:)Taip, tuoj atsiųsiu
Ingridziuk,man nepasirode kad taikoma tau .Laikykis
Noriu pavasario.O kastonai siemet ir man.negaliu patiket....tikrai ne apie mane.
as dar prisiminiau , kad sitas grazus buvo
Gražiai mezgat
aš mokausi viena ranka megzt... dviem negaliu, nes tik paimu mezginį - iškart mažoji prisistato šalia ir reik apkabint ją ranka... Kol nemezgu, tai nereik apkabint, bet tik pasiimu ir viskas... ot pavydumas..
Pas mus tik kokie metai ar pusantrų kaip baigėsi lindimas tarp manęs ir mezginio
ir aš ir aš gražiai mezgu, gaila tik kad nieks nepamato
Oho kiek daug kaštonų šiemet nusimato
kacumota, čia g senos schemos ;) kaupikė aš
Labas
Ingriduska tu saunuole
kam kastonai, kam desetka metu daugiau
Jooo,as irgi kaupiu kaupiu....ir tik bac ateina meistras ir vel pilna vietos kaupimui
pas mane archyvai liko senam kompe ( gerai dar kad ne konteinery isvis ) . bet ir tie kazkaip sunykei jau buvo . kazkam muset vietos maza pasidare
Jooo,as irgi kaupiu kaupiu....ir tik bac ateina meistras ir vel pilna vietos kaupimui
as uztai viską debesy laikau ir elektroniniam pašte schemų ;) susiskirsčius pagal katalogus
as uztai viską debesy laikau ir elektroniniam pašte schemų ;) susiskirsčius pagal katalogus
Oho, kaip prograsyviai!
qqte, normali ten tavo dozė. Jei labai neramu, gali pamažint iki 1 tab. x3 per dieną matyt, tavo organizmui reikia vis papildyt mikroelementų. Ir tikriausiai, žemesnį spaudimą turi? nes saiki tachikardija būna esant mažesniam kraujo spaudimui, dėl kurio gali šalti galūnės.