Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ingriduska, aš džiaugiuos, kad prabilai pagaliau  :4u: nes tyla nėra geras daiktas. Ir tavo poste, kur paryškinau žodžius, tai ne dejonės dėl blogesnio meto. Tai vadovėliniai depresijos simptomai (įvertinus dar ir jų trukmę, o ir tavo bešypsenę foto...). Ši būklė tik kartais atsiranda staiga, kai atsikeli vieną rytą ir sudepresuoji, dažniausiai viskas kaupiasi ir dedasi, slegia, kol nebegali pakilti. Kartais tam yra organinių priežasčių, kurias reikia šalint, nes kitaip nesiseks ir geriausiam psichiatrui gydyt. O kartais tai yra tikroji proto liga. O dar ir gana artima giminaitė ja sirgo, tai būtinai ieškok pagalbos  :4u:​ 

Atsakyti

nite, kartais labai sunku suprasti, kas dedasi kito žmogaus galvoje ir kodėl ten pasidaro pilka. Bet kuo daugiau bendrauji su dejuojančiais (aš bendrauju kasdien :) ), tuo ryškiau šviečia pavojau signalai, kai rimtai yra kažkas negerai.

Atsakyti

nite, kartais labai sunku suprasti, kas dedasi kito žmogaus galvoje ir kodėl ten pasidaro pilka. Bet kuo daugiau bendrauji su dejuojančiais (aš bendrauju kasdien :) ), tuo ryškiau šviečia pavojau signalai, kai rimtai yra kažkas negerai.

Aš net nebandau suprasti, kas dedasi kito galvoj. Aš galiu tik parodyt, kas darosi mano galvoj. O jau kaip žmonės į tai reaguoja ... juokiasi ar įsižeidžia... ne mano valioj tai reguliuot  :D 

Gyvenimas kartais būna toks, kad tik juoktis ir gali ... nes jei žiūrėt rimtai  :oh:​ 

Atsakyti

Abelo kaip pirstu akin

Iprastas spaudimas 90/60

Ale prie to pripratus as kai koks 115/75 jama skaudet galva

O galunes iprastai saltos, jei susyla rankos net jauciuos blogai

Pastebejau ir vaiks paveldejes, skundzias kai sirdele baladojas o ana diena kai susipergyvenom gal susales nes rankos saltos sako man patinka kai mano rankos saltos, man gerai...

Atsakyti

Gyvenimas kartais būna toks, kad tik juoktis ir gali ... nes jei žiūrėt rimtai  :oh:​ 

Tikrai taip :) bet visi mes skirtingi ir ne visiems išeina juoktis. O turėt tokį gebėjimą labai pravartu :)

Atsakyti

Abelo kaip pirstu akin

Iprastas spaudimas 90/60

Ale prie to pripratus as kai koks 115/75 jama skaudet galva

O galunes iprastai saltos, jei susyla rankos net jauciuos blogai

Pastebejau ir vaiks paveldejes, skundzias kai sirdele baladojas o ana diena kai susipergyvenom gal susales nes rankos saltos sako man patinka kai mano rankos saltos, man gerai...

Nu ką, savą vaiką augini :D

Atsakyti

Nu ne isvaizda tai nors savijauta panasus..

Parlekiau is susirinkimo, vyrai i krepsini iseje, namai aukstyn kojom apversti, as alkana kaip briedis

Isikepiau kotletu, indus i indaplove sumeciau psio daugiau nieko neveiksiu, pavalgau ir uz mezginio

Atsakyti

Labos pagaliau :4u: 

Pasilgau jusu, darbe po truputi svieseja, galesiu ne tik jus skaityti bet ir pati dazniau rasyti. 

Qqt, dideliausi pagyrimai tau, nes atrodai fantastiskai, negaliu tavim atsizavet, tau irgi siemet kastonai? Nesaaaaaaamone butu :D . Suknele tinka idealiai, labai puosniai atrodai :wub: .

Abelo noriu pasakyt aciu kad esi, rasai, daliniesi. Tavo postus ne tik skaitau bet ir kai kuriuos saugau pas save planseteje.

Ingrduka, spinduleli tu musu, laikykis :4u:.  

Atsakyti

Soliuk neee, man dar ne kastonai, dar pora meteliu su uodegike Mb kastonai po menesiuko uztatai

Mane tai kacumota nustebino, galvojau jinai uz mane jaunesne, netrauki tu mergina ant kastonu visai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 vasario 2017 - 20:54
Qqte,medum tepi biggrin.gif
Vaikai nedideli tai ir mama jauna .
Atsakyti

Abelo noriu pasakyt aciu kad esi, rasai, daliniesi. Tavo postus ne tik skaitau bet ir kai kuriuos saugau pas save planseteje.

Prašau ;) tik kad mano pasisakymai tikrai neturi jokios išliekmosios vertės :) nereik jų kaupt ;) medicina pastoviai keičiasi, o visa kita tik paplepėjimai ;)

Atsakyti

Qqte, mano drauge :) ir spaudimu, ir pulsu, ir salanciom rankom. Kalis padejo :) sito atskirai turiu tabletem nuo senai. Suslerio.

Atsakyti