Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu jo, žuvų taukų reikėtų prisiversti gerti... Net Kurpienė "neprivertė", nors labai juos akcentuoja... Pirmiausia gal nuo nusipirkimo pradėt, bet čia ir prasideda stabdžiai :), nes reikėtų gerų, ne bele kokių...

Herpį patepliojau Dottera On guard aliejų mišiniu skiestu. Lyg ir mažėja ir nesiskundžia, tai taip ir prasisuksim nesunkiai, matyt, nepirksiu kol kas nieko, nes šeimoj atsirado tam pačiam vaikui antrą kartą gyvenime, kiti neturėję.

Tik va, tyrinėju kasdien po kelis kartus kiekvieną spuogelį ir panašu, kad jam ir jų ima rastis. Kol kas kokie 2 niežtintys (sąlyčio su uodais nebūta :)). Tai, jeigu sirgs, tesuserga greičiau ir pasveiksta iki antradienio... O mažei kol kas nieko. Na, blogiausiu atveju, liks viena namie, jeigu prieš pat kelionę išlįs...

Atsakyti

Restar aš taip pat nedasikasu, džiūsta baisiai oda ir akys vargsta ir šiaip jaučiu trūkumą tų omegų tai nusipirkau sėmenų aliejaus :D jei gerčiau gal padėtų tik nežinau dozės tai vartoju su silke aš jį :D nugi silkė irgi gerai :D

vaikis tai eyeq geria, jam neatgailiu, o va sau brangiausiai pagailėjau...

tai man aktualus klausimas dabar tos omegos :D

Atsakyti

KUrpienė Zinzino reklamuoja, ir dar sakė, kad iš vaistinių LIve Well neseniai atsiradę neblogi reikiamų rūgščių prasme. Bet tai kai pasako, kad geriausia gerti ne kapsulėse, o skystus, tai man tuo viskas ir pasibaigia :).

Reikėjo tik parašyt, tai radau namie kapsulių :D. Su galva visai prastai... Ta proga ir išgėriau :).

Lace, jeigu tu įsimestum į bagažinę mano žalią babinaitę, tai gal aš ryt/poryt kažkaip prisitaikyčiau iki tavęs kur nors privažiuoti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 birželio 2018 - 12:43

aš tai galvoju gal geriau gerti kapsulėse negu visai negerti?

Atsakyti

O kodėl skystų nenori gert?

Atsakyti

spėju nes neskanu :D

Atsakyti

Qqute - ir aš taip manau :D. Kerpena - negaliu aš jų gert, man bjauru... Pirmas vaikas su tokiu malonumu gerdavo, prašydavo dar truputėlį :). Kai laukiausi dvynukų, nusipirkau sau, paragavau... ir paskui jau negalėdavau nei vienam vaikui duoti tokios bjaurybės.... Taip ir teko išmesti. Su žuvim mano santykiai išvis gana  įtempti. Jeigu dar kokį pelyną ilgainiui galiu prisiversti gerti, net pakramtyti, ciberžolė irgi buvo bjauri, bet dabar kaip nieko galiu gerti. Net šiaip kokį aliejų galiu gerti. Bet su žuvų taukais...

Atsakyti

Restar tai gal rimtai sėmenų aliejų bandyk?

Atsakyti

beje, mano vyriškis gi gerdavo dėl cholesterolio kaži kokius ten omega 3 ar 6, ryklio taukia ar kažkas panašaus.

ir kadangi atsiradus alergijom nebegalėjo gerti, nes nežinojo nuo ko, tai gydytoja patarė tiesiog gero alyvuogių aliejaus šaukštais pagert. bet būtent gero, o ne iš supermarketo.

neseniai buvau paskaitoj šitos Livino savininkės, Guoda kažkokia, ar Goda, apie aliejus. tai sakė, geras ir išlaikęs visas savybes yra tik šviežiai išspaustas ir būtent  pirmo šalto spaudimo. ir kartus :) nu ir aišku, kad  pas juos tokio galima gauti:D

Atsakyti

Prisimenu kalbas apie žuvų taukų šlykštumą. Bet galvojau, kad dabar jie kažkokie paskaninti, ne tokie bjaurūs.

Galvoju, kad man lyg ir yra kada mama davus, kažką miglotai prisimenu, bet matyt buvo kažkokie nedideli epizodai, kad nespėjo nusišlykštėt.

Dabar pagalvojau kad savarankiškam gyvenime nelabai kokių vitaminų ir papildų esu gėrus. Buvo keli atvejai.

Va ką prisimenu su pasišlykšėjimu ir ko antrą kartą negalėjau prisiverst panaudot, tai Lugolis - toks purškalas gerklei. Sako, kad labai gerai gydo. Nežinau ar dabar  dar būna.

Atsakyti

dabar jau kiek girdžiu iš medikų ir t.t. tai žuvų taukus atseit visiem ir visada reikia gert

nežinau kiek čia teisybės, pati sakau irgi neprisiverčiu, stengiuosi bent vaikui duot tvarkingai :)

man mama sakė kad aš vaikystėj labai juos mėgau ir prašydavau dar :) nu neatsimenu tokio reikalo, dabar tai jie pakankamai šlykštu man :) ir paskui pusdienį tą skonį jaučiu

bet užtat reguliariai valgau silkę, skumbrę ir į salotas labai mėgstu graikinių riešutų aliejų šalto spaudimo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 birželio 2018 - 13:41

Nesisavinu nei bliuskos stiliaus nei mezgimo būdo :D  :irnesakyk:
Senai tis toks yra ir netgi senokai tokį esu jau mezgusi. Ir netgi pirkau aprašymą :D
Pvz.

Priedas  008 (2).JPG   244,32KB   0 Parsiųsta kartų
Vaizdas žeurei nerrvuoja. Vieni papai  :mad2:

Gražu :bigsmile:

Priedas  Blob_medium2.jpg   270,58KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  DSC_1982_ok_medium2.jpg   176,8KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  IMG_20170823_161849_20170831123419430_medium2.jpg   185,13KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  03_medium2.jpg   239,88KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Blob_medium20.jpg   159,95KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 13 birželio 2018 - 14:42