Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ai nu. aš pati irgi nespjaunu į receptus. bet kai kur norisi ir kūrybinio proceso.

o dėl panašumo- net du tie patys gaminiai iš skirtingo siūlo gali atrodyti kitaip

o jeigu jau apie tą Summer, tai man rodos jis ir atsirado po komentarų apie Ristinos patentą bliuskei :D  arba kažkaip kitaip ten vienu kartu susidėliojo. bet faktas, kad atsidarius R. su paieška į Summer, iškart tapo aišku, kuris ten iš tų kelių šimtų modelių yra aptarinėjamas

Atsakyti

net ne contigous, ten irgi siūlė per petį, čia toks kaip antpetis gaunasi

Na bet autorė, uždėjus žymą contigous. https://www.ravelry....brary/summer-11

Kiek įžiūrėjau lyg ir prasideda truputį pažasties ale siūlė.

Bet tai neįsiginus aš, tik nuotraukas peržiūrėjau. O contigous metode pečių siūlė gali būti  praplatinta, kaip antpetis, jei imi jai ne vieną- dvi, o daugiau akių.

Atsakyti

nu gal, teta Olia tai sako kad contigous kitas metodas a la visai :) aš kai juo nemezgiau tai nė nežinau

aš tą Summer tai esu nusižiūrėjus senokai, dar į Ristinos bliuskes dėmesio nebuvau atkreipus arba ana tokių dar nemezgė

Kerpenai va iš kart aišku nepasidarė kuris čia modelis tas :D

Atsakyti

o šiaip tai galim įsivest lietuvišk pavadinimą :D  gi mūsų lietuvių kalbos komisija mėgsta kai ką sulietuvinti

vertimas to contiguous kaimyninis, gretutinis, artimas.

tai suprask - abi puses mezgam kaimyniškai, greta :D jei su antpečiu, tai toks biškiuką susipykęs kaimyninis :D

Atsakyti

Dar žiūrėjau į nuotraukas, tai tas contigous toks išplaukęs, na kaip statytos rankovės su gerokai nuleistais pečiais. Šiaip tai tuo būdu mezgama su visa rankove iš karto, o čia  rankovės tam tikru metu nebelieka.

katuk, geras čia - mezgu megztinį kaimyniniu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 20 birželio 2018 - 14:50

aiii kaip noriu megzt kuo greičiau...bet dar siulus i kamuoliuką susivyniot teks nes nuo tų babiniukių tai jau visai nepatogu man

Atsakyti

metodas gal ir kitas, bet forma tai ta pati :D dar biškį žemiau tą siūlę nuleiskit ir išvis reglanas gausis.

Nesigaus reglanas, jei siūlę nuleisi  :P . Reik dar ir rankovę platinti  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nesigaus reglanas, jei siūlę nuleisi  :P . Reik dar ir rankovę platinti  :rolleyes:​ 

nu gerai gerai :D  prigavai. va todėl man ir nesigauna nieo padoraus numegzti

bet vistiek kažkas gausis :D faktiškai turėtų būt nešiojama :hmm: 

Atsakyti

tai ką ten nešiojamo mezgi?

Atsakyti

tai ką ten nešiojamo mezgi?

aš tai apie tą konstrukciją, jei žemiau nuleisi tą siūlę, tai kažkas gausis :D

o namie neriu vis dar dukrai suknę tą spalvingą. sijoną jau kaip ir baigiau, judu viršų. pamenu siūlų siūlymus, bet vis dėl to nusprendžiau labai nesimakaluoti su rūšimis ir storiais ir užsisakiau tų pačių. kol kas žinokit visia neblogai atrodo.

vakar, kol dar siūlų neturėjau, bandžiau tokį seną numest` dryžių pamegzti. tai rankovės galvutę pamezgiau ir :rolleyes:  išardžiau. pypec, pobaisiai gaunasi. vat tau ir sam sebe dizainer :D

Atsakyti

nu gerai gerai :D  prigavai. va todėl man ir nesigauna nieo padoraus numegzti

bet vistiek kažkas gausis :D faktiškai turėtų būt nešiojama :hmm: 

Kad kažkas gausis - tai faktas :D . Ir greičiausiai bus nešiojama, bet ar tau :hmm: ar kam nors kitam  :hmm:  :lol: 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Pasiilgau  :unsure:  Savaitgalis Stokholme aktyvus turistinis, kojas oj kaip skaudėjo nuo vaikščiojimo...

Darbe tas "iškritęs" penktadienis labai pasijuto - atidirbinėju  :oh: 

Restar, smagių tau atostogų, junk "dzin" mygtuką ir mėgaukis  :mirksiukas: 

Mano merginos su seneliais į Bulgariją vakar išskrido savaitei  :ax: 

Šiandien buvau lankyti draugės, kurios mergytei rožinį ripsinį megztuką mezgiau - atrodo, kad viskas su dydžiu gerai  :wub: 

Mezgimo fronte neturiu kuo pasigirti, iš lėto retkarčiais mezgu medvilnės/šilko megztuką, nežinau, ar man jo reikia, bet yra kuo rankas užimti...

Atsakyti