Labos,
visa šeima parpė kaip užmušti, o aš pabundu - miego teoriškai noriu, praktiškai negaliu, širdis daužosi... Jau kaip užkniso tokia būsena. Kai jau dėl nieko lyg nebesinervinu, nes jėgų neturiu, o organzimas vis tiek savo programėlę varo...
Summer noriu, bet nežinau iš kokių siūlų megzt
. Jaučiu, kad turėjau lyg kokia mintį, bet bėda, kad nepamenu visai... BIjau, akd nebūtų buvus ta mintis iš to paties šilko, kaip dabar bliuskę baigiau. Viskas su juo gerai, bet kad neįdomu būtų... Lyg ir mergom kokių idėjų turėjau, bet viskas viskas išsitrynę, žudantis jausmas...
Restar kaip jusu lazaretas? Aiskeja ligoniai? Ar lieka vis dar klaustuku daug? Del sukneliu siuvimo tai.... O ir tie uzsakymai gana vargina. As labiau linkstu i ta puse, kad padarau ir ka turiu ta parduodu.
Atsikeliau su gaiva. Kaip gera matyt bent kelis lasiukus ant masinos ir zoles.... reik vistiek slangas jungt ir laistyt....
Na ka... einu mokytis... pilkas smegenu lasteles zudyt 😁
Lazaretas: mergina didžioji kaip niekur nieko, baigia užsitraukti šašiukai. Ant veido buvo kokie 3, iš viso - ne daugiau 30. Broliui dvyniui vakar pradėjo lįsti, kokie 7-8 vakar buvo. Atlekia kažkodėl visas išsišiepęs ir rodo - "va - čia jau noriu kasytis". Herpis baigia užsitraukti. Jeigu toks tik sirgimas, tai čia rojus, gal labai jau stiprūs tie mano vaikai (kai prisimenu save ir dičkis kaip sirgo ž savaitė su aukšta temperatūra ir visutėlis nubertas, tai br....) Žiūrėsiu, kiek šiandien išlįs. Didžiausi įtarimai, kad užsikrėtė kur per savo išleistuves didelėj masėj žmonių. Mažosios specialiai nesivedėm, tai jeigu ji užsikrėtė tik nuo saviškių, gal susirgs tik grįžus... Viltis - mano motina...
Suprantu tave, su užsakymais tikrai sudėtinga. Nebent iš anksto pasiūtum kokių daugumai tinkančių modelių, ypač trikotažas tam palankus.
O ką dar mokaisi? Ar tavo mokslai dar nesibaigė? Ar kaip tik tai pabaigai dabar mokaisi?
Qqute - suintrigavai, išduok, kokią knygą skaitai Kerpenos stiliumi?
Man reikia būtinai nors kokią knygą užlėkus į biblioteką pasigriebti į kelionę, vis būtų ką lėktuve 5 val veikti... ir šiaip gal nors kokią dieną ištaikysim patingėt.