Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O jum po gimdymo nepašiltėjo ir rankos ir kojos? Aš anksčiau didelė šalčmirė buvau.. Pagimdžiau ir nebelko to šaltumo. 

Atsakyti

Waidaw buvo pasilteje keliems metams, kol maitinau tai visai gerai buvo, paskui dar kazkiek laiko..grizau i darba, pradejo kilt pulsas vel ir vel salt galunes, bet taip tiek smarkiai kaip anksciau nebesala

Atsakyti

sveikos, aciu uz balionelius ir linkejimus :) jau po truputi apsipranta su gipsu...

As i dryziuku tema, sesei megztas masina dryziukas is rogutinio merino 4 g.

foto tai buitine :) gan tamsoka...

Waidav, grazus megztuko modeliukas, cia jis be siuliu mezgasi?

b611db9b-3b92-4f02-8b58-eea62615a3fe_zps

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgite03: 08 vasario 2017 - 21:54

Jurgite, fainas dryžiukas  :bigsmile: 

Atsinešu pasirodyt mažą skolą, su kuria uždarau žieminių mezginių sezoną. Nežinau, ar kada pavyks ant manekenės pagaut, tai patiestas:

IMG_0896_medium2.JPG

Ant virbalų dabar dangaus debesų suknelė:

IMG_0898_medium2.JPG

Dryžiukas:

IMG_0899_medium2.JPG

Ir ripsiukas:

IMG_0901_medium2.JPG

Nuodėmės išpažintos, galiu eit šveist vonios ir megzt  :ax: 

Atsakyti

O jum po gimdymo nepašiltėjo ir rankos ir kojos? Aš anksčiau didelė šalčmirė buvau.. Pagimdžiau ir nebelko to šaltumo. 

Pašiltėjo pašiltėjo! Dviem metam maždaug.... :D nors vis dar kažkiek maitinu, bet jau šąla :( dar kol kas ne taip, kaip anksčiau, bet grįžta :(

Atsakyti

Aš irgi buvau užkaitus tik kai dvynius maitinau. Tiek ir tos laimės...

Jurgitės ir sesė graži, ir megztukas fainas. Turbūt nesuskaičiau, kas mergaitei, kad net gipsas?

Lietučio tokie spalvoti mezginiai, miela.

Man kaštonai atnešė spalvas, sukneles, daugiau meilės sau ir pasitikėjimo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 08 vasario 2017 - 23:17

Aš irgi buvau sušilus, tik nėščia ir kol maitinau. Bet man rankos nešąla, aš pati visa purtausi :D Iš visų čia esančių storiausiai apsirengus visada. Visiems su klaustukais akyse paaiškinu, kad "aš iš šiaurės" :D

Apie Ingridušką vis pagalvoju. Nenugrimzk į save, nedink iš sektos  :4u: Aš į sektą atėjau vienu sunkesnių savo periodų, tik tada "nesigyriau", nedrąsu buvo naujokei. Sekta tikrai praskaidrindavo ūpą. Po to laikotarpio buvo skydliaukės tyrimai prasti, bet ant fainos gyd. pataikiau, liepė laukt pusę metų ir susitvarkyt gyvenimą. Ir iš tiesų atsistatė visos normos be jokių vaistų  :yahoo: Nesitikėjau, kad pavyks be vaistų visam gyvenimui.

Atsakyti

Oho kiek daug kaštonų šiemet nusimato :)

Turėtum atsimint, kai prieš 7 metus visos Magdalenom skaičiavomės :) Sekta, jūs mane lydėjot Gytį gimdyt, kuriam dabar jau 7 metai  :wub:  Ar jaučiat kiek mes laiko draugaujam.. :draugai: ? Ingriduška, aš tau pačiai pirmai sms parašiau, kad atidarytumėt spinteles ir pasileistumėt plaukus. Net mama nežinojo, kas vyksta......

Po trečio karto- pagijau :D Turbūt. Nes vyras vis paklausia ar vėl ne nėščia, nes juk iš tikro paskutiniu metu man amžinai karšta. Abelo- komentuok :D

O mano Gytis jau tikras kavalierius :)

Priedas  16650701_1342693362454855_685288775_o.jpg   178,6KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Waidaw kokia faina ataskaita...koks raudonumas grazus

Ka ripsini?

As dryziuko susegimo juostele vakar baigiau, sagu neisivau bet uzsimeciau, nu toks tik tik, gal isplovus biskiuuka palaisves nors nesitikiu labai

Ale gali tekt nesusegta sektai demonstruotis nes itariu gali ir ziotis

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Įkvėpta jūsų pavyzdžių vakar neatsispyriau pagundai šiek tiek pačiupinėt Vernito alpaką  :)  Megzt nieko nepradėjau, per daug nepabaigtukų ir taip, tik galutinai su sūnum padalinom, kam kuri spalva eis, pirkau 6 spalvų, tai viena man nuo vaikų atlieka, jeee  :D  Na ir pramezgiau keletą pavyzdėlių  :)  Ir viskas, grįžau prie savo skubaus darbelio, kurį turiu pabaigt per kelias dienas...

Kaip seniai sektaujat, 7 m, oho  :) 

Vasaros _lietus, ajajai, kaip viskas gražu, kokios spalvos, pavydžiu būsimos dryžuotos suknelės  :D  O pirmam megztukyje, ten drugelis išmegztas? Gal ir schema kokia yra?  :geda: 

Atsakyti

Panos, jeigu norit, iki cepelinų baliaus galiu užsakyt ir atvežt Omega3. 90 kapsuliu- 32 pinigai.

Aš vis tiek sau užsakymą darysiuosi rytoj arba pirmadienį. Savaitgalį būsiu Rygoj :)

Atsakyti

labas rytas,

mazoji dar miega,broli jau spejau i mokykla nuvezt,kava tik vos vos praveso ir grizau :) galima tylumoj braizyt :B​ 

Atsakyti