Labas rytas,
Mano paskutinė skaityta knyga Victoria Hislop Sala.
Labai patiko.
labas rytas
šilko bliuzė džiūsta ant sofkės patiesta pas mamą, laukan kabint nedrįsau nes saulė, gal išdžius iki rytojaus
pradėjau kapišoninį vaikiui iš mėlyno cotton merino
neplanuoju nieko mandrint bus paprastas megztalas vienos spalvos su kapišonu ir kengurine kišene
Teta Olga kaip tik klipus ta tema youtube paleido, pirmas neįdomus nes pati viską žinau bet laukiu apie kišenę ir apie kapišoną gal mandresnį parodys mėginsiu nusižiūrėt
ką čia dar papasakojus
nieko įdomaus nesugalvoju
laukiu atostogų ir šiek tiek kitos savaitės gal nebevažinėsim, nors smagu kaime bet vargina važinėjimas
Žiūriu kažko sunkiai beprisimenu siužetą, bet man tikrai nebuvo iš tų kur nesiskaitytų.
Va Nutrauktos gijos tai tikrai nuobodi, tarsi ne ji būtų prašiusi. Ten irgi du ar trys tomai ir visą laiką jau atrodo lyg įsibėgėja siužetas, jau tuoj tuoj bus įdomu ir vėl viskas subliūkšta. Grįžtamoji galia irgi prie ne tokių įdomių, ypač pirmas tomas. Kažkokie epizodai aprašomi, lyg jau įsijausti darosi įdomu ir po to šuolis kokius 10 ar 15 metų ir visai kiti veikėjai, o anie taip ir lieka visai ar beveik nekliudomi. II-III tomas nuoseklesni.
Bet man pati sunkiausiai skaitoma Nutrauktos gijos.
Abelo, nuo Moters narve pradėjai? neturiu aš tik paskutinės iš tos serijos lt kalba,vyrui per Kalėdas dovanojau
Nea, papuolė pas anytą Atpirkimas apie tuos vaikus. Nu labai įtraukiantis reikalas pasiėmiau dabar Moterį, bet bijau pradėt, nes visokių kitų profesinių skaitymo darbų reik padaryt
Anyta jau visas skaičius, jai sakė labiausiai Moteris patiko, bet visos įtraukia. Nu autoriaus šeimyninė ir asmeninė biografija įspūdingos, tai matyt nuo vaikystės jau išmoksti užsukt viską
Labos
kepu, ir su viltim laukiu vėsumos
kažkokia sugriuvusi aš šiemet
Jei apie mezgimą, patiko pamokėlė https://www.vilnonis...ubular-bind-off
nu va biski pravedinau
net nezinau ar dar noriu is to silko megzt, linas gal man labiau prie dusios
nu ir arba per ilgas arba per smarkiai apacia uzraukiau, kazka taisyt reikia
summer.jpg 183,64KB
1 Parsiųsta kartų