Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Vakar gavau išvadas vieno patikrinimo už tris metus, Sako, kad pažeidimų nerasta, tai taip palengvėjo.... :super: Su tuo palengvėjimu puoliau namų kuoptis vakare :D ir skaityt.... bet tik ne megzt...  :huh2: 

Kažkaip tema apmirus, ar visos taip tingi megzti, ar tik kalbėt? Apie meetus turbūt neverta nei svajot? :D

6bc06ac10712824963450f0c2a533430.jpg

Atsakyti

Labas ryras,

Aš ir megzt ir kalbėt tingiu, bet meeto norėčiau  :ax:​ 

Atsakyti

Labas 

aš įkritus atostogose, jei taip galima pavadint

siuvu

pamatytumėt kaip ir ką, išgriūtumėt. Aš pati apakus. Kažkas gausis. Tik vidinės pusės tai niekam negalėsiu parodyt, bus gėda.

Jei turėčiau manekeną, kur galima smaigstyt, kokia 15 kartų greičiau ir paprasčiau būt. 

Atsakyti

Katuk, tikiuosi, kad parodysi bent išorinę pusę.

Tai gal dukrai kokią išleistuvinę suknią siūni? Ar sau?

Mane slegia tie nekalbadieniai, bet pati sau irgi galiu priekaištaut -  nemoku kalbos užvest.

Megzt šiek tiek mezgu. Nors paskutiniu metu vis siuvimo turiu. Mūza gal kiek priblėso, o gal galvos/dantų/dantenų (ar nežinia ko ten) skausmas šiek tiek atbukimo. Jau bijau, kad vėluoju su keliais siuviniais ir iš dukrų spaudimą jaučiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 birželio 2018 - 08:40

Ahoj

megzt netingiu, vakar baigiau šilkine bliuzele, kai matavausi eigoj labiau man patiko, nu bet reik išskalbt gal pageres kritimas

dabar pradeto mezginio neturiu, vakare turbut pradesiu kapisonini vaikiui

bet kazkas man pastarosiom dienom akim darosi tai nezinau ar imsiuosi tamsaus siulo, peršti, džiūsta, mirksėt skauda nors neraudonuoja

du itariamieji, naujas paakiu kremas pirktas ne vaistinej ir skirtas ne jautriom akim

arba pasikeitusios gyvenimo sąlygos, gal pas tėvus kas alergizuoja, nes mama irgi akiu perštėjimu skundžiasi

nu bet kokiu atveju ko gero teks apsilankyt vaistinėj ir ko gero net kurį laiką apie mezgimą patylėt (nors kažin ar skaitymas ar žaidimai geriau :D)

Atsakyti

22744DDF-AE09-4116-960A-F1B043550AF6_med

dandelion_61_medium2.JPG

2018-03-11swetry-11_preview_medium2.jpeg

Jaycee-04_medium2.jpg

4294B63B-ABED-4EFD-8CD7-A618F8515402_med

tensile_02_medium2.jpg

Annas_Cardigan_-_My_Size_2_medium2.jpg

Atsakyti

Jo, siuvu išleistuvinę, daug daug draperijų smulkių ant krūtinės. Tiulis. Nu. Siuvėjos mane supras :D​ 

Atsakyti

Labos :4u:

Ingrig, išardžiau nes irgi nesigavo platėjimas, buvau atostogom pasiėmus, grįžus radau lininio siūlo, tai pridėjau su kišenėtas alpaka ir toooooks gražus derinys gavos kad nutariau vėl bandyt tą užsuktą kišenėtą :D gal pastorinus siūlą jau užteks turimų resursų :D .

Aš siuvėja tik prijaučianti, bet su mielu noru pasidžiaugiu jų rezultatais. Taip kad labai lauksim ir Katuko ir Kerpenos darbo rezultatų ant mūsų scenos :bigsmile: 

Atsakyti

ahoj,

rašiau , rašiau ir dingo...

birželis į pabaigą,bet turiningas,ypač Joninėm ♡

ruošiuosi krištolinių vestuvių fotosesijai levandų laukuose.nebus nieko megzto,tik nerta staltiesėlė :) nemezgu,nes nesimezga,tai kam prievartaut save? :) 

keli vaizdeliai iš mano levandyno :)

DSC_6316_medium2.JPG

DSC_6336-1_medium2.JPG

DSC_6048_medium2.JPG

DSC_6124_medium2.JPG

DSC_6210-1_medium2.JPG

DSC_6207_medium2.JPG

Atsakyti

Labos!!!

Megzt netingiu, rašyt-kalbet nėr kada ☺

Vasara su savo galimybėm "numuša"nuo kompo 😃

Bernams atlikta technikinė. Gavom tik vieną siuntimą ir tai yra lb puiku.

Didysis biarnas, sugebėjo per metus paaugt beveik 20 cm 😮 reiškia, surinko mano genties genus 😐 o taip tikėjaus normalaus ūgio vaikino 😂

Atsakyti

Ristina nu alia mergina būt gal ir problema, o biarnui aukštas ūgis gi privalumas

Atsakyti

Man paskutiniu metu nei mezgasi, nei šnekasi. Išvis kažkoks pasyvus laikotarpis - nieko neveikiu ir nieko nenoriu :B  Reikia kažkaip išlįst iš tos būsenos, nes jau pačiai ant savęs pikta.

Ar esat kuri mezgus iš Siūlo galo cashmere blend? Kaži jie formą laiko? 

Atsakyti