Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Mano mini atostogėlės ne už kalnų, o bet tačiau dar nežinau kaip pavyks darbe viską palikti... 

Vaikai atostogauja kaime. Puikios sąlygos megzt ar ką tik nori daryt, o bet tačiau... Nieko nesinori,  vos ne vos judinu rankovę ir knygą skaitau...

132ef24146fea21efcdfd7cc15553b25.jpg

Atsakyti

labas rytas :)

aš baiginėju bliuzelę ir svarstau ko griebtis, pasidėjau cotton meriną tamsiai mėlyną (vaikui džemperiui su kapišonu) ir viržių spalvos sau užmestukui

pailginta reglano linija

sąžinė liepia tamsiai mėlyną imt ale nežinau ar labai aš jau čia sąžininga

noriu atostogųų..

nu bet smagu ryte kaime, išlendi, ant žolės rasa, paukštukai pypauna, prisikyniau aviečių ir vyšnių darban prie kavos :wub:

Atsakyti

010_medium2.jpg

Leiden_by_Natalie_Selles_Pom_Pom_Quarter

quince-co-atlee-leah-thibault-knitting-p

0623ABDC-479B-4E7F-9A35-596D6DBF0700_med

quince-co-darlene-isabell-kraemer-knitti

IMG_7298_medium2.jpg

hirst_01_medium2.jpg

Atsakyti

Sveikos,

Soliuk, o tu pabaigei su prailgintu reglanų, atrodo mezgei?

Aš savo išardžiau  :( 

Atsakyti

Ingriga o kodėl?

Atsakyti

mano  neriamai bliuskei liko  du trikampiukai  peciuku  nunert. ir psio. apdailos mizeriukas. jau nakti   svarsciau ka cia naujo pradet. labiausiai antpetine bliuzzzzzzke noretina :)  grazi zydra :)

Atsakyti

Netiko pridėjimas kas 3-4, dabar bandau kas 3  :hmm: 

Atsakyti

Ingriga o tai prieš tai neapsiskaičiavai kas kiek pridėt reikia?

Atsakyti

Skaičiavau, bet su pvz. dažniausiai prašaunu  :oh: 

Atsakyti

Aš tai žinok pradedu megzt, kol mezgu trumpintas platinu kas antroj eilėj, o paskui kai jau baigiu trumpintas tai iš turimo jsau gabaliuko matuoju, nereikia pvz :)

nu tinginoių metodas aišku bet nepavedė dar

Atsakyti

Viską tu teisingai sakai, bet kai į kelionę nepasiėmi su kuo matuot  :oh: O tiksliau tai tikėjausi kad bus gerai 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 26 birželio 2018 - 17:00

Laba :4u:

Pilypas is kanapiu islindo.. pagaliau laisvadienis, tai ismiegojus katik 3 valandas nzn ka veiksiu, nes rankinio mezginio neturiu :hmm: o pasiilgau mezgimo bele kaip :wub:

Ilindau tai su priezastim.. zinau, kad dauguma naudojas paypal.. tai galvoju perspesiu, nors nesu visiskai tikra. Gavau laiska, kad alia baigias mano korteles galiojimo laikas, nors tiksliai zinau, kad nesenai ja keiciau sistemoje. Laiske buvo nuoroda, kur reikejo paspaust ir prisijungt prie paypalo. Kazkaip itartinai man visa tai pasirode, tai iejau tiesiogiai i paypala, ne per ta nuoroda, tai aisku nera jokiu jokiu perspejimu.

Itariu, jei buciau prisijungus per nuoroda, buciau kazka "apipirkus" :huh2: :unsure:

Atsakyti