Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas rytas

kur pradingot :)

Atsakyti

Labas rytas,

Pas mus šiandien įmonės jubiliejinis piknikas, tai vyksta veiksmas nuo pat ryto :D

Atsakyti

Dingimas vadinasi - vasara :D

Priedas  6632319009931006482.jpg   203,32KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  6632361890884504522.jpg   275,05KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  6632502628372844764.jpg   258,65KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Untitled.png   704,51KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš tai beveik atostogauti pradėjau, reikalų kalnas, o aš tik galvoju, kai čia padarius, kad ko nors nereikėtų daryti... Tinginys absoliutus... O, žiūriu, katinas įvertino mano bliuskę - atsigulė šalia jos, galvą ant jos pasidėjo, šilkas ir katinui šilkas :). Ir sugalvojau iš ko Summer megzti - tą patį šilką su plonu linu sudėsiu. Gal kas gausis.

Išsikepiau duonos pora kepalaičių. Daržovių troškinį su avinžirniais sumakaliavau. Man skanu, bet beveik garantuota, kad 3/3 arba tik paknebinės, arba išvis sakys, kad nenori. Vakarop - į sodą.

Iki to dar reikėtų į Pepko nuvaryti, šortus pakeisti į didesnius bernui, į biblioteką knygų paieškoti, vaistinėj būtinų vaistų papirkti kelionei - nuo blogumų, nuo skrandžio... Ale dar pirmadienis yra iki nakties :).

Atsakyti

Labas rytas,

Pas mus šiandien įmonės jubiliejinis piknikas, tai vyksta veiksmas nuo pat ryto :D

Pas mus irgi šiandien vasaros šventė darbe. Bet kadangi prasidėjo nuo 11, tai jau namie :)​ 

Atsakyti

Aš tai šiandien egzą galutinį išlaikiau  :bis dar vieną popierių turėsiu. Dabar jau tam kartui gana :D reik darbą susirast pagal visas turimas specialybes. Tiksliau, reik išsirinkt, už kuriuos grašius dirbt :D nu kaip nors, ne dėl pinigų ant šio svieto esam ;) 

Atsakyti

Abelo - nuoširdžiai sveikinu!!! Tai kuo gali būti? Linkiu paties geriausio darbo. Ar ieškosi Kaune ar kitur?

Aš prie fūlės pradėjau 46 dydžio kojinę megzt :). Kol vyriškis mano lininius siūlus bandė atpainiot :).

Ingriga, primink, kaip ten su karbonzais lėktuve?

Atsakyti

Abelo - nuoširdžiai sveikinu!!! Tai kuo gali būti? Linkiu paties geriausio darbo. Ar ieškosi Kaune ar kitur?

Ačiū, Restar :) galiu būt vaikų ligų gydytoja (tikriausiai Jonavoj retsykiais budėsiu nuo rugsėjo), vaikų kardiologu (Marijampolėj nuo liepos jau pradedu) ir šviežiausia tai vaikų reumatologu (sąnarių gydytoja ;) tai va šitas labiausiai norimas ir neaiškus, bet gal net Kaune. Spręsis per liepos mėn.).

Kol kas 46 dydžio kojinių neįsivaizduoju  :blink: o dar kad tokias numegzt reikia dvi!  :blink: 

Atsakyti

Tai kada budesi pranesk. Uzsuksim 😊😁 siaip pasizvalgyt. Sausainiu atnest ar arbatos. O jei pro sali vaziuosi tai ir uzsuk 😉

Atsakyti

Abelo, tu talentu lobynas.Nerealiai !!!

O pas mus miesto gimtadienis.Nemegstu minios, bet megstu muges prasliauzt.Nusipirkau nerealia linine suknele.O siandien su dukryte dar ir ornamentus su chna ant ranku issipiesem.ispildem mazyte svajone.

Atsakyti

Aha, Abelo, kiek tu visko išmanai... 

Valio, man pavyko!!! Akelę po akelės ardydama iškart ir rinkau, pavyko nieko nepamesti. Viliuosi bus foto nuostabiam peizaže :) 

46 dydžio kojinės ne ką didesnės už 43-44, kurias gana dažnai numezgu.

Pabandysiu pradėt Summer dar. 

Atsakyti

Ingriga, primink, kaip ten su karbonzais lėktuve?

Mano prisukami, tai nusukus isidejau i pinigine, o lektuve prisukau atgal  :D 

Atsakyti