Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Man irgi gydytoja sakė, kad žuvų taukus reikia gert visiems ir visada. Nors dabar nustojau gert ir vaikai nustojo, o šiaip gėrėm  Equazen.

Vakar po sunkios dienos įkritau į knygą, siaubas, vos nepabaigiau.... :D Man rekomendavo ir aš rekomenduoju lietuvės Linos Ever knygas, ypač dvi :

1462885932_dsc3899.jpg 1516190884_neisryskinta-juostele-1.jpg

dar skaičiau ir šitą, įdomi, bet šita,  kiek saldoka, kaip man   :)

20170825_115811.jpg?w=748

Tai va mezgimas užmestas vėl...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 14 birželio 2018 - 07:55

į tas knygas vis pažiūriu pažiūriu

bet dabar tokią skaitau apie tarpukario Lietuvos kaimą...belen kiek puslapių,1300 gal

nežinau ar popierinė yra, aš atradau kažkokios leidyklos psl. elektroninę nemokamą

Nu tokią įsivaizduoju kad Kerpena parašytų :)

Atsakyti

Nu tokią įsivaizduoju kad Kerpena parašytų :)

1300 puslapių ? :lol:

Atsakyti

:D ne tokią įdomiai papasakotą :D

Atsakyti

Labos,

visa šeima parpė kaip užmušti, o aš pabundu - miego teoriškai noriu, praktiškai negaliu, širdis daužosi... Jau kaip užkniso tokia būsena. Kai jau dėl nieko lyg nebesinervinu, nes jėgų neturiu, o organzimas vis tiek savo programėlę varo...

Restar o summer?

Summer noriu, bet nežinau iš kokių siūlų megzt :). Jaučiu, kad turėjau lyg kokia mintį, bet bėda, kad nepamenu visai... BIjau, akd nebūtų buvus ta mintis iš to paties šilko, kaip dabar bliuskę baigiau. Viskas su juo gerai, bet kad neįdomu būtų... Lyg ir mergom kokių idėjų turėjau, bet viskas viskas išsitrynę, žudantis jausmas...

Restar kaip jusu lazaretas? Aiskeja ligoniai? Ar lieka vis dar klaustuku daug? Del sukneliu siuvimo tai.... O ir tie uzsakymai gana vargina. As labiau linkstu i ta puse, kad padarau ir ka turiu ta parduodu. 

Atsikeliau su gaiva. Kaip gera matyt bent kelis lasiukus ant masinos ir zoles.... reik vistiek slangas jungt ir laistyt....

Na ka... einu mokytis... pilkas smegenu lasteles zudyt 😁

Lazaretas: mergina didžioji kaip niekur nieko, baigia užsitraukti šašiukai. Ant veido buvo kokie 3, iš viso  - ne daugiau 30.  Broliui dvyniui vakar pradėjo lįsti, kokie 7-8 vakar buvo. Atlekia kažkodėl visas išsišiepęs ir rodo - "va - čia jau noriu kasytis". Herpis baigia užsitraukti.  Jeigu toks tik sirgimas, tai čia rojus, gal labai jau stiprūs tie mano vaikai (kai prisimenu save ir dičkis kaip sirgo ž savaitė su aukšta temperatūra ir visutėlis nubertas, tai br....) Žiūrėsiu, kiek šiandien išlįs. Didžiausi įtarimai, kad užsikrėtė kur per savo išleistuves didelėj masėj žmonių. Mažosios specialiai nesivedėm, tai jeigu ji užsikrėtė tik nuo saviškių, gal susirgs tik grįžus... Viltis - mano motina...

Suprantu tave, su užsakymais tikrai sudėtinga. Nebent iš anksto pasiūtum kokių daugumai tinkančių modelių, ypač trikotažas tam palankus.

O ką dar mokaisi? Ar tavo mokslai dar nesibaigė? Ar kaip tik tai pabaigai dabar mokaisi?

Qqute - suintrigavai, išduok, kokią knygą skaitai Kerpenos stiliumi? :D Man reikia būtinai nors kokią knygą užlėkus į biblioteką pasigriebti į kelionę, vis būtų ką lėktuve 5 val veikti... ir šiaip gal nors kokią dieną ištaikysim patingėt.

Atsakyti

:D ne tokią įdomiai papasakotą :D

kaip vadinasi?

Atsakyti

https://naujasvardas...les-ir-romanai/

Atsakyti

Restar kvalifikacinis egzaminas laukia. Teorija ir praktika. Brrr. Praktikos darba baigiu padaryt. O teorija biski gazdina. Bet islaikysiu. Turiu.

Del sukneliu velgi... trikotaziniu pilna. O kitokiu trukumas didesnis. Bet gerai pasiut jau reik dirbt ne vienai. Arba individualiai. O to as nelabai noriu.... apsiribosiu rubais siauram rate. 

Atsakyti

ahoj ;)

pasipainiojo man šiandien kibiriukas senų bulbių,tai pietums bus cepelinai :) nuo spirgučių su svogūnais kvapo net galva sukas,kaip kvepia ir kaip noriu valgyt :D

ryt penktokui paskutinė pamoka,Luknė baigs plaukimo stovyklą,tėčiui savaitė atostogų,tai keliausim į Dzūkiją truputį paturistauti

reik nuo pažastų permegzti savo bliuskelę būtinai šiandien

vakar važiuojam namo,sakau vieni mano mylimiausi ecco batai jau taaaaip atgyveno...bet toookie patogūs,gaila ir mest.grįžtam,o mūsų ciucikas pirmą kartą patvarkė tą mano nabagą batą,padėjo man apsispręst :D

Atsakyti

Turejau aš irgi vienus ecco batus, kurnežinia kiek metų nešiojau. Buvo patogūs, netgi šilti, kai pradeda truputį šalt, nos nepašiltinti, tokie lengvų kedukų tipo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 14 birželio 2018 - 16:48

Mano tankiai sukaltas šilkas patįso :(. Ir daugiau nei pusę numezgus buvau išskalbus. Galvojau, kad nebus ryškaus pokyčio jau. Nu ir per ilga... Vakar neskalbta buvo ideali... Klausimas - ar įmanoma kažkaip nuo apačios nuardyti, jeigu tai kiauraraštis? Ta prasme, kad nežinau ar iš esmės ardosi naūraliai iš apačios, ar siūlą ištraukinėt bandyti? Nes nuo viršaus ardyti tai nenoriu, perdaug darbo vėl su pečiais, iškirpte, kaklo apdaila vargti... Šiaip kitu siūlu megzti darbo negailėčiau, bet tas slidus šilkas.... Hmm, kažkur lyg buvo mėginukas, bet tai kur...

Atsakyti

Restar, su kiauraraščiu vargas... pati dabar buvau pasidariusi. Ardžiau normalia kryptim.

Atsakyti