Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

Vakar dar gyvenom vakarėlio nuotaikom, nuotraukom ir įspūdžiais, o šiandien jau ....  :ninja: Užsikasus ir užsiknisus su savo ta aplinkosauga, jau kaip koks prakeiksmas su ja lydi, kai reikia gimdyt už praėjusius 5m ataskaitas tai....  :wacko: 

Mano mergina stovykloj, vaikinai pas močiutę, aš vienas namuose, o bet tačiau, kad negastroliuočiau atėmė auto :D Tai nieko kito nelieka tik miegot ir megzt, nors labai tingėdama, bet pabaigiau kūna savo pink'o, liko nuobodžios rankovytės persuktom akim, laimei, kad neilgos.

Restar, gero vėjo ir poilsio  :4u: 

Olaiva ir Kerpena sveikit  :4u: 

Atsakyti

Visos apeitos vaistinės arba nepasiūlė nieko arba imbiero piliulių. Liepė žiūrėt tiesiai ir bla bla.. Pirkčiau bet kokias stebuklingas, tik neradau...  Imbiero nepadėjo, nuo validolio apsiv... Lenkijoj kiekvienoj degalinėje yra... Bet buvo vėlu.

Jau pakeliui į viešbutį. Apniukusi sala. Visai tas džiugina :)  

Atsakyti

Restar, gerų atostogų! Madeira atrodo tokia egzotika, tiesą sakant net nežinau kur ji. Reikės į žemėlapį pažiūrėt. Prisimenu iš Džeinės Eir, kad jos dėdė gyveno Madeiroje. Bet kai geriau pagalvoju, visada isivaizduodavau Madagarskarą. :oh:

Atsakyti

gerų atostogų :) 

o nuo pykinimo Lietuvoje tik imbieras, kuris nieko negelbėja. Šaukštai popiet jau, bet aš saviškiam, kai ruošės keltu plaukt, rusiškų  pirkau.

Kerpena, bet tavo atmintis  :blink:​  Kada ta Džeinė Eir žiūrėta...

Atsakyti

Ant LT žemės nėra nieko nuo supimo :)
Esu siuntusis iš DE, bet jau nepamenu pavadinimo. Nebesupa mano berno.

Atsakyti

Šiaip tai visai neseniai žiūrėjau net keletą Džeinės Eir pastatymų. Bet Madeirą tikrai iš anksčiau prisiminiau. Be paauglystėje matyto serialo dar kokius porą kartų esu knygą skaičius.

Aš prisimenu kad kažkokį rusišką "lokomotiv" esam pirkę, nezinau, gal jis irgi iš imbiero, nes pirkom lietuviškoj vaistinėj. Bet nepadėdavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 birželio 2018 - 19:05

Esu pirkusi "Lokomarin" :D  imbieriniai.
Rusiški būna "Aviamarin", "Aviamore".

Mūsų atveju tai kaip ranka nuėmė. Tikiuos išaugo.

MB važiuodamas net sms skaityt negali :D  iš kart pykina.

Atsakyti

Restar, geros kelionės :)  Ech kaip noriu į Portugaliją :wub:  Nors pas mus Izraely irgi neblogai :D  Sėdžiu jakuzzi krevečių prisiėdus :D  Bet jau kaip laukiu normalių atostogų... Gal ir gražiai tos komandiruotės skamba, bet ir išvargina :B 

Mezgiau paskutinį kartą prieš mėnesį. Nemeskit iš sektos ką... :B  :D​ 

Atsakyti

Nemesim, Liniuka, nes vis dar tikimės, kad kada cepelinų pakviesi. :lol:

Atsakyti

Nemesim, Liniuka, nes vis dar tikimės, kad kada cepelinų pakviesi. :lol:

:D geras  :super: 

O aš nenoriu niekur toli atostogaut... :ax:

Atostogaujantiems - gero vėjo :4u:

Atsakyti

Labos, esu iš pakabukų, ištraukė aktuali tema apie pykinimą važiuojant, kadangi mano dukrai tokia problema yra, nors jau 8 metų mergina. Tiesiog norėjau pasidalinti ir patarti - pernai kai važiavom i Švediją ir Norvegiją (kelte lietuviški imbieriniai nieko nepadėjo, visą dieną v...ė vaikas, o kitą dieną atsisakė net sėstis į mašiną ir bet kur važiuoti), tai Švedijoje pirmas reikalas buvo kelionė iki vietinės vaistinės ir nusipirkome 2 pakelius iš karto "normalių cheminių" vaistų. Net nežinojau kokie būna, tiesiog paaiškinau situaciją ir paprašiau vaistų (davė postafen) ir atvažinėjom Švediją ir Norvegiją be problemų ir parplaukėm keltu be problemų ir juos dar ir dabar naudojame. Dar pastebėjau kad tokios kelionės metu jai geriausias maistas buvo - paprastos sūrios duonos lazdeles be jokių pribumbasų (a la grissini), lėtai ir nedideliais kąsneliais valgyti (man net pačiai per tuos kalnų kelius padėjo) ir gerdavo po nedaug mėtų arbatą, rytais dribsnių ("miusliu", kad su džiovintais vaisiais būtų) košė ant vandens, sustojimų metu balta forminė duona su plonu mėsos gabaliuku arba norvegiški blynai iš degalinės, jokiu pieniškų produktų ir vaisių/žalių daržovių. O žiemą tėvai iš Kanarų parvežė irgi vietinėje vaistinėje nupirkę dar dėžutę kitokių "cheminių" tablečių (nerandu dabar pavadinimo, bet kita veiklioji medžiaga nei postafen), kurios irgi gerai padeda. Tai Restar, siūlau tiesiog ten kur esate dabar pasiklausinėti vietinėje vaistinėje ir jei ką tokio pasiūlys - užsipirkti į ateitį. Gerų atostogų!

Atsakyti

Tarsi užuodę mano siuvimo mūzą, sujudo mano draugės ir netgi mano vaikai su siuvimo prašymais. Na, daugiausiai ne tokie dideli tie prašymai - tai ką palenkti, tai lopus ant uniforminio megstinio alkūnių užsiūti. Bet vis siuvu. Dar laukia eilėje dukros tautinių liemenė, nes išaugo. Netgi marškinius būtų gerai didednius pasiūti.

Na vienas didesnis darbas - iš seno pasivėlusio vilnonio megztinio pasiuvauu kombinezonėlį kūdikiui.

Istorija buvo tokia. Kažkada savo antrajam vaikui numezgiau kombinezoną. Jį nešiojo 4 mano vaikai ir dar nemažai draugių vaikų. Na ir jis atgyveno savo. Draugė, kurios kūdikis dabar nešiojo pristojo, kad sutaisyčiau. Bet jis toks suskydęs, sudilęs, beprasmiška taisyti. O dar megztas koriuku... Be to itariu, kad jis jau ir mažas, na gal dar įkiša, bet per karščius galėjo ir išaugti. Tai nutariau padaryti paprasčiau. Nežinau tik ar draugei tiks.

29033288598_22d0ec8ee7_c.jpg

42004732165_e1fed4e038_c.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 birželio 2018 - 22:08