Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šiaip nepamenu kokius, bet iš p raidės, man buvo išrašę, kai mano vestibuliarinis aparatas buvo atsisakęs dirbt. Įtariu, kad ir važiuojant pykina dėl to aparato nestabilaus. Tai tie imbierai tai kaip saldainiai.....

nu ir pratmus stabilizavimui liepė daryt. Bet lapuką kažkur pamečiau...

o aparačiuks kartais trumpam sutabaluoja. Gerai, kad su vėmimu man sunkoka.... t.y. negaliu pakęst. Laikau užspaudus ir apsimetu, kad nepastebiu. Bet planetos sukasi...

Atsakyti

Pagaliau prie Wi-Fi pripuoliau. Viešbutyje tik recepcijoj yra, tai reiškia už kelių pastatų :). Ilgiausia mano gyvenime diena turbūt. Kaip išvažiavom apie vidurnaktį - ir kelias iki Varšuvos, ir begalybinis skrydis, ir... vandenyne jau pasimaudėm, iki kurio serpantinu pirmyn atgal ... pėsčiom. O čia gi dar - 2 val, tai mano parą - 26 val. Iš kurių maž 2 prisnūstos... Ir, jaučiu, dar sunkiai seksis užmigti. Gamta, augalija, čia įspūdinga, kambarys su vaizdu į vandenyną... Įdėjau savo Rarefacta bliuskę į Ravelry, čia dar nemoku :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 19 birželio 2018 - 23:22

Labas rytas,

Nežinau, gal man vakar ten koks vaistų poveikis buvo. Suleido kažko į užpakalį nuo tinimo ir dar kažko ir nuskausminamųjų nemažas kiekis. Bet vakare buvau kažkokioj euforijoj. Dieną džiugu buvo, kad bjaurusis skausmas dingo, paskui džiaugiausi, kad sugebėjau nemažai smulkių siuvimo darbelių atlikt. Bet taip truputį perdėtai džiaugiausi. O atsigulus niekaip negalėjau užmigt, lyg būčiau kavos perdozavus, ar paveikta kokių labai stiprių emociškai įvykių, kai dar vis gyveni tuo ir sukasi visokie filmukai galvoje. Nors prieš tai buvo dvi prastai miegotos naktys.

Prisimenu, kaip mano tėvui akies operaciją darė. Nuvažiavau pas jį į ligoninę tuoj po operacijos, nes tamsių akinių reikėjo. Tai tokio šnekaus ir sakyčiau šilto savo tėvo per visą gyvenimą nemačiau. Net užsiprašė manęs, kad su mašina namo parvežčiau. Kitą rytą atvažiavau į darbą su mašina, susitariau darbe, kad išleis tėvo parvežt. Paskambinu, kai jau turėjo gydytojai būt praėję. Sako, jau stoviu stotelėj. :blink: Santariškėse yra tarpmiestinių autobusų stotelė, kurioje stoja autobusai važiuojantys į tėvų miestą.

Šiandien jaučiuosi tokia apspangusi, mielai dabar eičiau pamiegoti.

Restar, mačiu tavo bliuskę, gražiai tau tinkančią ir labai gražiame fone. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 20 birželio 2018 - 08:15

Restar oho, bet pati kokia kaip smilga :wub:

bliuzelė puiki, fabrična

o aš vakar pabaigiau ripsinukę, išskalbiau, MB sako gražu alia tai kokiam čia orui, nu jam pasirodė šiltoka ir be rankovių.

sakau tokiam kaip dabar lietuviškam pac tasss

o šiandien jau prie summer pripulsiu, vienaip skaičiavau ir kitaip..nu pagal metrus turėtų užtekt 4 babinukių šilko jei ir dvigubu..galvojau su linu poruot, bet labai keičia spalvą tada, nenoriu taip užryškint, be to rizika kad nuskersuos su juo

Atsakyti

Kaip tas summer atrodo? Lyg girdėtas pavadinimas. Suvedžiau ravelry tarp projektų paieškoje, tai 488 puslapius išmetė :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 20 birželio 2018 - 10:11

https://www.ravelry....brary/summer-11

Atsakyti

kerpena, turiu įtarimą, kad čia tas, kru Ristina vis mezga

IMG_0001_medium2.JPG

Atsakyti

hm, man rodos Ristinos kitoks?ar ne siūlė per petį

Atsakyti

Ristinos per petį siūlė.

Atsakyti

nesikabinėkite prie smulkmenų :D  forma praktiškai ta pati, o Ristina ir mezga mašina, ne rankom

Atsakyti

Kerpena, aš taip, kaip tu parašei, gyvenu labai dažnai:, "lyg būčiau kavos perdozavus, ar paveikta kokių labai stiprių emociškai įvykių, kai dar vis gyveni tuo ir sukasi visokie filmukai galvoje" nebent nuovargis užpjauna. O dabar ir rytais tokia atsibundu, kad negaliu miegot. Nenormaliai emocinga pasidariau. Vakar euforijoj, kaip gražu, šiandien baimės dėl visko, kad daug išleisime, kad baisu serpantinais važiuot, kad per daug vaikščiot :), kad išvis paprasčiau namie. Kliedesiai, ne kitaip. Svarbiausia, sąmoningą aš esu kitokia, bet kita mano dalis savarankiškai egzistuoja... 

Atsakyti

katuk, bet Ristina mezga tiesiog nuleistus pečius, o čia contiguous būdu megzta, tai kad ne visai smulkmenos, tik iš pirmo žvilgsnio panašu vizualiai.

Atsakyti