Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina nu alia mergina būt gal ir problema, o biarnui aukštas ūgis gi privalumas

Privalumas, kol nereikia tam ūgiui drabužių pirkt  :oh: ir batų irgi :lol:

Atsakyti

Jei ką tai mažų dydžių batų ir visokių kitokių drabužių suaugusiems vyrams irgi ne kažką

Atsakyti

Jei ką tai mažų dydžių batų ir visokių kitokių drabužių suaugusiems vyrams irgi ne kažką

Todėl privalumas yra būt vidutinio dydžio  :P  - ir pločio, ir aukščio :rolleyes:

Atsakyti

Sveikos, atleiskit, kad įsiterpsiu :) Aš mezgiau iš cashmere blend, tai jie tokie įdomūs siūlai, kad visiškai "nespyruokliuoja", nors ir turi merino sudėty. Nors mezgiau mažą daiktą (šalikėlį), bet niekuo beveik nepasikeitė po skalbimo, tik pūkas pakilo. P.S. čia buvo Liniukai atsakymas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peckelina: 27 birželio 2018 - 14:00

Man paskutiniu metu nei mezgasi, nei šnekasi. Išvis kažkoks pasyvus laikotarpis - nieko neveikiu ir nieko nenoriu :B  Reikia kažkaip išlįst iš tos būsenos, nes jau pačiai ant savęs pikta.

:sutinku:  tas ir blogiausia, kad sąžinė graužia ir piktumas ima, o vistiek nieko negali daryt...  :huh2: 

Vakar susikaupiau visus palovius it užkaborius išvalyt...  Vaikai kaime, vyras darbe savaitėm.... Ką veikt???  :unsure:  Megzčiau tai nekiltų klausimas... :D

Atsakyti

Ristina nu alia mergina būt gal ir problema, o biarnui aukštas ūgis gi privalumas

Tokia čia ir bėda. Tik mano viltys žlugo :lol: Kai gyvenu su per dideliu, ir broliai mano "per dideli", tai jau žinau, ką reiškia rūbai-batai :rolleyes: o jei į tėvo gentį būtų pasinešęs, tai ten visi vidutiniai  :D 
Bet baikis, svarbu sveiki :victory2:

Ar esat kuri mezgus iš Siūlo galo cashmere blend? Kaži jie formą laiko? 

Mezgiau gan daugokai :) bet ir mezgiau beveik tik lygiai  :hm: geriau laiko atnaras nei rogutinis kačmyras. Bet geriau yra megzt tankiau nei laisviau.

"Ant pašnekos" norėčiau susitikt su mezgėjom :taika: bet įtariu, kad tik svajonėse tai realu :D

Atsakyti

Jau netoli namų :). Šnekėt ne per tel ir su ryšiu visur bus lengviau. Pasiilgau mezgimo ir pasiplepėjimo.

Ristina, tai kokio ūgio tavo dičkis dabar? Mano 11metis sliekas 169...Diržą namie palikom, tai kad kelnių nepamestų - sagą už diržo kilpos užkišom :)

Atsakyti

Ristina, tai kokio ūgio tavo dičkis dabar? Mano 11metis sliekas 169...Diržą namie palikom, tai kad kelnių nepamestų - sagą už diržo kilpos užkišom :)

1,60cm :rolleyes: bet aš puoselėjau viltis, kad pilnai suaugęs bus ~175 :lol: todėl mane stipriai nustebino.

Ir augimo šuolis įvyko per kelis mėnesius. Koja per tris dydžius ir ūgio cm +10.
Baisiai gerai, kad buvau prisipirkus sau per mažų unisex stiliaus batų. O dar geriau, kad jų neišparceliavau :D tai tik iš palovio ištraukiau ir vaikis buvo apautas.

Čia menkniekis :irnesakyk: kuris įrodo, kad negali puoselėt į vaikus jokių vilčių  :D  pradedant ūgiu, baigiant talentu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 27 birželio 2018 - 19:46

Mano 11metė 166 ūgio ir 40 batų dydžio :B  Vienodus batus panešiojom kokį pusmetį ir nebereik dalintis :D​ 

Atsakyti

ooo,tai maniškis tada prie mažesnių :D 11 metų tik 147 cm,su 40 koja :D vakar gydytoja sakė vasarą nepirkti mokyklinių uniformų,nes panašu,kad bus šuolis ūgio,nes pasiaugino kaip burundukas riebaliuko :D

Atsakyti

Aš dėl šventos ramybės nupirkau uniformas, su galimybe grąžinti per 4 mėn :). Koja dvynių - berniuko 43, mergaitės 38. Ūgio skirtumas irgi - 16 cm. 

Atsakyti

Labas rytas  :mirksiukas: 

Man visai patinka, kai nedaug priplepat - spėju pasivyt :D nors kartu ir pasigendu... nors mezgu mažai ir mažus daigtus, kaip visada, bet meeto norėčiau  :wub: galimybės aišku, priklausys nuo datos ir vietos :)

Šiom dienom virtuvę dažėm. Tokia nedidelė, bet tiek visokių figūrinių tepliojimų  :oh: gerai, kad vyras užsiėmė :) aišku, šiandien teks man viską valyy ir tvarkyt  :oh: pradedant kabančių spintelių viršum  :oh: nu bet atsišviežinom, visokius leliukiškus sienų pagadinimus užglaistėm  :victory2: 

Ai, dar prieš kelias dienas perskaičiau Adlerio-Olseno detektyvą iš serijos apie Q skyrių. Toks įtraukiantis buvo, kad iškritus iš gyvenimo buvau kiekvieną laisvesnę minutę  :rolleyes: o puslapių tai 600  :blink:​ 

Atsakyti