net ne contigous, ten irgi siūlė per petį, čia toks kaip antpetis gaunasi
Restar kaip tai per daug vaikščiot?taip nebūna
va dar iš tos serijos irgi pavarvinau seilę
va dar iš tos serijos irgi pavarvinau seilę
Šits rūbėlis man
jo maniškis 24 ko gero tesveria poliklinikoj kai pasvėrė parašė svorį 25, ūgį 132 ir svorio trūkumą įpaišė, o ligoninėj iš vis, ūgis 134 (panašiau į tiesą) o svoris 24..irgi panašu į tiesą bet dar didesnis skirtumas, dar didesnis trūkumas...ir ką tu jam
atšeriamas nesiduoda
aikit baikit mezgėjos, visai aptingot. jau nieko nebenorit pačios galvoti, viską ant lėkštės jums padėt reik.
metodas gal ir kitas, bet forma tai ta pati dar biškį žemiau tą siūlę nuleiskit ir išvis reglanas gausis.
apskritai, parodykit tas dvi bliuskes neraukiančiam apie mezgimo metodus ir jums pasakys, kad jos visiškai vienodos
nors aš kaip tokia didi mezgėja, tai ir patylėt galėčiau bo nes paskutiniu metu iš tos galvos mezgant šnipštas gaunasi
apie atstumus pėsčiomis.
sakiau, kad mano dukros įsidarbino? viena padavėja eilinėj picerijoj, tai pirmom dienom tooookios pūslės ant padų išsipūtė. nors ne tiek ir daug tų žingsiukų,tik apie 20 000 tūkst.
tai netinkamas apavas gal..nu arba labai lepios nupedikiurintos merginu kojytes
katuk prie ko čia ta lėkštė?niekas apie lėkštę ir padėjimus nekalbėjo, bet jei jau taip sakai tai jo koks skirtumas, rubas yra rubas, ar ten nuleistos rankovės ar reglanas dzin
lėkštė prie to, kad receptas yr gatavas. ir nors praktiškai būt galima ir nuo kokio kito panašaus varianto nusibeždžioniaut, bet tingim.
tai va.
apie avalynę,tikrai taip, bet gi kol nepabandei,negali žinot, kokiem atstumam ta avalynė pritaikyta. kitas dalykas, kalnų batų kavinėj nenešiosi, ir dar vienas dalykas, yr reikalavimas visiškai juodai avalynei. tai gerai, kad turėjo juodus sportbatukus, o vat apie padų plonumą nepagalvojo. dar yra variantas, kad eisenos ypatumai lemia, nes abi dukraitės tokios biškį dramblės t.y. smarkiai stato koją. o dar yr ir matyt pavelldėjimo ypatumai. mano kojos jautrios visam kam, tai ir jų panašiai
man pvz va šitas įdomus, bet iš pirmo žvilgsnio jis irgi tokios pat formos,kaip ir anie. gal šiek tiek įdomiau yra su spalvoto ripsu ant rankovės, bet įtariu, kad galėtum ir susigalvot, kaip ten padaryt.
žinua žinau, jau apkalbėję esam, kad reikia vertinti modeliuotojo/dizainerio darbą. bet man rodos, aš dizaineriu nepatampu, jeigu kažkokią vieną siūlę perdarau, taip kaip sugalvoju
ne į temą, o gal kaip tik į temą: neseniai buvo priimtas sprendimas dėl intelektinės nuosavybės raudonpadžių batelių Louboutin byloje.
tai vat, raudonpadžiai gali būt tik louboutinai. įdomu, ar RAL kodą įrašė
katuk tai niekas nesakė kad mes tuos receptus gatavus pirksim gi
bet šiaip dažnai receptai man reikalingi jei nesuprantu mezgimo principo pvz arba nesu tikra ar tikrai tikrai būtent taip kaip manau
kartais tai juokas bet man regis daug ką galima paprasčiau padaryt nei būna recepte aprašyta
va tas summer pvz nebuvau tikra ar toks platinimo principas kaip aš maniau ar kažkaip kitaip ten padaryta tai va receptas reikalingas pasiskaitymui, nebūtinai kad nuo iki megsiu
velnias tai į raudonus dažus įlipt negalim jau apkaltins paskiau