.
o ką galite pasakyti apie Silver Red mezgimo mašiną? pvz. LK150
Jei neturi kur dėti pinigų - puikus variantas ją nusipirkti ji plastmasinė. Tad idealiai lūžta.
Už 300€ gali nusipirkti darbinį arklį "brolį" ir varyt su juo metų metus ir dar palikimu palikt.
Kaip pvz., šioj foto viršuj normali mezgimo mašina, o apačioj ta plastmasiukė.
2.jpg 92,54KB
0 Parsiųsta kartų
Iš kelių mezgėjų žinau realias patirtis su ja. Nusipirko naujas iš parduotuvės ir sulūžo po pirmo mezginio. O mezgėjos jau su patirtim.
Kerpenai reik spyrio arba didelio noro, ir ji megztų nes mašina kad ir Silver Reed, bet ta normalioji.
Tai būtent tas modelis LK150 yra plastmasinis, ar ne?
sulaužyčiau ir aš
nu vat, tą ir turėjau momeny, kad reik pasitart su protingais žmonėms, t.y. mezgėjom.
Tai būtent tas modelis LK150 yra plastmasinis, ar ne?
Taip, plastmasinė jei kaštuotų piam evrų, tai kąąąą dabar... Nu bet kai virš 300... tai
Laba Graziai siuvat, graziai mezgat!!! Liuks jus moterys su muzom!!! Tos masinos... pas mane viena guli. Laukia geresniu laiku.... savo kampo ir erdves.... Pristatau naujaji savo projekta. 😊 viena is ikvepeju buvo sekta. Tai negaliu nepasidalint. Kol kas tai demo versija. Jei pavyks planas a, bus ir kitokiu.
Screenshot_20180612-145031.jpg 815,55KB
0 Parsiųsta kartų
Freke, gražu...
O tie paveiksliukai kas - piešta, siuvinėta, dekupažas, ar dar kokia technika?
Ačiū. Sublimacija 😁😊 aplikacijos jei paprasciau. Ateityje bus visko ir siuvinetu ir aplikuotu ir visokiu.
o norimą paveikslėlį su kažkokia spec programa susikursi? pvz sraigių busss??? ir ar apsimoka po vieną skirtingą daryti,ar kažkoks 1 šablonas kaip štampofkė didesniam kiekiui geriau?
pvz:
Jei planas A pavyks bus visko. Kol kas cia vadinama demo versija 😊
o aš aqua šilką brūžinu,margumas jo žeurei gražus <3
O, faina, Freke, verslo idėja? Bet tu gi moki ir daug daugiau - siūk sukneles
.
Man nedaug liko iki finišo tiesiosios, jeigu kur galvos pakeliui iki atostogų nepaliksiu. Elementarių angliškų žodžių šiandien google translate ieškojau, siaubaz... Visokių nesąmonių pridarau ir jausmas, kad kiekviena diena - penktadienis, kai jautiesi nusipelniusi savaitgalio jau ryt...
Vienas rūpestis, dėl kurio dar vakar kliedėjau, atkrito - mažoji pakliuvo pas teisingą mokytoją, šiandien-ryt su džiaugsmu į mokyklą žygiuoja . Jos beliko muzikos mokyklos stojimo rezultatų sulaukt, uniforminį švarkelį suveikt. Dvynių visokie dokuemntai sutavarkyti, sutartys pasirašytos, uf. Dičkio metinis pokalbis liko ir šioks toks rūpestis - išeis dailės 1,5 ar bent 4
. Mokytoja į žinutes neatsako, už nuneštus piešinius pažymių neįrašo. Nu būna visokių d....
. Eiti birželį į mokyklą išvis nesąmonė, nieko nesimoko, durnių lošia mokykloje, tik kūną nuneša...
Kepu sausainius ir eisiu pažiūrėt savo filmo su mezginiu .
Labas vakaras
Liko išgyvent dvi dienas ir turėsim trumpas atostogas Skrendam visi savaitgaliui į Stokholmą
Kerpena, nežinau, kodėl tu sugalvojai, kad pas mane nauja mezgimo mašina Man atrodo, kad tų Brother'ių jau nebegamina, bent jau aš nieko negirdėjau. Pirkau dėvėtą per ebay
Atnešu parodyti dar vieną bandymą a la Ristina Eksperimentinis gaminys, spalviškumas ne iš mandrumo, o iš siūlo stygiaus (planuose buvo visa mėlyna), dydis turėjo būti S-M, gavosi L-XL, nors skaičiukai identiški, kaip pirmosios ciklameninės.
Tikimo man galit nekomentuoti - "ne šitai mergelei šita suknelė".
Siūlai - gražus itališkas linas
Labai lygus ir subtiliai blizgantis.