Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tiesa, tą Summer aprašymą esu nusipirkusi, smalsu buvo konstrukcinius ypatumus suprasti...  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Na va, Lace ir  Ristinos iš tobulintą bliuzkę mezgus ir Summer aprašymą turi, gali, kaip ekspertė pakomentuoti, kas ten tas pat, kas ten skiriasi :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 20 birželio 2018 - 16:44

Tiek apie mezgimą kalbat, kad net aš užsinorėjau, o virbalai tai už tūkstančių kilimetrų :B  O kol grįšiu tai noras gali ir praeit...

Oi atsikalbėsiu per šią savaitę metams į priekį :B  Ir dar angliškai :B Iš kur mergaitei tiek drąsos :D​ 

Atsakyti

Liniuka tai paieskpk gal rasi nusipirkt virbalus ir siulu kokiu indomesnii

Atsakyti

Priedas  E0C214A3-DF7B-48C3-96CB-09C6ADA2629B.jpeg   203,24KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  5EBA393C-5088-4209-8F9E-72DF5E8A13A7.jpeg   184,08KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka tai paieskpk gal rasi nusipirkt virbalus ir siulu kokiu indomesnii

Baik tu bajerius, aš gyvenu čia absoliučiam kaime tarp ūkininkų :D  Mūsų vila stovi vidury greipfrutų sodų. Mes net maisto pardės neturim, ką jau kalbėt apie siūlines :D​ Laimei netoli labai fainas restorančikas, tai jis mūsų maitintojas vakarais.

Atsakyti

Uoj kokia faina pupa megztuku graziu pasipuosus 😍

O as kaip smagiai megztelejau, tik jau noriu ratu varyt bet trumpintu eiliu nebaigiau dar..kaip cia sulaukt ryt darbo pabaigos

Atsakyti

labas rytas,

Šiandien gal jau pradėsiu kvėpuot ir atsikvėpt...

Restar, faina bliuskė, o jau pati šiaudas.... :)

Lace, labai fainas megztukas, siūlai/spalva ir lėliukas  :wub: 

sommeralv03_1__medium2.jpg

adelaide_02_medium2.jpg,,

1420348_medium2.jpg

teas21_medium2.jpg

Atsakyti

laabas rytas

Priedas  dviguba ve.jpg   184,05KB   1 Parsiųsta kartų

spalva realiai švelnesnė

https://www.ravelry....s/qqte/double-v

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 21 birželio 2018 - 09:44

Nu va, kaip gražiai tau išėjo tas dvigubas V :super:

Na bent jau pečių forma irgi panašus į vakar aptartus megztinius. O mezgas dar kitaip, :)

Atsakyti

Sveikos, nelabai aš šiaudas, maitinuosi bile kaip, čia vyras stebuklingai nu fotkint sugeba kartais :) .

Qqute, man gražus tas ryškumas ir derinys su kelnėm. O kaip su tais pečiais - ne smunka?

Liniukos vila egzotiškai skamba :). Aš vakar po ilgos dienos tik susisukau į pledą ir kimarinau, nei mezginio, nei knygos nesugebėjau pasiimt. 

Atsakyti

qqte - gražus derinukas, neblogas mezginukas.

forma mano akimis šiek tiek kitokia :D  gi pečiai paguldžius mezginį, tai nėra nuleisti. bet jo - ant kūnelio tai panašokai guli. nebent raukšlių daugiau :D

dar Restar bliuskikė nepaminėta. bet čia tai iš pavydo :B  nu nes moteriška graži, bliuska dar gražesnė.

užsirašiau pas gydytoją kitą sav. eisiu ligų ieškot :Bpagaliau. bo nes fiziškai tai visiška pencinykė, nors smegenys tai sako, kad nono, dar neturėčiau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 21 birželio 2018 - 12:37