Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lukne isleidau i šauliu stovykla savaitei... Su čemodanais... Oras ne kažka kaip savaite palapinej praleist, bet aš ne pereksle tai ... 🙂

Mes šiandien irgi į stovyklą išvežam. Oras aišku nekažką, bet stovykla šokių, tai blogas oras ne bėda :)​ 

Atsakyti

Mes irgi mergas į stovyklą vežam :).

Nemezgiau nieko, tik Yalomo psichoterapinę knygą perskaičiau. Atrodo, kad buvo skaityta, bet kai aš nepamenu, tai koks skirtumas.

Kažkaip net sodas nedžiugino. Kažkokia pusdepresijė... 

Atsakyti

Sekmadienis, pasisupkime :D :vacation1:

Reik pasigirt :D
Kilogramas Drops Baby merino.

Priedas  1.jpg   192,88KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  035.JPG   188,92KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  2.jpg   494,74KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  3.jpg   476,26KB   0 Parsiųsta kartų

Norėčiau didįjį berną išsiųst į kokią stovyklą. Bet nenooooriii... niekur.

Atsakyti

Ristina.... Spalva... Grožis.... Kiekis.. . 

Maniške kaip tik visur nori, net nesvarbu kas kaip ir su kuo, nors drauges biski svarbu 😁

Atsakyti

Vieną vasarą išleidau į skautų stovyklą.

Įvyko kažkokia alerginė reakcija :huh2: sutino visas, o kojos kaip kaladės buvo  :oh: kelnes vos ne vos nulupom.

Teko ligoninėj kelias dienas praleist, lašelinių "panaudot".  Nuo tada žodis "stovykla" = ligoninė  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 01 liepos 2018 - 15:09

Mano kudikis prie poliarinio rato buvo.... buvo dienu kad ten silciau nei pas mus. Pvz siandien ten +14 saule realfeal +17 pas mus +13 realfeal +12 😂

Atsakyti

Šiuo metu pažiūrėjus pro langą toks tikras ruduo. Iš ryto buvau mieste, apsirengus savo storą megztą paltelį. Iš pradžių  džiaugiausi, kad mano sorumo žmogui geriau jau vėsus oras- va apsirengiau, gerai, nevaikštau šlapia. O paskui užėjau į vieną kitą vietą, viduje visur šilta, dar iki troleibuso pabėgėjau ir grįžau šlapia.

Ristina, graži spalva ir raštas, bet mano skoniui toks per daug palaidas. :)

Vakar siuvau visą dieną, nors mūza kiek apleidus, tai tam tikruose etapuose turėjau prisiversti, arba nukrypdavau nuo plano, kas reiškia, kad ėmiausi siūti ne tai, ko skubiausia reikia.  O paskui apie vidurnaktį įvyko viena po kitos dvi "primierkos" ir nupuoliau po jų į neviltį. Gerai dukra sakė, kad nereikia vidurnaktį daryti rimtų sprendimų. :rolleyes: Šiandien jau viskas dienos šviesoj lyg ir  išsprendžiama pasidarė...

Bet vis tiek tautinių liemenė ko tai labai nenori gimti. Žiūriu žiūriu pasidėjus, kokį mažą judesėlį padarau ir vėl žiūriu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 liepos 2018 - 17:17

Vietom ir 10 laipsnių rodė šiandien.

Freke, įsimintina kelionė vaikinui, ar ne?

Ristina, mano dičkis užsimanė į pirmą ir paskutinę stovyklą būdamas 14 :). Brolis per prievartą su sese buvo siunčiamas trejus metus. Grįždavo laimingas, bet kiek pastangų reikėdavo įkalbėt.... O panos kitokios - aktyvistės, į mane :), pačios labai nori. Tikiuosi, kad mažoji nenusivils. Pasiėmė 3 knygas :D

Atsakyti

Tikiuosi, kad mažoji nenusivils. Pasiėmė 3 knygas :D

būk rami,tas tris ir parsiveš :D stovyklos ne knygoms skaityt,pagal dabartinį jų aktyvumą ir užimtumą :D

kaip sriubos buvau pasiilgusi jau,mmm...kol lėkštėj vėsta,foto perkėlinėju,drebato buvo baisulinis šiandien fotkinantis :D pintereste ieškau levandų maišiukams idėjų,turiu lino,jei ruduo taip tęsis,tai reiks siuvamąją kurti :)

Atsakyti

Aišku, kad parsiveš :). Ta fruktas be knygų, sakė, kaip žiemą be šaliko :). Jai nebūtina skaityt, varto ištisai ir dar mums neišvažiavus buvo išsitraukus. Visos 3 su K. Kasperavičiaus iliustracijomis, yra ką apžiūrinėti. Būna, kad brolis su sese per galvą jai lipa dūkdami, o ji knygą apsikabinus, tiek susikaupus, kad gražu žiūrėt. Tai jau tikrai ras laiko, kad ir prieš miegą. 

Atsakyti

Ristina, graži spalva ir raštas, bet mano skoniui toks per daug palaidas. :)

Tai taip :mirksiukas: bet, kas pinigus moka, tas ir muziką užsako  :bigsmile: 

Antradienį blaškysiuos Vilnių. Pasirodymas tik 18val. :blink: o į sostinę atveš 10val.  :huh2: 

Atsakyti

Restar dar nezinau. Siandien tik is ten isvaziavo. Ryt nakti (is pirmadienio i antradieni) turi gryzt.  Labai nusivyle kad baudiniu serija nepasiseke, bet ir ispanams nepasiseke. Liko 16-24 is 108 komandu. 

Atsakyti