Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva o tai ka tokia susiglamzius?as saviskes nelyginau ir nesiruosiu

Atsakyti

Olaiva o tai ka tokia susiglamzius?as saviskes nelyginau ir nesiruosiu

vakar vėlai grįžom iš gastrolių ir ją nuo džiovyklos nuėmusi maišan su visais rūbais sudėjau,tai tos lenkimo žymės ryškios.pakabinsiu snt vėjo,gal pataisys padėtį :D kiek sumezgei? aš viengubu siūlu100 gr

Atsakyti

Olaiva, gal papurkš kiek vandeniu, tas lenkimo žymes, gal išsileis geriau. :ax:

Atsakyti

Olaiva aas dvigubu 150, ale taip laisvokai stengiausi

Atsakyti

Olaiva, gal papurkš kiek vandeniu, tas lenkimo žymes, gal išsileis geriau. :ax:

praskalbiau ir padžioviau.ryt gal nebus rudens,tai pafotkinsiu.nes ššššššalta...

Atsakyti

Kad pagal prognozes ryt poryt tikras ruduo. 10-11 laipsnių dieną. Kai pripratom prie tokios šilumos, gali tekt žiemines striukes traukt. :lol:

Atsakyti

Kad pagal prognozes ryt poryt tikras ruduo. 10-11 laipsnių dieną. Kai pripratom prie tokios šilumos, gali tekt žiemines striukes traukt. :lol:
aš jau 19 val su pūkine ilga striuke ėjau pasivaikščiot į mišką...sutikau kaimyną su šortais :D sakė jei ryt bus taip šalta,šūbą trauks iš palėpės :D ar prisimenat iš vaikystės tokį limonadą Tarchun? nusiperkat dabar? mėgot tokį?
Atsakyti

Prisimenu. Nepasakyčiau, kad iš vis daug limonado gėriau, o šito iš vis retai būdavo, bet skanus buvo. Šiais laikais kažkada vieną kartą teko gert, lygtai kokioj tai kavinėj vyras paėmė, bet jau senokai.

Vakar jau buvo tokia karšta diena, buvau su linine suknele, net minties ką nors pasiimt nekilo. O vakare svečiuose buvom, aš tiesiai iš darbo nuvažiavau. Tai kai išėjom buvo taip šalta, kad sustojom Lidle dukrai maisto į kelionę ir pamačiau tokį šaliką dėžėje, kur būna sumesta tokie likučiai išparduodami,  apsisupau ir negalėjau nusiimt. Jei nebūtų buvęs toks apsivėlęs, turbū būčiau ir nusipirkus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 30 birželio 2018 - 23:09

Sveikos. Prisiduodu, kad mezgu. Alyvinę ripsinukę. Ir kol mezgu, laukiu dar vienos katukės savo Bestijai į kompaniją. 

Atsakyti

Terezza, antroji turbūt Fanaberija bus :D 

Aš irgi pagaliau mezgu :clap:​ 

Atsakyti

Sveikos, 

Aš irgi mezgu! Matyt, mezgejoms toks oras, kad ir netiesiogiai, bet tik i nauda! 😉

Penktadieni turejau mamadieni, tai kai megztelejau su bruoliu.... Net du daiGtai gime, oo bet taciau vienas reiks permegzt kaklas, arba numest... Bet tokia fix ideja ekspromtine buvo gimus. ..

Lukne isleidau i šauliu stovykla savaitei... Su čemodanais... Oras ne kažka kaip savaite palapinej praleist, bet aš ne pereksle tai ... 🙂

Atsakyti

Terezza, antroji turbūt Fanaberija bus :D

Aš irgi pagaliau mezgu :clap:​ 

Neee. Antroji bus Harpija  :D​ 

Atsakyti