Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk o ten tas negalioja kaip anksčiau kad nepetraukiamas kazkokis tai atostogų laikas turi būt?

ašai šiemet kaip buožė visutėliausią rugpjūtį pasiėmiau be pertraukų

pamiršiu kaip dirbt reikia :D

Atsakyti

Oi, panos, neduokit man knygų, jos manęs neišmokys :D. Galiu knygose pasitikslinti, kai jau ką nors moku. Man reikia pasakyti ir parodyti. Kažkokia knygą ir aš pati turiu, bet negaliu failo į smegenis susiinstaliuoti :).

Katuk, kad tu žinotum, kaip tave užjaučiu.... Man klaiku itin retai prie kažkokių piniginių lentelių prisėsti (ką dabar ir darau, ir žaliuoju....), o tu ten valdai kokius pinigus, o tai dar turbūt kažkiek reikai išmanyti, ką ten perki, jau nekalbu apie visas taisykles, kurias turi išmanyti... Man pražūtis būtų...

Qqute -- buvau pakaupusi atostogų?

Atsakyti

ir viskas dėl to, kad kas daugiau veža, ant to ir krauna :B

Pas mus šitas labai populiarus  :B 

Pagal įstatymą atostogai turėtų būt normalios apimties, o bet tačiau, darbdaviui panorėjus/leidus....

Man Amerika, atrodo, iš vis kaip menulis  :D 

Išsinuomojau akinius, siaubas, kaip įprast....  :B  :oh: 

Atsakyti

kolektyvinėj sutarty yra įrašyta, kad viena metinių atostogų dalis turi būti ne mažiau 14 dienų. tai dar ne šita :D  išnaudosiu 4 dienas kol kas kas iš 31.

viskas būt neblogai, bet kaip ir minėjau, šiemyniniai reikalai lemia tolimesnį mano neatostogavimą...

ai žodžiu, šiandie nesu pikta ir imituoju darbą iš to pykčio. jau užkniso, kai net tiesioginis vadovas man mestelna 'tie tavo pirkimai...". nu tikrai - asmeninis apsišopinimas. blyn.

Restar, bet... nu supratom, kodėl kursų nori :D  nes skaityt tingi. aš tai norėčiau, kaip Šarangė.... iš akies :D nes man kursai ne visi įtinka. va. laikėm šiandien baigiamajį anglų k. kurselio testą. tai kadangi mano atmintis daugiau regimoji, o su anglų k. gramatika niekaip negalėjau susiroganizuoti tos vienos vietos "pasižiūrėjimui" atminty, tai buvo sunkoka....

Atsakyti

Restar nu dasitarnavau jau iki 37 dienų kalendorinių :)

Atsakyti

Ai, tu gi tarnautoja, pamiršau :). Mano vyras irgi buržujus tuo klausimu, ypač dar kai 2 mamadienius prisidėdavo per mėnesį. Tikiuosi, kad nenuims tų privilegijų, kai keis VT įstatymą.... O aš buržujus tuo, kad vasarą šiaip laisviau ir galėsiu ši namų ar sodo dirbti. Tik reikia iki to išgyventi...

Atsakyti

Išsinuomojau akinius, siaubas, kaip įprast....  :B  :oh:

Kaip suprast? pratinies prie gero vaizdo?  :D 

Atsakyti

Ai, tu gi tarnautoja, pamiršau :). Mano vyras irgi buržujus tuo klausimu, ypač dar kai 2 mamadienius prisidėdavo per mėnesį. Tikiuosi, kad nenuims tų privilegijų, kai keis VT įstatymą.... O aš buržujus tuo, kad vasarą šiaip laisviau ir galėsiu ši namų ar sodo dirbti. Tik reikia iki to išgyventi...

o kada pas jus pasara prasideda :hmm:

kaip tavo dukrytės "spuogiukai?

Atsakyti

Kaip suprast? pratinies prie gero vaizdo?  :D 

Tame ir kampas, kad vaizdas mažai keičiasi, bet rūpi vis kažką nusivalyt ir nusiimt  :D 

Atsakyti

Restar, aš turiulabai seną siuvimo knygą, joje visi baziniai modeliai su smulkuais aprašymais, kaip pasidaryti iškarpas savo figūrai. Iš serijos "nuo taško A brėžiame pusę liemens apimties ir pažymime tašką B...". Tikrai įkandama.

Papečkio gal?

Šiaip išmokus tuos nuo taško A  atidedam ..... tai ir nebereik net pppieriaus. Kaip ir jusu svajoniu siuvejos ant medziagos konstruotumet. 

Restar. Is zurnalo siut labai paprasta. 

Atsakyti

Šarange, ką reiškia - išsinuomavai? Tipo, pasiskolinai iš bile ko akinius? :) Ar tau išrašė ir bandai priprasti prie tau pritaikytų akinių? Juokas jokais, bet mano brolis tai nusipikro akinius gal už 3 ar pan eur Jysk'e... ir patenkintas skaito. Pas okulistą tai nebuvęs. Man tai nereikėjo pratintis prie akinių, nes jie man tiko ir patiko. Kaip pirmus patarė pirkti lengvus, akd nosies nepripratusios nespaustų :).

katuk - nu vėjaraupiai iš visko sprendžiant. Tik lengva forma. Ji tikrai pasveiks iki kelionės. Bet tai likę  2 gali susirgti BET KADA ir bet kokia forma....

Atsakyti

Sekta visažine, dar vieno patarimo noriu. Vis pagalvoju apie brolio įsigijimą. Į kokius modelius turėčiau kreipti dėmesį? Sunkiai įsivaizduoju, kad kažką labai raštuoto megzčiau, labiausiai man norisi pagreitinti lygųjį mezgimą.

Atsakyti