Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, aš iš vaikystės "siaubo filmus", girdėjus, kaip žmonės "su stuburu" ant lentos turi gulėt. Bet dabar, kiek teko girdėt tai gydymas judesių pagrinde, atstatyti raumenų balansą ir pan. Nejudrumas tikrai daugiau bėdų sukelia.

Sėdim kavinukėj, žiūrim fūlę, šalia vandenynas... Laimės akimirka...

Atsakyti

Sveikos,

Tas siaubulingas vėjas už lango labai gerai nuteikia mezgimui.

Kuriose dėvėtų drabužių parduotuvėse būna siūlų? "Drabužių pasaulyje" netoli namų nėra. Kažkokioj be pavadinimo esu nusipirkusi balto siūlo, kurio trūksta, gal rasčiau kur kitoj, tik kuriose ieškot? O gal esat užmatę kur ir ne dėvėtų parduotuvėje medvilnės su linu plonėjančio, storėjančio siūlo? O gal pas kurią drakius turi kažko panašaus? Gali būti ir kitos spalvos.

Priedas  IMG_20180519_191952.jpg   121,79KB   0 Parsiųsta kartų

Restar, o kodėl jūs persigalvojot dėl Kroatijos?

Atsakyti

Sveikos, Tas siaubulingas vėjas už lango labai gerai nuteikia mezgimui. Kuriose dėvėtų drabužių parduotuvėse būna siūlų? "Drabužių pasaulyje" netoli namų nėra. Kažkokioj be pavadinimo esu nusipirkusi balto siūlo, kurio trūksta, gal rasčiau kur kitoj, tik kuriose ieškot? O gal esat užmatę kur ir ne dėvėtų parduotuvėje medvilnės su linu plonėjančio, storėjančio siūlo? O gal pas kurią drakius turi kažko panašaus? Gali būti ir kitos spalvos. attachicon.gif[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=255271"]IMG_20180519_191952.jpg[/url] Restar, o kodėl jūs persigalvojot dėl Kroatijos?

Mano drakius turi panašaus siūlo :B  kandžių spalvos ir ledinės žydros. Tik nežinau ar norės dalintis  :rolleyes:  kiek tau jo trūksta?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 22 birželio 2018 - 20:15

Jurgita - pagrindinė priežastis buvo mašina. Mums nuomotis ir trenktis tūkstančius kilometrų panašiai būtų sukainavę. Vyrui numečiau tokią mintį, tai jis ir surado gerą kainą į savo svajonių salą. Tikrai verta! O tiems, kurių mažiau šeimos - išvis verta, nes vaizdai verti milijono, turistų antplūdžio dar niekur neradom, nesukomercintas kiekvienas tualetas ar parkingas, žodžiu, gera čia. 

Atsakyti

Restar, tai imesk vaizdu paerzinimui  :D

Retas penktadienis, kad aš dar nelūžus  :D megzt tingiu, tai ardau... 

Atsakyti

Mano drakius turi panašaus siūlo :B  kandžių spalvos ir ledinės žydros. Tik nežinau ar norės dalintis  :rolleyes:  kiek tau jo trūksta?

Lace, perduok drakiui, kad reikia dalintis. :) Trūksta apie 150 gr. trumpam daiktui, o jei ilgam, tai galėčiau nupirkti ir visus vienos spalvos. Kokie pas tave kiekiai?

Atsakyti

Restar, supratau. Galvojau dėl kokių kitų priežasčių. Mes liepos vidury į Kroatiją važiuojam. Dar nakvynių pakeliui trūksta, bet kaip nors.

Atsakyti

Laba, nelabai galiu parodyt, netelpa foto :). Vakar aptikom fantastišką smėlio paplūdimį, kurių čia itin reta, vis uolos, akmenys. Paskui užtrukom vakarieniaudami kitam salos gale, vyras dar sugalvojo serpantinais pasivažinėti, tai 70 km važiavom 2 val naktį :). Bet kokios hortenzijos, nasturtos, montbretės , tokie aukšti žydintys violetinai ir balti svogūnai ar česnakai pakelėse ir visur, kaip pas mus dilgėlės, kiečiai ir kitos nesąmonės. Žydinti sala. 

Atsakyti

Kaifuoju tokiu oru :wub:
Bent gyvent žmoniškai galima :D

Priedas  028.JPG   706,19KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ristina, kaip skirtingai. Man tokiu oru 0 arklio jėgų. Tik miegot. Dar gerklę nesuprantu nuo ko skauda.

Koriukas tai labai gerai atrodo.

Kaip elgiasi dundaga po skalbimo?Pavyzdėlio nenoriu plaut, nes kol išdžius bus ir rytojuz, knieti kuo greičiau pradėt kardiganą.

Atsakyti

Per karščius žliaugia devyni prakaitai, pajudėt baisu :D tai toks oras  :super: 

Dundaga pagražėja, kai išdžiūsta :D

Qqte iš jos daug virbalavo, gal ji atmena, ką ji daro.

Atsakyti

Restar, supratau. Galvojau dėl kokių kitų priežasčių. Mes liepos vidury į Kroatiją važiuojam. Dar nakvynių pakeliui trūksta, bet kaip nors.

Galima ir be nakvyniu. Tik atsparu vairuotoja reik turet. Ir aisku pamiegojusi 😊

Atsakyti