Lace - labai faina bliuskė! Ir tas spalvinis mandrumas iš reikalo - nugi labai gražus, taip norėdamas nesugalvosi, bet man tikrai patinka.
Lace aha tas netycinis siulo trukumas labai fainas
Kopijuotinas tsakant
O as milijona siulgaliu slepiu...nu nes dryziukindama sugalvojau nutraukinet siula pati kalta
Ir jau tail norisi kazka sau megzt net nezinau uz ko griebt
Olaiva kai nubruzinsi pasidalink kiek suejo, as vis dar abejonese ka daryt
Dar mintis koki lina pridet prie to silko
Lace, ar tau mėlyno lino pritrūko?
Spalvinis sprendimas
Taip, brother mašinų nebegamina. Ir jau senai. Gal ~30metų. Jos egzistuoja tik naudotos.
Gamybą vykdo tik detalių.
Tu matai kaip su tais bruoliais. Nežinojau, kad nebegamina. Man atrodė kad mačiau naujais prekiaujant kažkokiose parduotuvėse. O kad Lace naują įsigijo tai buvau tikra.
Lace, bet tau gerai tinka bliuzelė. Okad pacios geriausios idėjos gimsta iš trūkumo, seniai žinau.
Lace, ar tau mėlyno lino pritrūko?
Taip, mėlyno pritrūkau. kažkaip prieš pradėdama nesugalvojau pasverti, o kai numezgiau nugarą, iš akies pamačiau, kad neužteks, tada jau pasvėriau...
Taip, mėlyno pritrūkau.
kažkaip prieš pradėdama nesugalvojau pasverti, o kai numezgiau nugarą, iš akies pamačiau, kad neužteks, tada jau pasvėriau...
O ne aš su tavim tokiu linu dalinausi?
Kuičiausi nesenai po siūlus ir mėlyno itališko lino atradau
Baigiau ir aš savo bliuskę panašaus stiliaus, t.y. formos. Ryt baiginėsiu iš naujo , šiandien tam "iš naujo" neturiu jau jėgų
. Reiks kaklo i-cordą išardyt ir iš naujo bandyt laisviau numegzt. Ir slidaus šilko galus kažkaip sukaišiot. Esu visgi jau dabar labai patenkinta, labai patikęs man modelis savo raštais, na, ir dydį kažkaip netyčia atsitaikiau
.
Labas rytas,
Dabar bus Ristinos stiliaus bliuzelių bumas, kaip kad kišenėtos.
Sveikos,
na, kad stilių tai ne Ristina gi išrado . Gal metodą kartoja tos, kurios su ja konsultavosi. Čia tik šiaip, pastaba teisingumo dėlei, ne dėl kabinėjimosi.
Maniškė tik tuo panaši, kad bliuskė be rankovių.
Gal turit kokių minčių, ko čia pagėrus, kad smegenys atsistatytų bent kiek? Tradiciškai tik Magne B6 pamenu, kad kažkiek jas prašviesina ir nervus paramina.
Ir nuo herpio gal ką paprasto efektyvaus rekomenduotumėt? Dvyniui ant lūpos išlindo. Tas pats virusas sukelia, kaip ir vėjaraupius, gal šitas tik su herpiu prasisuks, viliuosi...
Taip, sutinku, kad "stilius" gal ne tas žodis, patik suabejojau rašydama, bet kažkaip tuo metu nesuradau tinkamesnio.
Restar omega3:žuvų taukai ar pan...
dėl herpio nežinau
labas
Restar, nori kad greičua sugytų, ar kada daugiau nekiltų?
nes herpis puola imunitetui pasilpus, kaip ir visi virusai.
o kad greičiaus gytų, tai man patinka toks tepamas pleistras Urgo. patogu užsitepti, neatsilupa kiap lipdukai, laikosi ilgiau, o po to nusiplauna. bet js pobrangis
dar yra geriami acikloviro kažkokie (dėl galūnės nesu tikra) jie tipo iš vidaus naikina virusą bet greičiausia bus receptiniai, ir iš nuogirdų, tai nelabai veiksmingi