Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nu ant to šilko slystelėjau

užmačiau čia kada per žinias Šimonytę su balta bliuska nu ir taip gražu taip gražu man buvo

o čia bac pačtan pasiūlymas su visa palete :D nu va ir neatsilaikiau :D o buvau pasidžiaugusi kad balto nesiūlo

Atsakyti

būk rami,tas tris ir parsiveš :D stovyklos ne knygoms skaityt,pagal dabartinį jų aktyvumą ir užimtumą :D

Aš skaitydavau. Naktį. prie mėnulio šviesos.  :D 

Silkės spalva tiesiog nugriuviminė. Turiu tokio spalviteto suknelę ir palaidinę, ale man dar mažai. Mintyse jau megztukas apsigyveno.

Atsakyti

Aš irgi galėčiau per pietus tiktis, jei kur nelabai toli mano darbo.

Galim paplanuot susimatymą :)  tik man reiktų žinot, kur :rolleyes:

Atsakyti

Jūs paplanuokit, o aš gal prisijungsiu :).

Atsakyti

Ristina, o tu nori papietauti, ar šiaip susitikti? Nes jei šiaip, tai galim kur ir Bernardinų sode susitikti, nes ten visokie renginiai vyks, kiek matau programoj.

Aišku oras nelabai džiuginanti, jei imtų lyti, tada geriau jau kur viduj.

Gėda prisipažint, bet aš tokia atsilikus, kad net ir nelabai žinau, kur ten apie mus kokios kavinės tinkamos, nes paprastai nešuosi į darbą iš namų maistą. :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 02 liepos 2018 - 12:27

qqte kur balto šilko yra?

Atsakyti

ingriga parašyk narplioju.lt užklausą, aš laiškiuką iš jos gavau, sakė užsakymą daro

Atsakyti

Ristina, o tu nori papietauti, ar šiaip susitikti?

Susitikt :mirksiukas:
Svarbu, kad žinočiau kur pribūt :bigsmile:

Atsakyti

oi qqte sugundei tu mano dr. šilkais  :oh: tik dėl spalvos dar neapsisprendė  :oh:

Lace kokia tavo spalva?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 02 liepos 2018 - 14:38

oi qqte sugundei tu mano dr. šilkais  :oh: tik dėl spalvos dar neapsisprendė  :oh:

Lace kokia tavo spalva?

:nail: :nail: :nail:

Atsakyti

Lace kokia tavo spalva?

392 Capri Blue  :4u:  Man tai ir nuolaidinę kainą pasiūlė  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Lace aha man irgi :)

labas rytas

Atsakyti