Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

QUOTE(ingriduska @ 2017 01 05, 11:02)
)

O šiaip esu juodai juodai be nuotaikos. Nu tokia aš be sveikatos, energijos, ūpo, nuotaikos.....lyg viskas taip pat, bet kažkokia kirmelė liūdesio apsigyveno mano viduje......ta amžina tamsa, drėgmė, jokios saulės jokios....ir taip jau nežinia kiek laiko, net vasara nebuvo saulėta....verysad.gif((((Gal vitaminų kokių trūksta, Tas noras saldumynų nesveikas ir gąsdinantis, atrodo kad net dreba viskas vien nuo užrašo tortas ar paveiksliuko netyčia pamatyto.....Vakar jau nusipirkau vitaminų B6, Magnio. Geriu po 2 kapsules pradžioj kokia savaitę, matyt trūkumas, šiaip negėriau, o dar po operacijos matyt pradigo jie mano kūne smile.gif Tikiuosi atsigauti....

dovanokit ,kad kišuosi,bet man labai pagelbėjo soliux lempa saulės rezginio srityj ir vit d
Atsakyti

dovanokit ,kad kišuosi,bet man labai pagelbėjo soliux lempa saulės rezginio srityj ir vit d

o kur čia tokias procedūras rasti? aš apie lempas

Atsakyti

Sveikos, oi kaip išsigandau, kad galiu būti išmesta iš sektos..Nu po naujų metų toks jausmas, kad arba laikas greičiau bėga arba gyvent ir dirbt nebemoku :(

Megzt nenoriu. Bet mezgu...  Tik viskas kažkaip itin lėtai gaunasi :(

Atsakyti

Sveikos, oi kaip išsigandau, kad galiu būti išmesta iš sektos..

O kas grasino? :) Ir tau saulės trūksta ar rimčiau...?  :4u:  :4u:  :4u: 

Jei pradėtume mėtyt, tai išvis čia tik  tyla ir ramybė apsigyventų, dabar tai nors amžinai aktualios ir mintinai žinomos temos pulsą palaiko :D

Jei sekta miega, reikia pradėt kalbėt apie sportą ir dietas :D

Atsakyti

Ingriduska, mes su tavim! Griebk tikrai kokią naują užkabinančią veiklą ir gal pamirši apie tuos saldainius  :mirksiukas: Taip sakant, griebk žgutą už galo ir saldainiai tegul kitur varo! :D (nekokia iš manes poetė...) :D

Aišku, iš pusrūsio išlįst irgi būt gerai. Aš šiandien irgi pasidžiaugiau, kad saulės pamačiau, nes laisvadienis išpuolė :) Tai pusiau netyčia batus nusipirkau ir tyčia su vyru papietavom dviese ir ne vaikų zonoj :D

Saldumynų norą girdėjau mažina chromas (tikiuosi nenusišnekėjau). O dėl saulės gal išlėkit kur į saulėtas atostogas savaitei?

Teisingai teisingai, chromas  :victory2: jo būna beveik visuose lieknėjimui skirtuose papilduose, bet yra ir atskirai pirkt (ar kartu su selenu  :hmm: nepamenu.... Vaistinėj tikrai pasakys). Vit. D3, magnis, B grupė (jei nealergiški), vit. C labai tinkami niūriu periodu. Kaip ir citrusiniai vaisiai, spanguolės/bruknės (ar kokteiliai su jom šaldytom), moliūgai ir jų sėklos, riešutų asorti, nes juose visuose natūraliai yra to viso gėrio, tik po mažiau :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 05 sausio 2017 - 14:56

:mirksiukas: Taip sakant, griebk žgutą už galo ir saldainiai tegul kitur varo! :D (nekokia iš manes poetė...) :D

:super: puiki puiki  :super: 

Atsakyti

Dviejų dienų kepka, kaip tik su vaikais per šalčius į sniegą brist :) Nieko mandro, tas pats mane apsėdęs modelis, tik pagaliau ir man (11-tą tokia mano numegzta kepurė...)

