Tiesa, tą Summer aprašymą esu nusipirkusi, smalsu buvo konstrukcinius ypatumus suprasti...
Na va, Lace ir Ristinos iš tobulintą bliuzkę mezgus ir Summer aprašymą turi, gali, kaip ekspertė pakomentuoti, kas ten tas pat, kas ten skiriasi
Tiek apie mezgimą kalbat, kad net aš užsinorėjau, o virbalai tai už tūkstančių kilimetrų O kol grįšiu tai noras gali ir praeit...
Oi atsikalbėsiu per šią savaitę metams į priekį Ir dar angliškai
Iš kur mergaitei tiek drąsos
Liniuka tai paieskpk gal rasi nusipirkt virbalus ir siulu kokiu indomesnii
E0C214A3-DF7B-48C3-96CB-09C6ADA2629B.jpeg 203,24KB
0 Parsiųsta kartų
5EBA393C-5088-4209-8F9E-72DF5E8A13A7.jpeg 184,08KB
0 Parsiųsta kartų
Liniuka tai paieskpk gal rasi nusipirkt virbalus ir siulu kokiu indomesnii
Baik tu bajerius, aš gyvenu čia absoliučiam kaime tarp ūkininkų Mūsų vila stovi vidury greipfrutų sodų. Mes net maisto pardės neturim, ką jau kalbėt apie siūlines
Laimei netoli labai fainas restorančikas, tai jis mūsų maitintojas vakarais.
Uoj kokia faina pupa megztuku graziu pasipuosus 😍
O as kaip smagiai megztelejau, tik jau noriu ratu varyt bet trumpintu eiliu nebaigiau dar..kaip cia sulaukt ryt darbo pabaigos
labas rytas,
Šiandien gal jau pradėsiu kvėpuot ir atsikvėpt...
Restar, faina bliuskė, o jau pati šiaudas....
Lace, labai fainas megztukas, siūlai/spalva ir lėliukas
,,
laabas rytas
dviguba ve.jpg 184,05KB
1 Parsiųsta kartų
spalva realiai švelnesnė
https://www.ravelry....s/qqte/double-v
Nu va, kaip gražiai tau išėjo tas dvigubas V
Na bent jau pečių forma irgi panašus į vakar aptartus megztinius. O mezgas dar kitaip,
Sveikos, nelabai aš šiaudas, maitinuosi bile kaip, čia vyras stebuklingai nu fotkint sugeba kartais .
Qqute, man gražus tas ryškumas ir derinys su kelnėm. O kaip su tais pečiais - ne smunka?
Liniukos vila egzotiškai skamba . Aš vakar po ilgos dienos tik susisukau į pledą ir kimarinau, nei mezginio, nei knygos nesugebėjau pasiimt.
qqte - gražus derinukas, neblogas mezginukas.
forma mano akimis šiek tiek kitokia gi pečiai paguldžius mezginį, tai nėra nuleisti. bet jo - ant kūnelio tai panašokai guli. nebent raukšlių daugiau
dar Restar bliuskikė nepaminėta. bet čia tai iš pavydo nu nes moteriška graži, bliuska dar gražesnė.
užsirašiau pas gydytoją kitą sav. eisiu ligų ieškot :Bpagaliau. bo nes fiziškai tai visiška pencinykė, nors smegenys tai sako, kad nono, dar neturėčiau