labas rytas
kur pradingot
Dingimas vadinasi - vasara
6632319009931006482.jpg 203,32KB
0 Parsiųsta kartų
6632361890884504522.jpg 275,05KB
0 Parsiųsta kartų
6632502628372844764.jpg 258,65KB
0 Parsiųsta kartų
Untitled.png 704,51KB
0 Parsiųsta kartų
Aš tai beveik atostogauti pradėjau, reikalų kalnas, o aš tik galvoju, kai čia padarius, kad ko nors nereikėtų daryti... Tinginys absoliutus... O, žiūriu, katinas įvertino mano bliuskę - atsigulė šalia jos, galvą ant jos pasidėjo, šilkas ir katinui šilkas . Ir sugalvojau iš ko Summer megzti - tą patį šilką su plonu linu sudėsiu. Gal kas gausis.
Išsikepiau duonos pora kepalaičių. Daržovių troškinį su avinžirniais sumakaliavau. Man skanu, bet beveik garantuota, kad 3/3 arba tik paknebinės, arba išvis sakys, kad nenori. Vakarop - į sodą.
Iki to dar reikėtų į Pepko nuvaryti, šortus pakeisti į didesnius bernui, į biblioteką knygų paieškoti, vaistinėj būtinų vaistų papirkti kelionei - nuo blogumų, nuo skrandžio... Ale dar pirmadienis yra iki nakties .
Abelo - nuoširdžiai sveikinu!!! Tai kuo gali būti? Linkiu paties geriausio darbo. Ar ieškosi Kaune ar kitur?
Ačiū, Restar galiu būt vaikų ligų gydytoja (tikriausiai Jonavoj retsykiais budėsiu nuo rugsėjo), vaikų kardiologu (Marijampolėj nuo liepos jau pradedu) ir šviežiausia tai vaikų reumatologu (sąnarių gydytoja ;) tai va šitas labiausiai norimas ir neaiškus, bet gal net Kaune. Spręsis per liepos mėn.).
Kol kas 46 dydžio kojinių neįsivaizduoju o dar kad tokias numegzt reikia dvi!