Abelo sveikinu
Tai kada budesi pranesk. Uzsuksim 😊😁 siaip pasizvalgyt. Sausainiu atnest ar arbatos. O jei pro sali vaziuosi tai ir uzsuk 😉
o kur tas "pro šalį"?
Nu jokie čia talentai, mokais mokais ir pradedi kažką suprast per 16m. ;) jūs kiekviena savo srity išmanot tikrai dagiau nei aš saviškėse. Man dar oi, kiek reik pakrimst... bet pamatai šiokie tokie yra pagaliau
Abelo sveikinu
Ačiū ;)
ale, kokia ramia sažine panėriau kai nieks nekaba galvoj,kad va, eičiau dabar tą pabaigt ar ana
Sveikos,
Abelo, sveikinu tave pabaigus mokslus. Linkiu širdžiai mielo darbo.
Restar jau gal iškeliavo, ar tik rytoj?
Kankinuosi savaitgalį su danties skausmu. Yra pas mane tokia šaknis, dantis ištrupėjęs jau seniai, bet vis dar buvo ir buvo. Kažkada šią savaitę pradėjo maust. Penktadienį vežėm vaikus patikrinimui ir pažymų užpildymui, kam jų dar reikia. Tai ir mane pažiūrėjo. Sako, galėčiau ištraukt, bet nežinia, kas po to savaitgalį bus, gali sienom lipt, o atvažiuot nebus pas ką, jei reikėtų pagalbos. Tai geriau pagerk vaistų o pirmadienį susiskambinsim. Tai tą naktį iš penktadienio į šeštadienį jau ėmė skaudėt jau tokiu rimtu danties skausmu. Geriu ibuprofeną ir laukiu rytdienos.
Šiandien pavyko kelias praeitą savaitgalį siūtos suknelės nuotraukas padaryt. Dukra ką tik sugrįžus per karštį pavaikščiojus, tai suknelė tokia pasiglamžius, bet daugiau kažin ar leisis fotografuojama.
Suknelė gimė iš to, kad man reikėjo tą sijoną su uodega pasibandyti. Medžiaga čia tokie kiek brokuota buvo. Pasibandžiau, o tada kilo mintis, kad gali būti suknelė - ir šiaip taip išėjo viršų iškirpt. Aišku netobula, bet buvo gera vėl ką nors pasiūt. Nes jau kuris laikas beveik nesiuvau iki šitos mūzos
Restar sode mėgaujasi gyvenimu . Ryt apie vidurnaktį link Varšuvos iškeliausim.
Daili suknutė, kiek telefone įžiūriu. Iš pradžių net pagalvojau, kad čia tu . Ar šita mergaitė abiturientė?Ką toliau planuoja?
Taip, šita abiturientė. Dėl tolesnių planų nežinau. Paskutiniu metu nebeklausinėju, nes visi, kas klausia, yra priešai.
Labai mėtosi, nežino ko nori, tai labai nervina, kai klausinėja. Jei ką paskutiniu metu ir apsisprendė, nežinau dar.
Rytoj laiko paskutinį egzaminą.
Kerpena, gerai gavos. Juosmens nesuprantu - lyg ir gumytė, bet tik šonuos labai panaši į tave dukra
Kaip taviškei matematika?
Pas mane jau supirkta viskas išleistuvinei. Po savaitės mini atostogos-kibsiu į siuvamąją.
Vakar turėjau smagų mergaitišką pusdienį su dukrom jau matyt jaučia širdis išsiskyrimą
ir šiaip gana produktyviai pasimaliau po namus.
užtat šiandien visiška tinginystė
Gumytė ten visur, tokia siaura visiškai. O suknelė palaida kiek, tai kai kur užkrenta, viršutinė dalis. Dabar žiūriu , ten kur iš priekio gal iš vis medžiaga kažkaip pagauta tos gumytės. Netikus fotografė aš.
Matematika sakė buvo sunki. Netgi tie klasiokai, kur labai geri matematikai, skundėsi. Dukra sakė, gal 50 gausiu. O kaip bus žiūrėsim. Ji ir nebuvo labai gera matematikė, taip per vidurį. Broliai, tas kur pernai baigė, ir tas kur šiemet 10-okas, tai matematikai.
Abelo nuo rugsejo kai retkarciais i vaiku skyriu vaziuosi tarkim pro Lapes 😁😂
Kerpena ar man tik taip atrodo ar su rankoves galvute kazkas ne taip 🙄🤔
Nesimiega... salia guli spuoguota persona... duodas duodas malas malas kuicias kuicias 😑😔
Restar gero skrydzio ir atostogu.
Freke, lyg ir gerai stovėjo tos rankovės, bet gal ir yra ten kokio trūkumo. Tos raukšlės tai susiglamžymas, nes per karštį pusdienį pavaikščiojo, matyt sėdėjo su telefonu rankose palinkus, o medžiaga tokia greit besiglamžanti viskozė. Bet gal ir rodo kokį broką. Gal laisviau per žastą turi būt.
Labas rytas.
labas rytas
kaip greit pralekia tie vasaros savaitgaliai
Labas iš ryto Ahaaa... savaitgaliai pralekia nejučia..
IMG_20180617_204836_255.jpg 38,53KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_20180617_083103_988.jpg 55,17KB
0 Parsiųsta kartų
received_1769568726452603.jpeg 178,97KB
0 Parsiųsta kartų