Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš irgi beveik apie mezgimą.

Šiandien mačiau tokį vaizdelį gatvėj iš serijos " nei nuoga, nei apsirengus."

Stovėjo stotelėj moteris, maždaug mano storumo, gal net kiek storesnė. Apsirengusi tokia ale airiškų nėrinių suknia. Man atrodo, kad ten fabrikinis daiktas buvo, ne tikri nėriniai. Bet tokia iš motyvų ir pakankamai reta. Suknios viduje įsiūtas pamušalas maždaug nuo liemens iki vidurio blauzdų. Moteris jokio apatinuko neapsirengus. Liemenukas matosi aiškų aiškiausiai. Na dar jei jis būtų koks vientisas standus, bet ne - toks iš stanikų tipo su gipiūriniu  priekiu. Na o kadangi suknelės tokio sudėjimo moterims, kiek iš patirties žinau, linkusios bent šiek tiek pakilti priekyje, tai jai irgi pakilo ir nugaroje ties liemeniu tas pamušalas pasislinko žemyn ir švietė juosta ryškiai raudonų triusikų. Sėdėjau autobuse ir beveik negalėjau patikėti savo akimis.  Na kai dar jaunos figūringos taip vaikšto, tai gal gali pagalvot, kad gražaus kūno neori slėpt, bet čia moteris nebejauna, atrodo turėtų protingesnė būt. :)

Atsakyti

Kerpena nu čia tinka musėt ta patarlė kad išmintis ateina su amžium, bet kartais amžius ateina vienas :D

Atsakyti

Labas dienas,

FB išmetė šiendien prisiminimą, tai ta proga parašyt nusprendžiau :D

Prieš du metus levandų laukuose:

Priedas  B1577913-E8BC-4104-AF7A-12E4171BF2C1.png   828,5KB   0 Parsiųsta kartų

Kol kas dar vis nieko nemezgu. Keletas smulkių nebaigtukų yra. 

qqtes rūbą apžiūrėjau, labai patiko, kaip ir visi kiti tokio tipo. Saugausi ateičiai :)

Šią savaitę keliauju. Oras lietuviškas vasariškas :D Vaizdai gražūs, maistas skanus :) Šalis nuostabi. Turbūt visos buvę Portugalijoj pritars. 

Šiaip jau retai jungiuos, nes pamiršau slaptažodį, tik per tel automatiškai jungia, o bet tačiau labai jau nepatogu. Reik kada prisiruošt pasidomėt, kaip ten viską sutvarkyt reik, sako atidėliojimo meistrė..

Tikiuos, iki greito 😉

Atsakyti

Limit, vis stebiu tave FB ir taip pavydžiu tokio mergaitiško atitrūkimo :wub:​ 

Atsakyti

Limit, pasiilgau! Smagiai keliaujat, ypač, kad be šeimos :). Aš grįžau namo ir TINGIU. Net filmą tik naktį vakar įsijungiau. Darbinio kompo stengiuosi net nematyt, kad netyčia pašto neįsijunčiau. Aišku, 4 skalbykles sukroviau/iškroviau/išdžiovinti, laukiu, kol vyras sulankstys... Reikia sodui susiruošt, mergas stovyklai suruošt (sekmadienį išvešim). Kojinę vakar pajudinau...

Sapnavau visą naktį, kad turim namą, negalėjau atsidžiaugti, tai dabar labai sunku su ankšta realybe susitaikyti... 

Atsakyti

qqte, man tai gražiai tas šilkas ant tavęs atrodo, nei ten kas per ilga, nei per siaura. Pirma kažkaip nepamačiau, matyt kai pradėjau rašyt, dar nebuvo, o paskui į kitą puslapį permetė. Tik  dabar komentarus pamačius nuėjau pažiūrėt.

Restar, o kaip tau kelionė? Ar patenkinta?

Limit, tikrai galėtum dažniau ateit. O tu prisimeni, kad aš dar tau vieną swapo daiktą skolinga. Gal jau išsisiuvinėjai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 29 birželio 2018 - 14:14

Kerpena aš ten užlenkus kraštuką apatinį, esmė kad ant užpakalio užkrenta ir ten užkliūva, man nepatinka kaip krenta tada

nu bet taip tynngiu taisyt kad bijau kad ir taip sueis :D

Atsakyti

Kerpena, aišku, kad patiko, įspūdinga sala, klimatas man tinkamas, augalija fantastinė, vandenynas, kalnai.. . Pavyko atsijungti nuo visko. O ne rožinė pusė - 2iejų vaikų vėjaraupiai kelionės metu, peštynės, kartais kosminiai keliukai ir nemažos išlaidos galų gale... Bet įspūdžiai liko nepamirštami visiems. Dabar tokia biškį duobė, kol į į prastesnį ritmą įšoksiu.

Lenkijoj pirktas Lokomarin (kiekvienoj degalinėje randamas), padėjo, kad merginos nebevėmė. Nusipirkau atsarginę dėžutę. 1 tabletė dienai, tobula. 

Atsakyti

Iš pavydo pratylėjau apue qqtės bliuskę :B  Man tai labai gerai viskas kaip tik atrodo, visai nesuprantu apie ką ten rašei, kad negerai. 

Reikėtų ir man saviškę pajudint.Stovi įpusėta ir niekaip noras neatsiranda. Galutinį vaizdą įsivaizduoju, noriu ir reikia, bet gal pats procesas ratu lygiom akim nedžiugina :hmm:  Vis kovoju su noru imtis ko nors kito :B  Bet neimsiu :D  Einu iškepsiu žemaičių blynus ir už čiupros nuvesiu save pamegzt :showoff: 

Restar, kad ir kiek tų minusų, vis tiek jie nyblanksta prieš įspūdžius :vacation1:​ 

Atsakyti

Laaabas

Namai aptvarkyti, avietes nuskintow galima megztelt

Liniuka nu smulkme ten to negerumo, apacia per tampriai nuleidau va ir visas negerumas, del to ne laisvai ant uodegos o uzsikabina, o tada visas virsus raukslem nugaroj sukrenta

Pranesiojau vakar palenktavvidun normaliai, netaisysiu

Ale bet taciau liko 45 gr dvigubai susukto silko, ka daba su juo veikt

Noriu dabar dar suknios su tokio stiliaus rankovem

Is medvilnes su viskoze

Atsakyti

Savaitgalio filmas  :rolleyes:  https://www.imdb.com...7/?ref_=nv_sr_1prisėdau žiūrėt, bet pasirodo, matytas.

Ir šis patiko https://www.youtube....h?v=xuC32BzTcFo:bigsmile:

Atsakyti

su gailesčiu karpau savo levandas.taaaip gražu jos ant krūmo,kai nuo vėjo linguoja ir kvepia...mmm...bet į maišelius reiks kažką dėt,tai tenka kirpt. ant piršto jau pūslė nuo žirklių :D

vakar išdžiūvo mano Šilkė,bet sode nėr lygintuvo,pasifotkinčiau kur pievoj...

Atsakyti