keli vaizdeliai
"Šilkė"
Ristina - ir tu, ar tik vaikas/ai Dainų šventė dalyvausit? Norėtum susimatyt? Aš tik idėjų nelabai turiu kur, bet gal tu ar kas kitas turit?
Paltukas dabar labai praverstų, bet aš irgi būčiau siūlo pataupius. Olaivos s/šilkę įžiūrėjau , šmaikštuolė
. Tik rankom ar ir vonioj gulėdama mezgei? Mane šiek tiek gąsdina kaklo išbliovimas, bet gal be reikalo. Nes mano pečiai nuolaidūs, tai pati greit visa per tą apykaklę išlįsčiau.
Ristina - ir tu, ar tik vaikas/ai Dainų šventė dalyvausit? Norėtum susimatyt? Aš tik idėjų nelabai turiu kur, bet gal tu ar kas kitas turit?
Aš tik lydintis persinalas
Vaiks didysis koncertuoja ~18val. Bernardinų sode/Katedros a.
Mielai susitikčiau petų metu tai tikrai.
Antradienį blaškysiuos Vilnių. Pasirodymas tik 18val.o į sostinę atveš 10val.
![]()
Maniškiai irgi kažkur ten koncertuos.
Aš irgi galėčiau per pietus tiktis, jei kur nelabai toli mano darbo.
Olaiva, puiki šilkė, tiesiog labai gerai figūrai pritaikyta, bent jau mano skoniui. Tokia ne per daug palaida.
Olaiva, puiki šilkė, tiesiog labai gerai figūrai pritaikyta, bent jau mano skoniui. Tokia ne per daug palaida.
su Šilke buvo daug bėdų....pradžioj jau pirkdama likutį siūlo(2*50gr) abejojau,ar užteks...aišku nubrūžinus nugarą paskaičiavau,kad ir išėmus prieky gilesnį kaklą,siūlų pritrūksiu.bet vis tiek mezgiau,tą silkę ant adatinės dėliojau...apdailai pritrūkau vis gi siūlo.ėmiau nuo prieko padalkos ardyti,pradėjau tuose siūluose painiotis ir nutrenkiau aš ją...bet siūlo spalva graži viliojo užbaigt.tada nuardžiau viską iki pečių tos linijos ir virbalavau.ką nuardžiau,gražiai susidėjau ant stalo mini kamuoliukais.po vienos nakties pafotkinsiu vėliau,ką radau...11 gramų mano žvėrys taaaaaip suvėlė...reiškias reik dar labiau taupyt dėl to pirmiausia apie gilesnį kaklą priekyje pagalvojau(nugaroj visai neišiminėjau).kadangi mėgstu tokius gilesnius,tai viskas ok.o dar kai siūlo baisus deficitas
Tik dabar pamačiau, kad ten dar ir silkė yra.
Nes telefone tokių subtilybių neįžiūrėjau.
ji tokia silkė nevidimka
nu jau kaip šitas lietus keistai mane veikia,aš gi jo mėgėja,kai kapsi,bet renovavo namą,skardino,tvarkė latakus,tai toks barškėjimas,kad pabudau kelis kartus.aišku apsiprasiu,bet šiandien visiškai nesimiegojo...verdu uogienę nuo pat ryto.vakar buvo vyšnių kompotų vakaras