Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:)Taip, tuoj atsiųsiu 

Atsakyti
Negundykit naujais mezginiais.Waidaw turi visa lobyna schemu....
Ingridziuk,man nepasirode kad taikoma tau .Laikykis oro_buckis.gif
Noriu pavasario.O kastonai siemet ir man.negaliu patiket....tikrai ne apie mane.
Atsakyti

as dar prisiminiau , kad sitas  grazus  buvo

DSC_8955_medium2.jpg

Atsakyti

Gražiai mezgat  :wub:

aš mokausi viena ranka megzt... dviem negaliu, nes tik paimu mezginį - iškart mažoji prisistato šalia ir reik apkabint ją  ranka... Kol nemezgu, tai nereik apkabint, bet tik pasiimu ir viskas... ot pavydumas..

Pas mus tik kokie metai ar pusantrų kaip baigėsi lindimas tarp manęs ir mezginio  :angel_not: 

ir aš ir aš gražiai mezgu, gaila tik kad nieks nepamato  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Oho kiek daug kaštonų šiemet nusimato :)

kacumota, čia g senos schemos ;) kaupikė aš  :geda:​ 

Atsakyti

Labas

Ingriduska :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  tu saunuole :4u: 

Atsakyti

kam kastonai, kam desetka metu daugiau :)

Atsakyti
QUOTE(W@idaw @ 2017 02 08, 18:26)
<p>Oho kiek daug kaštonų šiemet nusimato smile.gif</p><p></p><p>kacumota, čia g senos schemos ;) kaupikė aš  blush2.gif​ </p>

Jooo,as irgi kaupiu kaupiu....ir tik bac ateina meistras ir vel pilna vietos kaupimui biggrin.gif
Atsakyti

pas mane archyvai liko  senam kompe ( gerai dar kad ne konteinery isvis )  . bet ir tie kazkaip sunykei jau buvo . kazkam muset vietos maza pasidare

Atsakyti

Jooo,as irgi kaupiu kaupiu....ir tik bac ateina meistras ir vel pilna vietos kaupimui biggrin.gif

as uztai viską debesy laikau ir elektroniniam pašte schemų ;) susiskirsčius pagal katalogus :) 

Atsakyti

as uztai viską debesy laikau ir elektroniniam pašte schemų ;) susiskirsčius pagal katalogus :)

Oho, kaip prograsyviai!  :bigsmile:​ 

Atsakyti

qqte, normali ten tavo dozė. Jei labai neramu, gali pamažint iki 1 tab. x3 per dieną :) matyt, tavo organizmui reikia vis papildyt mikroelementų. Ir tikriausiai, žemesnį spaudimą turi? :) nes saiki tachikardija būna esant mažesniam kraujo spaudimui, dėl kurio gali šalti galūnės.

Atsakyti