Nesupratau, kudė tave Ristina papai nervina?
Nesupratau, kudė tave Ristina papai nervina?
Tai, kad nieko apart jų nesimato
nu bet užtat kokieee matosi
matosi ir megztelis žinok
Tokia mezgio forma neblogai paryškina (.)(.) nu, t.y. viršutinę dalį
kol Ristina nepaminėjo to efekto, aš nė dėmesio neatkreipiau. o kai paminėjo, tai daugiau beveik nieko ir nematau
Apsivilkau bliuskę ir paprašiau vyrą pafotkyt tai kaip ir aišku į kur visos fotkės sufokusuotos
Restar, siūlus tai aš galiu įsimesti, bet pagaut mane nebent rytoj gali vakare išskrendame į Stokholmą
beje, mano vyriškis gi gerdavo dėl cholesterolio kaži kokius ten omega 3 ar 6, ryklio taukia ar kažkas panašaus.
ir kadangi atsiradus alergijom nebegalėjo gerti, nes nežinojo nuo ko, tai gydytoja patarė tiesiog gero alyvuogių aliejaus šaukštais pagert. bet būtent gero, o ne iš supermarketo.
neseniai buvau paskaitoj šitos Livino savininkės, Guoda kažkokia, ar Goda, apie aliejus. tai sakė, geras ir išlaikęs visas savybes yra tik šviežiai išspaustas ir būtent pirmo šalto spaudimo. ir kartus
nu ir aišku, kad pas juos tokio galima gauti:D
aktualia tema kalbat . vyras kazkokias omegas geria. as i kose daznai pilu semenu aliejaus sauksteli. tik dabar kai karsta, tai kokiu nebevalgau .
o kitas aktualus reikalas tai alyvuogiu aliejus. pernai brolis keliavo po pietu salis. tai bendradarbes prase parvezt super duper alyvuogiu aliejaus. tai parveze italisko kazkokio super duper ir man. nugi sumasciau panaudot, o kartumas. tik tas suvalkietisko kraujo lasas subangaves manyje, neleido jo ismest. nu tikrai galvojau, kad kaip semenu aliejus apkarsta nuo senatves, ir sitas kartus del tos pacios priezasties. galvoju, ai, gal koki kurkli kada pavaisinsiu darze... reiks pagooglint, kaip ten is tikro su tuo aliejum...
nu o i mezgiminius reikalus. nu neriu. medvilne, qqtes suknios rastu. patinka nert, ar bus nesiojama kitas klausimas.
dar turiu zalio silko, kinietisko silko o jau slidumas. nesugalvoju kokia bliuske is jo megzt.
bruzuoklis neturi stalo, neturi vietos stalui. o jau kaip noreciau pabruzint ....
Ai, Lace, tada tiek to. Nesimesk. Tuomet jau po atostogų kada ramiai.
staiga...netikėtai ....likau be mezginio... Vienas dalykas, kai turi mezginį ir nenori megzti ir visai kitas, kai neturi. Tada jau nėra ramybės, karštligiškai perkratinėju visus norus, siūlus ir ... nieko nepamenu, kas ten arčiausiai širdies buvo... jei vyras suvers karoliukus, nebent žgutą kelionėj panerčiau.
Restar o summer?
labas rytas
aš šiandien apsirengus žalią samaninę maikę nusprendžiau kad man skubiia reikia megzt žalią suknelę
Restar kaip jusu lazaretas? Aiskeja ligoniai? Ar lieka vis dar klaustuku daug? Del sukneliu siuvimo tai.... ilgai galvojau bet labai daug yra siuvanciu rubus. Geriau, blogiau, visai nekazka.... cia jau reiktu daugiau konstravimo atidirbt. Iskarpas bazines ir t.t. zurnalai gelbsti tik vaikams ir individualiai. O masinei gamybai sunku, nes skirtingi zurnalai skirtingus etalonus ima. O ir tie uzsakymai gana vargina. As labiau linkstu i ta puse, kad padarau ir ka turiu ta parduodu.
Atsikeliau su gaiva. Kaip gera matyt bent kelis lasiukus ant masinos ir zoles.... reik vistiek slangas jungt ir laistyt....
Na ka... einu mokytis... pilkas smegenu lasteles zudyt 😁