20170105_133151-1_medium2.jpg20170105_133200-1_medium2.jpg

Atsakyti

Abelo, poetė tu puiki :thumb_yello:  ir mintis puiki

kepka tokia vaikiškai išrodanti, kol ne ant galvos. tikrai sau?

vakar turėjau svečių. tokių kaip ir seniai pažįstamų, bet tuo pačiu ir mažai. nu kartais labai nustembu, atradusi kokių tai keistenybių.

tai va, moteriškė dirbo kartu su MB Kaliningrade, bendravom nemažai, viskas ok. bet prieš metus ji susirado kadrą, kurį aš mačiau gal 1 ar 2 kartus ir tai bendroj didelėj žmonių masėj. o šį kart jie atvyko pas mus vieni. nu tai tas vyriškis kaip mažas vaikas vis negalėjo nusėdėt vienoj vietoj. mes visi pre stalo sėdim, plepam, bendraujam. jis vis atsistoja, pereina per kambarį, atsirėmęs į kokią sieną pastovi, į lauką išeiną (o gal net ne į lauką, o tik į tamburą :hmm: ) nu kadangi mažai žmogų pažįstu, tai nedrįsau klausinėt, kame problema, bet biškelį jaučiausi keistai, kaip šeimininkė, nesupratau, ar bėgt paskui, klaust, kas yra, irgi nepatogu.

tai vat, kažkaip keistai jaučiausi. o dar šiandien keistai ryte jaučiausi, nes vakar išgėriau gal pora stikliukų tekilos, o galvą skaudėjo tai kaip po pusės butelio :frusty:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 05 sausio 2017 - 15:20

Čia visokie paprasti reglano megztukėliai ir kepurės, visų receptai nemokami lyg... 

http://www.ravelry.c...oine-2/patterns

Kiek laiko taip bus, nežinau, tai kelis jau įsikėliau į biblioteką :)

Atsakyti

Abelo, poetė tu puiki :thumb_yello:  ir mintis puiki

kepka tokia vaikiškai išrodanti, kol ne ant galvos. tikrai sau?

vakar turėjau svečių. tokių kaip ir seniai pažįstamų, bet tuo pačiu ir mažai. nu kartais labai nustembu, atradusi kokių tai keistenybių.

tai va, moteriškė dirbo kartu su MB Kaliningrade, bendravom nemažai, viskas ok. bet prieš metus ji susirado kadrą, kurį aš mačiau gal 1 ar 2 kartus ir tai bendroj didelėj žmonių masėj. o šį kart jie atvyko pas mus vieni. nu tai tas vyriškis kaip mažas vaikas vis negalėjo nusėdėt vienoj vietoj. mes visi pre stalo sėdim, plepam, bendraujam. jis vis atsistoja, pereina per kambarį, atsirėmęs į kokią sieną pastovi, į lauką išeiną (o gal net ne į lauką, o tik į tamburą :hmm: ) nu kadangi mažai žmogų pažįstu, tai nedrįsau klausinėt, kame problema, bet biškelį jaučiausi keistai, kaip šeimininkė, nesupratau, ar bėgt paskui, klaust, kas yra, irgi nepatogu.

tai vat, kažkaip keistai jaučiausi. o dar šiandien keistai ryte jaučiausi, nes vakar išgėriau gal pora stikliukų tekilos, o galvą skaudėjo tai kaip po pusės butelio :frusty:

Ačiū ačiū  :lol: aš šiandien tikrai gerai nusiteikus nuo tos saulės dozės :D

Man man kepka  :blush-anim-cl: bus ir ant modelio kažkada, kai pirštines nusimegsiu :P

Savijautai  :4u: gal ten kokia pagerinta tekila buvo? :) arba organizmas atpratęs ;) o svečias tavo tai kaistokas, keistokas... Aš jau jam porą diagnozių galiu pripaišyt  :D​ 

Atsakyti

važiavau neplanuotai Kaunan,siaubingai dantį skauda,brrrrr tie kanalai...

po to nusiaubėm biblioteką,naujų knygų siuntą radom <3

15874894_1403223419696085_57909639791051

Atsakyti

katuk, aš jei tokį svečią turėčiau irgi nervinčiaus. Nors gal jis koks hiperaktyvus ir negali ramiai nusėdėt... arba kažko nervinosi.. :)

Turiu vieną pabaigtuką nerodytą.. megztuką, bet jis toks fotogeniškas, kad gal tiek to... Fotkėse grynas juodulys gaunasi, nei vaizdo bendro, nei rašto ;(

Atsakyti