Galima ir be nakvyniu. Tik atsparu vairuotoja reik turet. Ir aisku pamiegojusi 😊
Oi ne, nakvynės privalomos. Jau per daug pagyvenę ir per daug branginam visų gyvybes.
5 metais vyresni.... ot per daug pagyvene..... rasiau kad vairuotojas pamiegojes turi but. Mes turimos savaites nenorejom svaistyt miegui pakeliui. Ko ten tada vaziuot toki kelia del dvieju nakvyniu prie juros. Vakare isvaziavom po 20 valandu maudemes Kroatijoj prie Plitvicos ezeru.
Bet cia tik mes taip darem. Kiti renkas kaip nori ir kiek nori 😊
Laba diena
Jurgitak, va mano turimi siūlai
49AE421A-4A95-43E1-85B4-03A04F87771C.jpeg 198,94KB
1 Parsiųsta kartų
Žydros turiu 179g, kandžių 197g
Dalintis neišeina, nes tada iš likučio nieko doro nebeišeis. Bet galiu perleisti visą kiekį - atlaisvinčiau vietą naujiems siūlams
Laba diena
Jurgitak, va mano turimi siūlai
49AE421A-4A95-43E1-85B4-03A04F87771C.jpeg
Žydros turiu 179g, kandžių 197g
Dalintis neišeina, nes tada iš likučio nieko doro nebeišeis.
Bet galiu perleisti visą kiekį - atlaisvinčiau vietą naujiems siūlams
Lace, super! Imu abu. ;)
Labos
Qqšk, ar esi? Gal gali pamatuot savo kisenetos reglano takeli kiek yr cemu kartu su apykakle? Nebesuprantu kas yr pridet reglanui akis kas antroj eilej toks jausmas kad plateja viskas greiciau nei reiketu. Ar tu darei taip- uzdedu akis reglanui, kita rata pamezgu nededama, tada vel dedu akis reglanui ir vel ratu nededama ir t.t.t.t.
Labos
Ačiūūū Qqt, nu va ir man pasirodė kad per greit platėja. Ar galėtum kada pamatuot įdomumo dėlei savo reglano takelio ilgį kurio kišenėtos? Dar nuoru prie to pačio paklaust ar platindama priekyje abiejose pusėse akis uždedi kaip visados, normaliai o gal yr koks būda kad neskersuotų viena pusė kišenių, kažkada Katuks rašė ir toj anoj buvau kitaip lyg mezgus, bet daba jau nepamenu kaip ir nepamenu ar mačyjo. Pamenu tik tiek kad pirmą savo kai mezgiau ta tikrai viena kišenių pusė buvo skersa.
nu ką važiavom iš kaimo šiandien, nepasakyčiau kad spėjau bais pamegzt..nu kelis ratukus nuvariau
susisukau visus siulus, sutvarkiau kaklo ir rankoviu apdailą dabar beliko žemyn ratukint po tiesumai, galvojau megzt kol siūlai baigsis bet panašu per ilga tokiu atveju bus, liks tų siūlų dar, o taip pergyvenau kad neužteks
Soliuk aš mezgu apie 21-23 cm reglano takelį kišenėtoms, priklausomai nuo kaklo išbliovimo aišku
man kišenės neskersuoja, ar bent aš nesuprantu ką tu skersavimu vadini
akis iš vienos pusės į vieną suku, iš kitos į kitą, kaip ir reglanui