip tau įprasta pamodifikuotum
šilkus ir šlikes mačiau, ale bet kažkaip nesukirbino nieko .....
megzt nemezgu, nert nebeneriu, nei noro nei galimybių
kažkaip visai esu pasimetus ir laike ir erdvėj.
vis dar ieškau ligų plyn kokių visokių nesąmonių ant šio svieto yr.... aš apie ligas. laukiu tyrimų patvirtinimo, arba autoimuninė (čia tai mistika man kažkokia, nes praktiškai tai gaunasi kad pats sau priešas) arba senatvė
nu ir blę vis dėl to, kam mes tuos mokesčius mokam, jeigu vistiek tiek kainuoja ta medicina
o šiaip tai viskas kaip ir gerai.
kas dar įdomaus - tai artėja diena X, kai mano dukros sužinos egzų rezultatus ir bus aišku, išvyksta ar pasilieka. ir tą pačią dieną uošviai į užjūrį išmauna mėnesiukui. visus nervus ištampė su pasiruošimu
oooo, aviacija skamba egzotiškai. o nori skraidyt ar konstruot?
tai įdomybės tokios, kad visi mano nusiskundimai komplekte labai aiškiai rodo autoimuninę, kuri praktiškai man ir buvo jau nustatyta prieš 5 metus, tik nieks neinformavo, kad va taip gali nutikti ateity. t.y. sąnarių skausmas+didelis nuovargis+trūkinėjančios (gausiai) kraujagyslės+ slenkantys plaukai+ sunkios kojos+ ir .t.t ir praktiškai kraujo tyrimas tą signalizavo jau senokai, tik kad šeimos gydytoja nekreipė dėmesio, nu nes tipo nedideli nuokrypiai. kad nekontroliuojama autoimuninė liga gali visai suėsti tave. kad mano autoimuninė, kuri kaip buvau informuota anksčiau, visai nepavojinga, iš tikro yra labai gimininga kitai, kuri iš tikro yr agresyvi ir kad greičiausiai vienus vaistus teks gerti visą likusį gyvenimą. nu žodžiu
ai, o dar įdomu tai, akd vienas mano kūdikis planuoja studijuoti imunologiją. tai sakiau, kad va tau gyvas bandymų objektas
tai ką čia jau
praktiškai kaip ir viskas normaiiai. kaip MB sako, geriau kai randa kažką, o ne kai neaišku nuo ko visokie reikalai.
bet kažkaip nesunčia man tų galutinių tyrimų :hmm:kad patvirtint ar paneigt
dar tokį dalyką bent du daktarai paminėjo - kad vitamino D trūkumas yr praktiškai visų bėdų (sveikatos) priežastis nu ta prasme, ne pas mane, o apskritai. jau keli metai tokia tendencija, ar mada, stebima.
pas mane nėr kritiškai, tik varganas 64 (kai norma nuo 75).
bet dar įdomybė tokia mano atveju.
kad vitaminas D šiaip geriausiai gaminasi būnant saulėj
bet man šiaip patariama vengti saulės, nes mano autoimuninę ligą paaštrina būtent saulė.
ai, gal apie ką nors kita...
apsipirkot šilkų jau visos?
Aš nieko nepirkau.
Tik su Ristina ir Restar bernardinų sode ant suoliuko paplepėjom. Buvo smagu, tik baisiai greit laikas prabėgo. Darbas laukė ir dukra prie darbo. Atėjo tautinių pasiimt. Mano mažoji dviem frontais dainų šventėj - folkloro dienoje su vienu kolektyvu ir ansamblių vakare su kitu.
Aš jau pavargau iš anksto. O dar laukia du sunkūs vakarai - šiandien generalinė repeticija iki vidurnakčio ar dar ilgiau, o rytoj koncertas vėl iki panašaus laiko. Generalinės gal eisim žiūrėti, nes į koncertą negavom bilietų, bet ir po koncerto reikės pasiimt.
katuk, o pas jus ten kitokie egzai turbūt? Maniškė irgi šiandien jau beveik visų rezultatus sužinojo, liko tik istorijos.
jo, mūsų egzai kitokie.
visų pirma egzai buvo laikomi nuo gegužės1 iki gegužės 17 d. 6 vnt po kelias dalis (kaip jie vadino paper'iai). rezultatai visi bus sukelti kažkokioj ten bendroj sistemoj vieną dieną, t.y. liepos 5 d. ir iš kart rezultatus gauna universitetai, kuriuos yra pasirinkę vaikai ir iš kurių gavę pirminius pasiūlymus (t.y. "mes jus priimamam, jeigu surinksi "tiektai" balų už egzus)
ir dar įdomybė, kad atestatai į mokyklas patenka tik rugpjūčio mėnesio paskutinėm dienom. faktiškai per diplomų įteikimą tie vaikai nieko negauna