Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o būna neskersuojančio lygiam mezgime lino?aš dar neatradau tokio bet labai noreciau

Atsakyti

Ristina, žalia žalia kur dairais... :D bet tokia kaklo apdaila, tiksliau jos nebuvimas, tai man sudaro nebaigtumo įspūdį  :huh2: Antro megztuko siūlai ne linas iš Ank?

Šilkui nebent tik i-cordas, bet kaklui jis ir yra. O apačios palenktos.

O linas, kietas, tai lieka tik apnert kaklą. Vargas su sagutėm :oh: nenorėjau laužyt mašinos, o ir būtų nepavykę skylių žmoniškų, tai tik tokia "kaklinė" ir apdaila.
O apačios be nieko. Taip turėjo būt. Nešiotojas bandė ūbaut, bet  :irnesakyk: sakiau, nepatinka - nenešiok. Išmesiu :lady:

Aha. Linas iš "taško"  :bigsmile: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 11 birželio 2018 - 12:19

o būna neskersuojančio lygiam mezgime lino?aš dar neatradau tokio bet labai noreciau

Pernai  vasarą, pagrinde mezgiau linus iš Linonamų. Neskersavo nei vienas. Ir mezgiau lygiu mezgimu viską. Šiauliuos buvau pirkusi lino, neskersavo nei vienas.

Nėra, manau, gamintojo kuris specialiai persuka siūlą. Taip įvyksta netyčiom, o paskui "iškiša" kaip už gerą :huh2:

Atsakyti

va, tiksliai lino namu neskersavo man regis, kiti man sukasi sonan ir viskas

Atsakyti

Labos :4u:

Qqšk, o nebuvo minėjus teta Olga kad kažką ten reik daryt kad mezginys neskersuotų savo video? Dar ten vienas kanalas buvo nesi teplo lyg, tai ten irgi pasakojo ką daryt kad neskersuotų, man atrodo akių pusę keitinėt ir kamuoliuką lyg tiesiai vyniot mezgant. O Olga tai iš čiagu lyg kažkokį medinį aparatą suktuką turi kuris musiau neleid tam siūlui skersint :D .

Atsakyti

soliuk ne visus siūlus taip išgelbėsi, turi jos ten tokius kamuoliukų laikiklius nuo katrų mezga ir atseit tikrai mažiau skersuoja :) tas nosi teplo metodas yra išmėgintas bet irgi negelbėja visada bet to toks jau malonumą megzt gadinantis metodas kad brr

žodžiu geriau jau paklusnus siūlas negu mėginimas tas kelnes per galvą mautis

Atsakyti

Sveikos:)

liniuka, tu jau namie??? As gi taves ieskoti atskridau :)

na bent jau minti apie shopinimasi pasigavau- ziuresiu kas gausis. Kol kas su kolegom surarem i toweri ir parka vietini nuvaryti. Labai tikiuosi kad oras bus palankus. :) turim kelias val iki pietu:)

praejusia savaite kablys mezgiminis buvo :) daugiau kaip puse nugaros nuirklavau. Bet dabar galvoju kad noreciau baigti megztuko jau :) nera labai  silta Cikagoje...

Atsakyti

Tas antras koks fainas Ristinos :wub:  man tai visai lininiuose patinka tokios apdailos. Nu nes vistiek linas formos nelaiko.

Restar-burdose yra gana viskas smulkiai aprašyta, ką ir kaip daryti. Dažnai būna koks vienas modelis su masterklasu. Dar turiu Burdos knygą pradžiamokslį. Galiu paskolint. Ir dar turiu Siuvimas žaliems kažkur, bet jei gerai pamenu rusų kalba. 

man rodos per daug sudėtingai ten viską įsivaizduoji. Tuo labiau, kad nesi visiška naujokė, net mašina moki naudotis. 

Tai va. Sakiau, kad prašiausi atostogų 2 savaitėm, šiaip ne taip išsimušiau tik vieną? Esu giliam liūdesy, nes dėl šeimyninių aplinkybių greičiausiai iki metų galo nebeteks atostogaut.... nu. Susirgsiu.....

Atsakyti

Labas rytas,

neįtikėtina, bet  ką tik pradėjo lyti...

Terezza, mezgiau aš šitą. kad lyg nieko ten apie jį  labai nebuvo. Tiesiog mezgi viską ripsu, o ten kur iškirptė pradedi megzt dviem gabalais.

Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti

Katuk, ačiū, nu bet baimės akys didelės. Tu daug geriau apie mane galvoji, negu aš pati :).

O dėl atostogų - tai liūdesys.... Tiek daug darbo, kad nėra kas tavęs pakeistų? Nes tai koks darbingumas gali būti taip varyti....Aš tai leisgyvė kaip noriu atostogų. Ir dar tas nežinomybės nervas - susirgs/nesusirgs kaip/kur/kada....

Žuviuk - tai prasilenkėt su Liniuka :).

Ristina mano akims mezga žalumus :). Man visai aptinka apdaila/neapdaila, kartais netgi labiau už visokius iščiustyjimus. Vyrišką maikę mielai nugvelbčiau :), šilko irgi neatsisakyčiau.

Atsakyti

Žuviuk, nu va prasilenkėm :D  O Čikaga mano meilė :wub:  Nors ir Karlsbadas nesvietiškai gražus :wub:  Bet vis tiek Amerikoj nenorėčiau gyvent. Per didelė :B 

Restar, aš turiulabai seną siuvimo knygą, joje visi baziniai modeliai su smulkuais aprašymais, kaip pasidaryti iškarpas savo figūrai. Iš serijos "nuo taško A brėžiame pusę liemens apimties ir pažymime tašką B...". Tikrai įkandama.

Atsakyti

Restar - jo, aš nepakeičiama :cry2:  šiuo metu turiu 11 projektų. kas bent kiek susidūrę su tais viešaisiais pirkimais, turėtų suprast.o jie tokie, nu... nemaži. pinigine verte tai neįsivaizduojama suma. o dar turiu dirbti su toookias elementais, kad kaip kokiems moksleiviams turi baksnot kiekvieną taškiuką. ir dar iš techninių dalykų, į kuriuos aš faktiškai neturėčiau kištis.

ir viskas dėl to, kad kas daugiau veža, ant to ir krauna :B

Atsakyti